Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тия българските мижитурки ако започнат от нулата, само за 2 години ще стигнат до минус безкрайност

Коментар

Както Интер попречиха на Милан да стане шампион, както Сити биха Юнайтед и макар по голова разлика станаха шампиони - това е логиката в спорта.
      Извинявай ама даваш доста неуместни сравнения.Нито Сити попречи с нещо на Юнайтед,нито пък Интер с нещо прецака Милан,просто хората си играят мачовете и по силният си бие това е.Каква е връзката между горните примери и твоето желание да се попречи на ЦСКА,като от Левски нищо не зависи? И каква е логиката?Предпочиташ Цска да е зле отколкото Левски да е добре?Ама не ви разбирам логиката.Ами тогава ЦСКА да вземе да падне от Литекс и после ако бие Лудогорец пак ще е шампион,само и само да прецака Левски.Какво ще кажеш за такъв сценарии?
      Fiat Marea 1.8 16v HLX
      Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Логиката е, че аз, като фен на Левски, съм за това, по всякакъв начин да се попречи на ЦСКА да стане шампион - затова давам и пример с такива съперничества по другите първенства, пропуснах и Реал срещу Барса. Така че, няма как да ми се вменява като ненормално, че искам ЦСКА да не стане шампион - няма такова обстоятелство, при което бих одобрил да се допусне ЦСКА да стане шампион, пък било то и с мизерната цена да влезем по терлици в евротурнирите. Логиката е кристално ясна, чудно ми е, как не разбираш?!
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=271461 Винаги съм го смятал за най-добрият български защитник след ерата на четвъртите. Обаче е добър и пред противниковата врата. Любо Пенев трябва да го използва като нападател и да разкара всички от номер 19 до края в този списък http://www.sportal.bg/news.php?news=365116 , защото Илиев сигурно има повече голове през сезона от половината ни пишман нападатели, крила, плеймейкъри, тарани, офанзивни полузащитници и фалшиви деветки :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Абе всичко де е преминало през отбора на ЦСКА и е отишло в чужбина все кадърно се е оказвало. :D :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
              Абе всичко де е преминало през отбора на ЦСКА и е отишло в чужбина все кадърно се е оказвало. :D :D :D
              Съгласен съм Коцев. Обаче нивото на родния футбол толкова спадна, че вече произвеждаме играчи само за Китай, Турция, Русия, Израел и Румъния. На някой прави ли му впечатление, че последните 10 години нямаме играчи ( не само от ЦСКА) продадени в западни първенства. Последната ни такава партида бяха Стенли, Бербо и Мартин, проблясък някакъв бяха продажбите на Станислав Ангелов и Рангелов в Германия, но пък сега и двамата тънат в посредственост, като първия вече се връща там от където е тръгнал. Сещам се за другите армейци - Иван Стоянов, Вальо Илиев, Иван Иванов...С изключение на първия другите продължават задграничните си воаяжи, но някак си не светят, като...Ицата, Любо Пенев, Емо Костадинов, Данчо Лечков, фара, Боримиров, Балъков ( чието отиване в Спортинг ми се струваше много постно преди 20 години), Киряков...Силно поколение играчи пресято през старата соц. школа в БГ - научено да играе футбол без изкушения...Смея да твърдя, че и играчи от по-ранното на това поколение, ако имаха възможността да се състезават извън граница, щяха да са написали друга история ( Бонев, Джевизов, Йончев, Панов, Гунди). Сегашните са манекени с най-различни мисли в главата, като това къде да да отседнат в среднощна София, каква кола да карат, каква татуировка да си направят и с на кой гаджето да се сношат. Мислят за всичко, но не и за футбол. В картунките им расте само голо самочувствие подплатено с неистово и нереално високи заплати...Абе с две думи чистия футбол се превърна в комерсиален модел чрез, който се точат, перат и пренасочват средства, а условието играта да създава естетика и наслада не е задължително. За това и знамената с надпис" Честна игра" гният по пилоните си, а нашите футбалери никой ги не сака.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

