Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като за първи мач и при положение, че в последно време не е тренирал сериозно, а се размотава насам-натам по трансферни дела, щеше да е несериозно Бербатов да е титуляр. Все пак малкото му контакти с топката бяха класни. Но това далече не е достатъчно. От него се очаква да е моторът и да вдигне класата на този посредствен отбор...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

посредствен футболист, ще вдига класата на посредствен отбор, а дано, ама надали

Коментар

ЦСКА май остават собственост на боклукчиите... Чак и мене като левскар ме е яд ...Докато няма силни Левски и ЦСКА - няма да има и български футбол.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          ...Докато няма силни Левски и ЦСКА - няма да има и български футбол.
          Това е истината! Колкото и да са симпатични тимчета като Лудогорец и Литекс, там няма традиции и като си тръгне чичко-паричко бързо започва да им мирише на Б група.А за ЦСКА не знам какво да кажа. Ясно е, че Титан хем нямат ресурс да издържат силен ЦСКА, хем не могат да го ръководят. Ситуацията е революционна и просто са длъжни да продават или да намерят силен партньор. Герберчетата, които се облизваха да влязат в ЦСКА почти за без пари, не ми бяха симпатични и не ми вдъхваха голямо доверие.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Кире, ЦСКА-то, колкото и да съм им фен - ми мирише не на Б, а на по-долна група...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Абе има нещо гнило в Дания ?? Пишат че ЦСКА били с 80 милиона вътре .Една проста сметка показва че това е фалшива информация. Титан са четири години собственици и би следвало на година да са харчели по 20 милиона . Както и да смятам няма за какво да са дали 20 милиона за година .В най лошия случай да са похарчели по 10 на година . В същото време продадоха сума играчи и то за добри пари .Така че всичко това е някаква мистерия. И къде са били тия от БФС като са допуснали клуб да има такива задължения.Въобще ,куче влачи рейс.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

То излиза, че само Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед имат по-големи дългове от ЦСКА :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Днес се започва... България - Италия... Обещавам да гледам поне първото полувреме!!!Пожелавам успех на националите и търпение на зрителите на стадиона и пред телевизорите! Чудя се само колко ще се излъжат да отидат на стадиона, след онова интервю на капитана Ивелин ПОпов...

Коментар

Humppa написа:
                    Чудя се само колко ще се излъжат да отидат на стадиона, след онова интервю на капитана Ивелин ПОпов...
                    http://gong.bg/view_article.php?article_id=295833
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Еееех , двата ми любими отбора се сблъскват довечера, но все пак вярвам, че Бадема ще вкара 2 гола, а Италянците едва ли ще имат възможност за повече от един

Коментар

"Едва ли ще имат възможност за повече от един" как да го разбираме - че нашите ще ги набият и ще им вземат страха ли :D
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                          "Едва ли ще имат възможност за повече от един" как да го разбираме - че нашите ще ги набият и ще им вземат страха ли :D
                          Не ,неее , защитниците ни ще покажат добра игра, така ги виждам нашите в момента :D

Коментар

ГООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!П.П. Май дръпнахме опашката на дявола...

Коментар

Италианците два пъти решиха да се разходят до нашата врата, и двата пъти настъпи паника и хаос в защита. Просто сме няколко класи под тях, няма за какво да се хванем, за да се надяваме на нещо от мача. Не се подлъгвайте от пресата в първите минути, няма как да играем така цял мач. Дано ни пожалят и не вкарат повече от един гол още, защото след 60-та минута ще сме по-безпомощни отколкото бяха те на финала на европейското срещу Испания.p.s. Брех, дано ме опровергаят :D
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

...so far so good....

Коментар

Working...
                                X