Слушай, dikanio, не се шегувай с Левски в тая тема, че ще ти спукам предна дясна гума като дойдеш на срещата!
В раздела за вицове - може. Там може да пишеш каквото си искаш.Всъщност, аз не съм толкова върл фен на Левски. Просто обичам да гледам футбол на живо, а Герена ми е близо и ходя там на мачове.Иначе съм от Враца, от Ботев. Отдавна, отдавна, като малък татко ме водеше на стадиона, после като малко по-голям дори тренирах две години, но това беше несериозна работа. Като малко по-голям вече ходех редовно във сектор Б и виках. Ма много. Тогава, знаете как се променят гласовете на момчетата в един период от живата им и беше много странно. След мач няколко дни не можех да говоря. Но това мина. Сега живея до Герена и ходя там на мачове, както казах. Сядам винаги в сектор В и дори имам познати вече по трибуните. За треньорската смяна: Разбира се, нищо не оправдава тези лумпени така да постъпят с човека. Беше грозно и нецивилизовано! Петев имам предвид.Но ние, нека кажа така, повечето от феновете на Левски харесвахме сърбина. Ще кажете, какво толкова постигна - еми нещо. Да, така е, но някак си се харесваше. Това не е само мое мнение. И трябваше да му се даде повече шанс. Най-вече срещу "розовите", пък и реванш срещу Ботев и Лудогарец. Имаше нещо харизматично около този човек. Но, нейсе... Оня мустакатия взе решение, махна го. Зад гърба му. Затова и феновете скочиха. Затова и написах, че сме повече от трима. Феновете на Левски са сила, да го знаете. Както и феновете на розовия отбор, а и на Тракия. Признавам това.

Коментар