http://downpourbg.com/edincirk/
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

sugarboy написа:
                  Логиката е, че аз, като фен на Левски, съм за това, по всякакъв начин да се попречи на ЦСКА да стане шампион - затова давам и пример с такива съперничества по другите първенства, пропуснах и Реал срещу Барса. Така че, няма как да ми се вменява като ненормално, че искам ЦСКА да не стане шампион - няма такова обстоятелство, при което бих одобрил да се допусне ЦСКА да стане шампион, пък било то и с мизерната цена да влезем по терлици в евротурнирите. Логиката е кристално ясна, чудно ми е, как не разбираш?!
                  Логиката е че ти НЕ си фен на Левски, а ВЪРЛ противник на ЦСКА :D Е такива като теб създват напрежението по стадионите и побоищата между агитките Аз съм фен на ЦСКА, но никога не съм се дразнил че точно Левски са бивали на по-предни позиции в класирането. Дразня се когато ЦСКА изостават, незвисимо кой отбор се е представил по-добре НЕ мразя другите отбори и агитките им Не ми е ясно, защо на левскарите, ЦСКА им е трън в очите !? Айде помразете малко и някой друг отбор де :D Само ЦСКА ли са Ви сритвали задниците толкова яко, че да ги мразите ?
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Големи далавери се случват на терена и извън терена. Гледам сега по новините за сутрешната катастрофа наТТракия , джипа на Ники Михаилов и една мутра до него която не пуска никой журналист да го снима . Дори със спрей веднага след катастрофата са замазали номерата.Сега всичко се потулва . Едни казват че Ники е бил в джипа ,други че не е бил там. Самото заличаване на номерата и свирепата мутра навяват на това че може би и Ники е бил зад волана и сега се почват едни лъжи и замазвания.За това нямаме и никакъв спорт и морал.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                      sugarboy написа:
                      Логиката е че ти НЕ си фен на Левски, а ВЪРЛ противник на ЦСКА :D Е такива като теб създват напрежението по стадионите и побоищата между агитките Аз съм фен на ЦСКА, но никога не съм се дразнил че точно Левски са бивали на по-предни позиции в класирането. Дразня се когато ЦСКА изостават, незвисимо кой отбор се е представил по-добре НЕ мразя другите отбори и агитките им Не ми е ясно, защо на левскарите, ЦСКА им е трън в очите !? Айде помразете малко и някой друг отбор де :D Само ЦСКА ли са Ви сритвали задниците толкова яко, че да ги мразите ?
                      Не ме познаваш, та да заключиш така убедително, че заради такива като мен ставали побоищата между агитките. Смея да твърдя, че ако агитките са от такива като мен, побоища по стадионите няма да има. Аз НЕ МРАЗЯ ЦСКА, а съм против тях! И не се дразня, че ЦСКА са по-напред в класирането - просто ние сме безкрайно слаби в момента и не заслужаваме нещо по-добро. Но няма нищо по-нормално от това аз, като фен на Левски, да не искам ЦСКА да стане шампион. На международната сцена съм викал за всички български отбори, включително за ЦСКА и Литекс, така че съвестта ми е чиста.

Коментар

Естествено, че ако Левски не е шампион, ЦСКА е последният отбор, който искам да стане такъв. Може да сте сигурни, че на феновете на Барселона щеше да им е по-леко ако бяха изгубили титлата в Испания, от който и да е друг отбор, а не от Реал. Същото важи и за Юнайтед и Сити. Що се отнася до мачовете в Европа, ще ви дам един пример за отношението между феновете на отбори с дългогодишно/градско и т.н. съперничество. Предполагам, че всички, които пишат в тази тема са гледали и си спомнят финала на Шампионската лига през 2005 между Ливърпул и Милан завършил 3:3 в редовното време и спечелен от англичаните след изпълнение на дузпи. В първия кръг на следващия сезон в Серия А, феновете на Интер бяха издигнали огромен транспарант "Благодарим ти, Ливърпул" :D Затова много ми е смешно някой като каже "Понеже сме българи, трябва да подкрепяме и другите български отбори в Европа". Не мога да си представя примерно феновете на Тотнъм и Арсенал да викат за Челси утре, или пък тези на Реал да са се зарадвали на факта, че Атлетико спечели Лига Европа.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

sugarboy написа:
                          Dido_Lyubenov написа:
                          sugarboy написа:
                          Не ме познаваш, та да заключиш така убедително, че заради такива като мен ставали побоищата между агитките. Смея да твърдя, че ако агитките са от такива като мен, побоища по стадионите няма да има. Аз НЕ МРАЗЯ ЦСКА, а съм против тях! И не се дразня, че ЦСКА са по-напред в класирането - просто ние сме безкрайно слаби в момента и не заслужаваме нещо по-добро. Но няма нищо по-нормално от това аз, като фен на Левски, да не искам ЦСКА да стане шампион. На международната сцена съм викал за всички български отбори, включително за ЦСКА и Литекс, така че съвестта ми е чиста.
                          Е сори за побоищата, радвам се че ни си от "биячите" ! Но изказването, че не искаш ЦСКА да е шампион, а който и да е друг отбор приемаш, означава че мразиш ЦСКА и си против ЦСКА, каквото и да става. Желанието ти ЦСКА да потъне като стара гемия е по-голямо от това Левски да спечели !? Е какъв левскар си тогава ? :D То това твоето си е чиста проба анти-цесекар, което няма общо с левскар :D Левскар на смъртния одър.Попитали го ангелите от чистилището:- Какво е последното ти желание?- Членска карта на ЦСКА и да ме запишат в клуба на цесекарите, отвърнал левскарят, без да се замисли дори.Ангелите го погледнали неразбиращо. Тогава левскарят отвърнал:- Като ще се мре, искам да е един от тях. Голяма омраза, а ? Или завист ? :D
                          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ей този ми е любимият на тази тематика Левскар, цесекар и негър чакат в родилното.Излиза лекарят и казва: - Имам добри новини - и на трима Ви жените Ви родиха здрави момчета. Но има един проблем - объркахме бебетата...Левскаря веднага скача, спринтира, грабва негърчето и хуква да бяга.Негърът след него тича и вика: - Ти луд ли си, бе, човек?! То си личи, че това дете е мое! - Ааааа! По-добре негър, отколкото Цесекар!!!
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              Е сори за побоищата, радвам се че ни си от "биячите" ! Но изказването, че не искаш ЦСКА да е шампион, а който и да е друг отбор приемаш, означава че мразиш ЦСКА и си против ЦСКА, каквото и да става. Желанието ти ЦСКА да потъне като стара гемия е по-голямо от това Левски да спечели !? Е какъв левскар си тогава ? :D То това твоето си е чиста проба анти-цесекар, което няма общо с левскар :D
                              Ти се бъзикаш нещо, не мога да те разбера, а имам чувство за хумор! Искаш да ми кажеш, че е нормално, щом Левски са в такава позиция, че не могат да станат шампиони, аз да нямам нищо против ЦСКА да станат?! Е, няма такъв филм. Аз съм левскар от дете и последното, което ще ми мине през ума, е че ще искам по някакво стечение на обстоятелствата, пък дори косвено то и да облагодетелства Левски, ЦСКА да стане шампион. Възпитан съм точно в духа на тези противоборства, за които по-горе и аз, и dikanio писахме и това, което казваш, е недопустимо за всеки нормален привърженик на който и да е от тези отбори. Още повече, казах, че съм подкрепял в международни мачове вашия отбор, но не вярвам някой от вас да се похвали с нещо подобно за моя - от отсрещната страна чувам и чета само хули и обиди, въпреки аз винаги да съм спазвал добрия тон в темата.

Коментар

Една снимка от Разград- Лудогорец Арена , правена преди малко от балкона :D И още една от преди точно една година, когато бате Кирчо реши да ставаме европейска сила :P Естествено е да се радваш на неуспехите на противника, и според мен няма нищо лошо в това, игра е все пак.

Коментар

Working...
                                X