Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Тъжна вечер за футбола ! Не мога да повярвам,че Барса са на финал ...
    Ти да не си мислеше че Реал имат шансове като гости.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        С такова съдийство, Реал няма шанс дори в Сливен, Севлиево или Каварна, камо ли в Барселона :D
        Аз си мисля че такъв гол и български съдия няма да го отмени,вместо авантаж,той свири фал в нападение-смешна работа
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

dikanio написа:
          Не мисля, че съдиите са виновни на Реал когато играят срещу Барса.Просто няма как по друг начин да отнемат топката, без да извършат нарушение.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
            dikanio написа:
            Не мисля, че съдиите са виновни на Реал когато играят срещу Барса.Просто няма как по друг начин да отнемат топката, без да извършат нарушение.
            Имено,аз те това се чудя.Барса ги попиляха тази година тези балетисти,тук няколко човека се надпреварват да ми натякват че ако някой си Пепе играел и нямало да бъде така.Големия футболист,ами те Реал са само за реклама,манекени от всекъде.Още много ще има да духат супата след Барса.

Коментар

nai7 написа:
              Stefanaki написа:
              dikanio написа:
              Имено,аз те това се чудя.Барса ги попиляха тази година тези балетисти,тук няколко човека се надпреварват да ми натякват че ако някой си Пепе играел и нямало да бъде така.Големия футболист,ами те Реал са само за реклама,манекени от всекъде.Още много ще има да духат супата след Барса.
              хахахахахахахахах я си направи равносметка бе приятелю,за последните 4 мача-по една победа и 2 равни,и само един гол повече за Барса,тва ли е разсипването
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

http://vbox7.com/playaa31e01 Симулирай Трудно 4
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Mury написа:
                  dikanio написа:
                  Аз си мисля че такъв гол и български съдия няма да го отмени,вместо авантаж,той свири фал в нападение-смешна работа
                  И според мен не трябваше да отменя гола.

Коментар

nai7 написа:
                    Stefanaki написа:
                    dikanio написа:
                    Реал като винаги накупиха супер много звезди, но те като не са сработени и мислят само за кинтите ,а не за отбора и е нормално да не могат да победят Барса. Все пак 80% от играчите на Барса са от школата на отбора и играят цял живот заедно. И с вързани очи ще си подават топката така.
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Абе, толкова много ги надиграли, но се получи, както прогнозирах, че Барса ще вземат най-много победа от четирите мача. А изгонването не знам дали е повлияло, но 0-0 в Мадрид и 1-2 в Барселона, или в най-лошия случай 1-1, кво праим? Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Барса и в двата мача беше на светлинни години от Реал.Като решат да задържат топката,никой не е в състояние да им я отнеме.Велик отбор направиха.Дори и Манчестър ме съмнява,че ще отнесат на финала.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

sugarboy написа:
                          Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...
                          Хм...Аз бих казал, че не се намесиха подобаващо. В противен случай не зная какво би рисувал Моуриньо без Карвальо, Алонсо и Адебайор (те можеше да бъдат изгонени до 60 минута на реванша).
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                            sugarboy написа:
                            Всичко си беше нарисувано, както Моуриньо го беше измислил, но чернодрешковците се намесиха...
                            Хм...Аз бих казал, че не се намесиха подобаващо. В противен случай не зная какво би рисувал Моуриньо без Карвальо, Алонсо и Адебайор (те можеше да бъдат изгонени до 60 минута на реванша).
                            Развоя на двубоя беше предрешен още в първия мач, така че какво е можело да стане, е без значение. Генерално, Барселона бяха подпрени, без да имат нужда от това, като за претенциите им за най-голям отбор, а с поведението си Дани Алвеш, въпреки и да не е испанец, Педро и компания, върнаха спомените за най-отблъскващото лице на испанския футбол отпреди повече от 20 години, когато наблягаха на театралното изкуство. Последните 10 минути снощи футбол не се игра, а домакините само се търкаляха по терена.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Пирин - Левски 2:3 .Съдията пак подпираше Левски, отмени им гол.
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                                Пирин - Левски 2:3 .Съдията пак подпираше Левски, отмени им гол.
                                Само незнам защо заглавията са синя мъкаааа.Абе ако това ще те зарадва ГОЛЯМ УеФски супер мача направиха със Пирин.

Коментар

Working...
                                X