3-0 за Швейцария.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз си мислех че пак ще падаме, но добре че този път ме опровергаха.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Гледайте първия гол на Станкович за Интер тази вечер - малко са футболистите, които са способни на такова изпълнение, може би още само Ван Бастен и Бербатов :D http://www.sportal.bg/video.php?video=32923
Коментар
-
Видя се, че хората на др. Коцев са гола вода. Аз от години не съм виждал толкоз беззъба игра на Литекс, да не кажа, че нямаха нито едно положение за гол за 120 минути. Стана ясно, че единственият аргумент им е Гриша Ганчев и не се вижда какъвто и да е потенциал за международната сцена. Но, сините са си виновни, че при толкова пропуски оставиха да се стигне до продължения. Без да се замислям, само Гарата три пъти беше сам срещу вратаря, но така е - в тази игра се броят головете. За съдията - посредствено съдийство, да не казвам направо слабо, като за чуждестранен съдия. И не толкова за дузпата, даже съм на мнение, че имаше дузпа, но още тогава Иво Иванов трябваше да бъде изгонен, още един картон му спести и през второто полувреме, но също така, подобна дузпа имаше и за Левски. Затова казвам, че двупосочно ощети и двата отбора с посредствени отсъждания. Като заключение - пълно превъзходство на Левски, но без каквато и да е реализация и, в крайна сметка - безсмислено.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Тази вечер се очертава много добра, Ман Юн водят на Челси, а и Уевски паднаха за купата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Колкото и да се опитвате да хвалите Левски то ясно се видя че не са никакъв отбор.Дузпата си беше дузпа .А Литекс имаха и те много положения .Не знам кой мач сте гледали но аз бях на стадиона . А колко пъти Том го фаулира второто полувреме пред сектор А и съдията пожали защитниците на Левски въпреки че си заслужаваха картони и от двата цвята.Но Гонзо и гонзовщината докараха Левски до това положение вече втора година да са без трофей а само с калъвки да се задоволят.
Коментар
-
коцев написа:Колкото и да се опитвате да хвалите Левски то ясно се видя че не са никакъв отбор.Дузпата си беше дузпа .А Литекс имаха и те много положения .Не знам кой мач сте гледали но аз бях на стадиона . А колко пъти Том го фаулира второто полувреме пред сектор А и съдията пожали защитниците на Левски въпреки че си заслужаваха картони и от двата цвята.Но Гонзо и гонзовщината докараха Левски до това положение вече втора година да са без трофей а само с калъвки да се задоволят.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Абе не знам ние кой мач сме гледали, ама ти май си бил на друг стадион. Преброи и изброй положенията за литекс, и след това преброй и изброй положенията за Левски. Дузпата за литекс е пресилена. Дузпа за Левски не даде. Ръката му била до тялото. Първо, че ДембелеВ стреля много от далеко, и имаше време да се извърти, 2-ро променя посоката на движението на топката. За подобна дузпа и то на много по-високо ниво припомням дузпата от ЕВРО 2000 между Франция и Португалия. Ръката на Абел Шавиер беше къде къде по-прибрана от тази на защитника на литекс ни свириха пак дузпа.
Коментар
-
Айде пак съдията ви е виновен!!!!!!!!!!!!!!!!Ми нали Баткоф искаше чужди съдия . На ,ето ви го .Ами играйте бре .Що извадиха и Дарко и Гриин ,нали са звездите на отбора . Разберете ,че докато един футболист в даден отбор взема толкова много пари колкото дават на десет други футболисти в отбора така ще бъде . Дембелето така ще се запомни само с голямата си заплата в Левски ,както и Шеридан в ЦСКА и никой от останали футболисти няма да им подава . Нали Батков подписал в договора на Дембелето че ще му дава по 1300евро на всеки вкаран гол . Е как останалите футболисти ще играят за него той да вкара и да вземе тая огромна сума а те само да тичат за нищо. Я ако Дембелето каже че парите дадени му за всеки един гол ще ги разпредели на останалите играчи да видим тогава дали няма да му подават да вкара . Същото е и с Шеридан ,като взема по 50 000лв на месец да си играе сам и да си изработва положенията както Делев сам си ги изработва .Дано ми разбирате тънкия намек че футбол се играе от 11 човека и те трябва да са като един на терена и долу горе и при заплащането да са равнопоставени или най малкото с малки разлики в заплатите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар