Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.standartnews.com/sport-bg...la-150231.html
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не знам колко е вярно това за Гриша Ганчев, още повече че преди години той също за известно време заплашваше, че спира да финансира Литекс. Дори за кратко отборът се казваше Ловеч. Сега работата може да е по-сериозна, защото явно Гришата си има много-много сериозни проблеми с държавата. Лошото е, че голяма част от елитните отбори в България са в абсолютна зависимост от личността на финансовия си благодетел. Почти винаги при оттеглянето на благодетеля се оказва, че е финансирал отбора си със заеми към себе си и клубът му дължи милиони левове.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

http://www.blitz.bg/sport/article/127647E сега ако не кажат, че Лудогорец е победил защото съдията е искал да вкара Локо Пд. в евротурнирите :D

Коментар

Отборът на Литекс ще участва в следващото първенство на А група предимно с юноши и млади футболисти. Това съобщи финансовият директор на Литекс и на Величко Дихонов като причината за това е случващото се с почетния президент на ,,оранжевите

Коментар

Спряха му кранчето и нема паре....Тоя филм са го давали вече...Поне е жив! Засега...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Докато държавата не го закача си върти далаверите и деребейства из Ловеч и околията.Като го хванаха в издънка се разсърди.Ех....Айде Лудогорец!!!! Бийте чорбата!П.П. Аз мачове не гледам по принцип, но сега съм си взел няколко бирички, едно суджуче и съм седнал пред телевизора... А и как няма да се кефя, като червените падат (все ми е едно от кого) Пък и така Андрей Василев и Румен Хинчев ще имат повод да почерпят

Коментар

D. Stanev написа:
                Само ме е яд, че не мога да съм си в Разград за мача... Колегата разправя, че още от сабалям било въведено военно положение - полицаи на всеки кьош, а агитките на ЦСКА вече бродели по улиците...А Лудогорец и да не станат шампиони, еднва ли някой ще ги съди - те и без това вече се представиха повече от подобаващо. ЦСКА ще излезе с по-голям "товар" за този мач - дано само да покажат игра.
                Ха , че аз край стадиона на кой град минах тогава към 12.00 и видях само коли на ШЕЛЕ да мият сокаците ?
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Immortal написа:
                  Докато държавата не го закача си върти далаверите и деребейства из Ловеч и околията.Като го хванаха в издънка се разсърди.Ех....Айде Лудогорец!!!! Бийте чорбата!П.П. Аз мачове не гледам по принцип, но сега съм си взел няколко бирички, едно суджуче и съм седнал пред телевизора... А и как няма да се кефя, като червените падат (все ми е едно от кого) Пък и така Андрей Василев и Румен Хинчев ще имат повод да почерпят
                  Андро да черпи - той е местен . Аз скромно ще си пийвам с тебе

Коментар

Хайде, честито на Етър в А група, а и на Локо Пловдив в Европа. А, от мен да мине, честито и на Литекс четвърто място, а и на ЦСКА - съседство в класирането с Левски
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Лудогорец Оле,Оле,Оле!!!!!!Няма кво просто чорбата си заслужаваха загубата.Подходиха аристократично все едно е тяхно всичко.Няма няма.Оооооооооооо лудница.Щастие!!!!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Лудогорец - шампион!
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

хахахаахахах чорбарите са най-смешния жалък отбор хахахаахахаха шампион по губене на точки Айдеее арабската пролет да свършва и тройчо делиормански да си заминава в египет : ))))))))))) айдеее другариии какво става ??? съдията ли пак е виновен :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Коментар

ЛУДОГОРЕЦ - ШАМПИОН !Коцев , тотото ти нещо не излазя

Коментар

Най-интересно е г-н Директива какво ще каже, въпреки че като слушам Нанков, все едно Стойчо му е написал репликите :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

тройчо вече е в бяла стая и е с усмирителна риза и тихо мълви : ДИРЕКТИВА, ДИРЕКТИВА, ДИРЕКТИВА :D :D :D :D :D

Коментар

Working...
                                X