Еее много кофти новина,беше голям човек.Два пъти съм разговарял със него,последно още беше президент на БФС и го базикнах викам му да не забравиш да направиш ЦСКА тази година шампиони. R.I.P
Невероятен Левски ! Срази Сливен с 5:0. Моя Литекс вчера едвам успя едно голче да вкара във Варна. Пък и червените нещо налучкаха ваксата и пердашат всички наред. :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Току що гледах повторения на пропуските ... Гарата играе ... точно колкото гацко бацков ... Вкарал 3 гола ... а изпусна 4 пъти САМ срещу вратаря !Е да ви имам нападателя :D
Току що гледах повторения на пропуските ... Гарата играе ... точно колкото гацко бацков ... Вкарал 3 гола ... а изпусна 4 пъти САМ срещу вратаря !Е да ви имам нападателя :D
Сигурно Спас Делев е по-добър за смешни бг отбори смешни нападатели ,аз даже се чудя Гарата как не вкара 20 гола та да си вдигне цената на 40 млн.$
Нека вкара три гола на Литекс и три на Локо Пловдив и тогава цената му ще стане 4 милиона .Ама ако не вкара нито един ,тогава цената му ще спадне на 100 000 евро.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Сигурно Спас Делев е по-добър за смешни бг отбори смешни нападатели ,аз даже се чудя Гарата как не вкара 20 гола та да си вдигне цената на 40 млн.$
За нашето първенство и двамата са си екстра. Не се наемам да кажа дали биха могли да играят успешно и другаде. Спас е много млад, много бърз, неуморим на терена, рита и с двата крака, може и да излезе нещо от него. Основните проблеми на Дембеле са с еърбеците .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар