Благодаря на истинските българи, които оцениха играта и не оплюха моя отбор.Довечера искрено се надявам и трите наши тима да продължат.А на тези които се крият и говорят глупости за Лудогорец, и ни наричат цигани и турци, искам да кажа, че ако си проследим родословните корени, ще се окаже, че съм повече българин от тях, или от повечето от тях.Лудогорец игра достойно, само Лудогорец!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз много се кефя на играта на Лудогорец.Играят с хъс и мерак.Просто малшанса накрая ги закопа.Е,че малко в повече се преструваха,тва е ясно,но и по-големи отбори го правят в края на мача.Някой казват,че са изпаднали в глуха защита.Ами това е нормално като играеш в турнир и водиш в резултата.Треньора така е решил,така са играли.Ако бяха продължили да нападат и бяхме получили пак голове,всички щяха да кажат ми поведохме и не запазиха резултата.Единствено малшанс.Дори и Динамо не можаха да повярват кво стана.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Точно казано.Ако довечера нашите други отбори се доближат на 50% от играта на Лудогорец от първото полувреме няма да имат проблеми.Цесекар съм/само щот не съм от Левски/,но когато Левски или някои друг пада в Европа ме е яд много.Прогноза:ЦСКА-Мура 1-0Левски-Сараево 1-1Витес-Локо 6-6 Изкочило едно мнение докато пиша с което не съм съгласен.
Коментар
-
Нелепо. Това мога да кажа за Лудогорец. Яд ме е. Туй за власите и Дунава вече важи и за нас.И нещо друго: Този Голубович няма място сред тима от Разград. От 4 допуснати попадения срещу Загреб го виня поне в две.Като цяло: Един много силен и европейски Лудогорец до 50-тата минута, един посредствен Лудогорец от 50-та до 80 - та минута и един много слаб и объркан Лудогорец от 80-та мин.до края на мача. Най-болно ми е, че бяхме изхвърлени от по-слаб отбор. Нелепо отпадане и бързо изчерпване на една много силна "крейзифорс" година...Жалко.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?feature...Поздрав за феновете на ЦСКА.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qvIh58nkdBk#t=11 6sПоздрав за феновете на ЦСКА.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Кире, не злобей, че вече е 1 на 0 за Сараево... И вие сте тръгнали натам....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар