направо ми напълниха душата тия! както и нац-а напоследък. пък за моженето, ние винаги сме си можели. ей го, допреди 15-тина години, който и да играеше с нас му трепереха гащите до последната минута, независимо дали води в резултата или не. ей туй ми липсваше последните 10 години - респекта на противника!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Отдавна не съм се напрягал толкова на мач с българско участие.Най-накрая и Лудогорец да го споходи късмета,БРАВО.Добре изигран мач като тактика,но си бяха доста притеснени в някои части от мача.Все пак заслужено продължават.УСПЕХ.Сега остава в четвъртък и Ботев да поднесат изненадата,но дори и да отпаднат поне да е с хубава игра.
Коментар
-
Както и друг път съм споменавал, не ме интересува никой друг български отбор освен националният и ЦСКА. А и какви български отбори са това - с по 10 чужденци в състава?! Но снощи, по някакви неизвестни за мен причини, усетих, че съвсем леко се вълнувам и накрая дори се зарадвах, че Луноходец продължават :D . Може би защото любимият ми ЦСКА практически изчезна от футболната карта, а аз все още се интересувам от футбол .Да им е честит успехът на колегите от Разград! Партизан е име, каквото и да си приказваме.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И друг път сме побеждавали германци, но за моите 35 годишни и съзнателни футболни спомени никогане съм виждал германец/и, като в снощния мач. Да си гризат ноктите от напрежение и да гледат мач с изцъклени от ужас очи.Имаше и такива, на които освен гореописаните мимики и мандибулите им висваха в моменти на уплаха.В много случаи след повторения на пропуските за Ботев - точно това се виждаше на първите редове в иначе малкото икитно градче с четвърто-разредно стадионче (мечта за всеки наш тим) - разположено сред гората.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Жалко, Щутгарт бяха/са гОла вОда, а и Ботев какви положения изпуснаха, без никаква ирония - "Играли сме добро, али сме немали шансу". Така и не видяхме добре положението с отменения заради засада гол, защото мачът се излъчваше с една камера от центъра, все едно гледахме мач от А окръжна по селска кабеларка :D А Лудогорец как пък изтеглиха единствения труден отбор!? Трябваше да наемат Димитър Пенев за кадем при жребия :D
Коментар
-
По добре е да паднат от Базел,не са дорасли за ШЛ.Засега напълно доволно и достатъчно е достигането им в групите на ЛЕ.Да се обиграят,да понатрупат коефициент и догодина им пожелавам пак да се пробват за ШЛ,ще понатрупат и самучуствие.И все пак ще им стискам палци срещу швейцарците.Успех.п.с.За Ботев Пд-ее няма такава каръщина,ама грам късметец.Много ме е яд.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар