Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледах до един момент в първото полувреме, когато един ритна, трима паднаха и дотам... Иначе, честита победа за червените, разказаха ми, че второто полувреме ни надиграли!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Наистина, много безлично дерби и изключително безопасен и беззъб Левски. Но все пак победата над Левски си е победа и винаги е сладка. Честито на всички армейци!
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

campain написа:
        това ли е да разбираш от футбол ??? прогнози ?? хахаха А това ,че си мислиш ,че с парите на Чьорни ще постигнеш същите успехи ,разбрахме ,че поне ти не разбираш от футбол
        Стига бе какви са му точно успехите на Наско изобщо?Спечели шампионската лига като треньор на отбора ли?Или поне на финал в лига Европа ли е участвал?И да с бюджета който имаше левски при чьорни,всеки средно интелигентин човек,щеше да прави Левски шампион в смешното ни първенство.
        Явно колега не проумяваш, какво е да си футболен ръководител на професионален отбор .А и за успял такъв са ти много големи изикванията не сравянвайте всички с Меси и Мауриньо защото трябва да закрием футбола Иначе за мача,по-малко слабия отбор победи :D Много жалък Левски ,даже чорбарите им е жал да ме бъзикат днес ахах
        фиатче Браво 2.0

Коментар

snake написа:
          Наистина, много безлично дерби и изключително безопасен и беззъб Левски. Но все пак победата над Левски си е победа и винаги е сладка. Честито на всички армейци!
          Сменихме си ролите сега ние Ви реанимирахме да живнете малко :D
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Ние ловчанлиите дадохме на Ботев три точки ,той пък ще ги даде на ЦСКА в събота и така непрекъснато се върти футболното колело.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

[quote="коцев"]Ние ловчанлиите дадохме на Ботев три точки ,той пък ще ги даде на ЦСКА в събота и така непрекъснато се върти футболното колело. [/qЕдни казват, че се обичаме с Левски, значи би трябвало да играем на кръв срещу Лудогорец. Други казват, че бизнеса на Домусчиев ( Пристанище Б-с) има допирни точки с нашата Община, която е с 50% участие в Черноморец и би трябвало да си полегнем.Трети казват, че мачът ще е на кръв. Аз пък казвам, че какъвто и резултат да се получи от този мач все ще е лъжа...Въпреки всичкоще съм на стадиона, защото вече съм свикнал да ме лъжат. Или иначе казано: ЦСКА, Левски, Лудогорец и останалите. На всеки според заслугите, на всеки според потребностите. Доживяхме го най-сетне това време...
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Едни казват, че се обичаме с Левски, значи би трябвало да играем на кръв срещу Лудогорец. Други казват, че бизнеса на Домусчиев ( Пристанище Б-с) има допирни точки с нашата Община, която е с 50% участие в Черноморец и би трябвало да си полегнем.Трети казват, че мачът ще е на кръв. Аз пък казвам, че какъвто и резултат да се получи от този мач все ще е лъжа...Въпреки всичкоще съм на стадиона, защото обичам да ме лъжат. Или иначе казано: ЦСКА, Левски, Лудогорец и останалите. На всеки според заслугите, на всеки според потребностите. Доживяхме го най-сетне това време...
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Тези изтрещяха от загубата: http://topsport.ibox.bg/news/id_406350989А в спортната преса се пише само за сините.... Явно е много голяма болката от загубата в дербито... Паралелно с това за червените се пишат куп неверни неща....

Коментар

Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно и нагло подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха. Допускам, че едно време дори и ЦСКА в присъствието на Милко Балев на стадиона, не са били подпомагани чак толкова безочливо от съдиите.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно, нагло и безочливо подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха. Допускам, че едно време дори и ЦСКА в присъствието на Милко Балев на стадиона, не са били подпомагани чак толкова безочливо от съдиите.
                      напълно споделям мнението ти, само с едно изключение, че за цска не съм сигурен :D
                      Брава 1.6

Коментар

Така нагло в полза на Славия срещу Левски свири Митко Митрев, ако не се лъжа, в оня финал за Купата, дето Лафчис извади отбора.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

dikanio написа:
                          Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно и нагло подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха.
                          Това как ти хрумна? Очевидна симулация на Торес- втори жълт. Абсолютно правилен директен червен картон- фаулиране на играч, излизащ сам срещу вратаря, "засадата" на Чичарито, ако изобщо е съществувала беше просто невидима за човешкото око- ставаше въпрос за хилядни от секундата. Това, че стоп кадърът показва(и то не ясно), че е зад отбраната, нищо не означава. Камерата е машина. С подпирането дотук.Да коментираме удара в ръката на Луиз? Защото на последното европейско доста дузпи видяхме свирени по този начин...Иначе стана готин мач. Евала на Челси за играта им с 9 души- показаха характер и голяма физическа подготовка!
                          `95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
                          http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...

Коментар

E тая седмица ми се вдигна кръвното много, Лудогорец пада, Фулъм изтърва Рединг, Далас Каубойс паднаха от Джайънтс на собствен терен, че и за капак, противната дъвчеща мутра взе три точки от Челси, много грозен мач .А за Торес се видя ясно, че беше сритан много болезнено, и не той а футболиста на МЮ заслужаваще картон.Добре че взеха Ван Перси, иначе щяха да са във втората половина на таблицата с тея котенца, дето се умилкват на изкуфелие старец. :D

Коментар

Много се накефих на агитката на Ботев! БРАВО!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

nedialko- написа:
                                dikanio написа:
                                Манчестър Юнайтед са на път окончателно да ме отвратят от футбола. Толкова грозно, нагло и безочливо подпиране не е имало даже и за Барселона, а те са безспорните лидери на Европа в това отношение, или поне бяха. Допускам, че едно време дори и ЦСКА в присъствието на Милко Балев на стадиона, не са били подпомагани чак толкова безочливо от съдиите.
                                напълно споделям мнението ти, само с едно изключение, че за цска не съм сигурен :D
                                Ах колко си забавЕн Нидялкуууу.http://www.dnevnik.bg/sport/2012/09/..._na_cska_po/я вземи прочети това нещо. По онова време "Левски Спартак" е под шапката на МВР, а "ЦСКА Септемврийско знаме" е ведомствен отбор на Министерството на отбраната. Ангел Солаков освен началник на "Левски Спартак" е известен и като голям запалянко на синия отбор, заради което е освиркван на мачове.Тогавашният заместник-министър на вътрешните работи Мирчо Спасов повдига въпроса за спортните нередности в дейността на Солаков, който иначе е обвинен в опити да концентрира прекалено много власт и "антипартийно поведение".

Коментар

Working...
                                X