Германия - БразилияАржентина - Холандия...Класика. Прогнозирам, че на финала ще играят Германия - Аржентина, но каквато и врътка да се получи ни предстоят още 4 много интересни...и последни за съжаления двубои от световното. Германия ми е фаворит. Стискам им палци.Холандия е Робен, Аржентина е Меси, Бразилия беше Неймар, а Германия е...машина.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
2034 година - мондиалът е в Германия. Върви следната реклама по бразилската телевизия: Тиаго Силва и Неймар седят на дивана заобиколени от семейство и приятели. Чукат се с местна бира и Неймар (вече надебелял и леко оплешивяващ) мъдро продумва: "С тая льевачка чИтвърти на свИтовно съ става!". Хай, наздраве! След загубата от Германия със 7:1, Бразилия получили факс от ЦСКА с текст: Не сте сами!PSG отчаяно си търсят касовата бележка за 50 милиона #LuizВ Бразилия забраняват продажбата на 7up и 7days.И един майтап от нашата си кочина :D
Прикачени файлове
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Не знам кой заслужава купата, но на полуфинала до момента, холандците показват грозен и недодялан футбол.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Жената на треньора на Бразилия го буди сутринта:- Фелипе, ставай! Стана осем!- Как осем, не бяха ли седем?!Винаги съм си мечтал "Левски" да играе като Бразилия, но никога не съм си представял, че Бразилия ще играе като "Левски".
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Честито на Германия!Въпреки невероятното подпиране от съдията, Аржентина не можа да се пребори с немската машина. Както се казва във вица:Бразилия иак НеймарАржентина има МесиГермания има Отбор! И Нойер, разбира се
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар