Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от миналия сезон примерно - гара дембеле

Коментар

snake написа:
      Не мога да си спомня от кога по нашите терени не се е подвизавал играч от калибъра на Жуниор Мораеш. Мога да го сравня само с имена от 70-те и 80-те години на миналия век: Пламен Гетов, Начко Михайлов, Цветан Йончев, Гиби Искренов. Да се сещате за друг такъв велик техничар и голмайстор?Признавам им го на титаните: може да са несериозни хора и да са несъстоятелни да притежават ЦСКА, но правят от нищо нещо. Стига ми това, че поне за кратко се наслаждава(х)ме на брилянтната игра на Янис Зику и Жуниор Мораеш.
      Наблюдавал съм го,не е зле , но Марселиньо и Иван Стоянов според мен го превъзхождат :D

Коментар

Оги , има директива,организация,съдиите, извънземни пречат... латекса ВИНАГИ ляга на чорбата и обратното тъй , че този мач бе ясен... А иначе, що се отнася за добър играч които играе на нашите терени - ДА ИМА. Това е Андон Гущеров от Семптември Симитли.

Коментар

Марселиньо наистина е добър играч,но доста може да се поспори дали е по добър от Жуниор.Все пак си мисля,че Мораеш е по класният от двамата,защото е по комплексиният играч от двамата.А Гарата е футболист стил Гонзо,то това се видя във Фрайбург,никога не съм го харесвал не защото беше в Левски,а защото разчита само на ръгане,на лакти изобщо залага само на физиката си,успя да използва,че тук не му се свиреха твърдите влизания и успя да изпъкне,а в Германия има срещу себе си здрави защитници и съдии свирещи по правилата и резултатът е налице.
          Fiat Marea 1.8 16v HLX
          Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Гонзо не е футболист, той е лекето на терена. Не защото игра в Левски, защото не играе, а е като гаден циганин, дето само рита и спъва докато не го гледат, после невинно гледа съдията в очите. Не знам защо толкова го лансираха тоя кратунко, просто нямам думи, той ми е най-противното нещо което съм виждал по телевизията.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

затова ни е на това дередже футбола ,защото и фенове и журналисти насила се опитват да изкарат някой ритнитопковец -суперстар .Вкарал 3 гола в най-смешното и уредено първенство и вече г осравняваме с уникални футболисти от 80-те А че литекс не могат да се нарешат не се гледа ,също като оня черната Гара дето вкара 40 гола или супер звездата талант неземен Спас Делев Действаюите футболисти в А група са толкова смешни ,че пенсионери от миналото ще ги бият и на малки и големи вратички (даже за малки се случва често :D )
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Имам някакъв поглед и нюх за играчите. Мораеш е много далече от понятието обикновен ритнитопковец. Не че е в ЦСКА и не че днеска направи хеттрик. Класа е. Но нека сега догледаме незначителното мачле по БТВ екшън и после пак ще коментираме величавите събития в А група .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                  Гонзо не е футболист, той е лекето на терена. Не защото игра в Левски, защото не играе, а е като гаден циганин, дето само рита и спъва докато не го гледат, после невинно гледа съдията в очите. Не знам защо толкова го лансираха тоя кратунко, просто нямам думи, той ми е най-противното нещо което съм виждал по телевизията.
                  Нормално , 15 пъти ви го набута , остава и да не е ’’лекето’’. Още сънувате кошмари от него.

Коментар

Не съм очаквал толкова скучен финал на ШЛ.Ама Челси с тая дефанзивна игра,нормално ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не си спомням по-скучен финал на Шампионската лига.
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Gushterow-Simitli написа:
                        Dido_Lyubenov написа:
                        Нормално , 15 пъти ви го набута , остава и да не е ’’лекето’’. Още сънувате кошмари от него.
                        И нито еин път с чиста игра. По-рядко л.но от него няма в българския "футбол" Все едно да те въража и те изработя отзде, после да кажа че си ми пуснал Левски имаха много добри футболисти, но Гонзо не е от тях Уважавам победителите, когато заслужават, това да ти е ясно.
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Дидо , не съм съгласен с теб

Коментар

Е най-накрая да видим гол в тазгодишния финал на ШЛ. :DП.П Взе да става интересно ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Супер смешни вратарски голове, ама поне ще стане мач сега!
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Gushterow-Simitli написа:
                                Дидо , не съм съгласен с теб
                                Приемам го за нормално Откак се пръкна Гонзо във футбола, съм гледал 2 - 3 мача и до тамм беше с нащо мило първенство. След като два или три гола които той вкара, бяха признати, при положение че единия беше след грубо нарушение срещу защитник и един или два от засада, и пак с поне един защитник на земята, сори брат, тогава БГ футбола за мен умря. Амин ! Не говоря само за мачове срещу ЦСКА Вече гледам само националния как се излага, защото навън съдиите свирят по-различно и не става с ръчкане и спъване. Тук на наще стадиони, нито Левски нито ЦСКА показват някакъв футбол. Виж , с чуждите отбори малко се стягат, но по между си не играят футбол, ами някаква нова игра на спъванка и ританка ... Съдиите ни, вятър ги вее на бяла кобила, оглеждат се повече нкяой от публиката да не ги уцели с бутилка или се потръскват по терена, га че са фанали господя за оная му работа, вместо да гледат какво правят играчите. Де е футбола в БГ ? Само в миналото съм го виждал :D

Коментар

Working...