Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    Mury написа:
    ...2.За такова посягане не се дава червен картон а жълт,все пак и двамата играят за топката...
    Ако се загледаш внимателно в клипа, ще видиш, че посягането на Пепе е в стил Джеки Чан, а топката някак си глупаво присъства в ситуацията. Напълно заслужен червен картон. Говоря за тази ситуация.
    Не е вярно, че е напълно заслужен. Червен картон би трябвало да получи за реално извършено нарушение, а не само за намерение за опасно влизане, което реално не е реализирано, защото няма съприкосновение между двамата. Значи, в случая има само опасна игра - жълт картон. Няма как превантивно да наказват намерения. Той, Пепе, може да е искал и пищов да му извади, обаче не го е направил, но дай направо в затвора да го вкараме.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Според правилата на УЕФА, когато се пречи на съперника да играе и същевременно се ЗАСТРАШАВА здравето му, се показва червен картон. Първо почети и тогава спори.
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Специално за Mr. Коцевhttp://football.sportal.bg/news.php?news=301539
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

sok1 написа:
          Според правилата на УЕФА, когато се пречи на съперника да играе и същевременно се ЗАСТРАШАВА здравето му, се показва червен картон. Първо почети и тогава спори.
          Погледнато от друг ъгъл, естеството на играта е да се пречи на съперника да играе, а тук не виждам с какво му застрашава здравето, като кракът му минава покрай този на Алвеш. Щеше да му застраши здравето, ако наистина го беше изритал и, не дай, Боже, контузил и тогава наистина трябваше да го изгони, но не и в този случай
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Вижте това клипче на Пепе и ще разберете че когато и да му дадат червен картон винаги ще е заслужено http://vbox7.com/play:570ca254
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Щом Алвеш успя да се е предпази и няма контакт, значи нарушението не е за червен картон. Например в бокса се записва точка, ако удариш противника. Ако не го уцелиш както и където трябва или той избегне удара, няма точка, тоест не се зачита за удар :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мисля че на всички ни е писнало от актьорската игра на Алвеш
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Струва ми се, че върлува някакво схващане, че ако Пепи не беше изгонен, едва ли не Барселона щяха да си тръгнат с 4 гола разлика, но видиш ли, заради червения картон - стана обратното. Алвеш имаше невероятен късмет, че топката остана между неговия крак и този на Пепи, иначе можеше да си остави глезена там за спомен. Какво като няма съприкосновение, то е очевадно какъв беше замисълът. Добре, че имаше топка там, да омекоти удара. Ichkin - гледай цялото положение на нормална скорост. Ако има на света човек, който да си засили десния крак напред, и после рязко да го извърти назад, като направи оборот с цялото си тяло, ще го призная за бог на театъра! Тук не може да става дума за симулация, очевадно е, колкото и феновете на балета да отричат истината. Тоя Пепе утре ще изкърти главата на някой със зверски шут в момента, в който другия иска да отиграе топката с глава, и като няма съприкосновение - какво? Не знам защо някой си мисли, че Барса ще пусне Реал напред, на полуфинал на ШЛ. Това е ясно още от жребия - въобще няма да си дават зор за местната купа, а ще хвърлят всички усилия за ШЛ - най-важния турнир. Хората и пари изкараха от тия мачове, от залози. Това е неписано правило от време оно - когато два отбора играят няколко мача за различни турнири - по-силният се съсредоточава в по-важния турнир. Затова Левски има повече Купи на България, а ЦСКА - шампионски титли Между Реал и Барса в момента има една голяма разлика и тя се казва Лионел Меси. Почти от центъра, през центъра се разходи из защитата на Реал, и вкара. Няма такъв играч.

Коментар

ogi28b написа:
                    Струва ми се, че върлува някакво схващане, че ако Пепи не беше изгонен, едва ли не Барселона щяха да си тръгнат с 4 гола разлика,
                    Според мен щеше да завърши 0:0, както бях заложил Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      ogi28b написа:
                      Струва ми се, че върлува някакво схващане, че ако Пепи не беше изгонен, едва ли не Барселона щяха да си тръгнат с 4 гола разлика,
                      Според мен щеше да завърши 0:0, както бях заложил Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                      ми като гледах статистиката за мача се оказа че Барса имат около 450 точни паса, а Реал някъде към 150. Даже Валдес има повече пасове от най-добрия за Реал, за какво говорим въобще.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Вече говорим за ПОРТОООООООООООООООООООООООООООООООО4 : 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

fiatmaniak написа:
                          ми като гледах статистиката за мача се оказа че Барса имат около 450 точни паса, а Реал някъде към 150. Даже Валдес има повече пасове от най-добрия за Реал, за какво говорим въобще.
                          За пасовете, да - обаче спомняте ли си как Барса разцъкваше на центъра първото полувреме и не смееше да тръгне напред - понеже целия Реал чакаше там? Тогава - точните пасове в случая показател ли са, а също и владеенето на топката?
                          Más vale tarde que nunca
                          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

На практика показател са само головете. Едно време имаше едни мачове в Англия, между Ливърпул и НюкАсъл, преди около 10-12 години, които две години поред завършваха с резултат 4:3, и в двата мача точните удари към вратата бяха примерно 32:3, или 29:4. Ливърпул и в двата мача имаха смазващо превъзходство по всички показатели, но резултатът си беше 4:3, като втората година вкараха четвъртия си гол в продължението на мача, като минути преди това резултатът беше изравнен.Така че и на Барселона - Реал значение имат головете, а не владението на топката или пасовете, всъщност. Но някак си не върви да си голям отбор, и на собствения си стадион да не можеш да вземеш топката и да играеш с нея. Те на мач ли са отишли, голове да вкарват, или да гледат Барселона как си разцъква, било то и пред нейното си наказателно поле? Големия треньор, с големите играчи...

Коментар

Да не говорим за големият Порто !
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

За кой? За Фалкао ли?

Коментар

Working...
                                X