Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли футболни фенове тук? 2

Заключвам старата тема, защото стана твърде голяма.

днес получих поредния душевен оргазъм - Бирмингам биха Арсенал - нема такъв кеф!!!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

На мен пък ми стана кеф след Уест Хям - Ливърпул 3-1. Тия от Анфийлд все падат, а са на 6-то място, чудя се как го постигат. И нека не забравяме - YKNA - You’ll Never Win Anything :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        На мен пък ми стана кеф след Уест Хям - Ливърпул 3-1. Тия от Анфийлд все падат, а са на 6-то място, чудя се как го постигат. И нека не забравяме - YKNA - You’ll Never Win Anything :D
        Ливърпул на 6-то място ли са вече А по едно време бяха изпадащи.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Довечера е мача на мачовета.Челси-Ман.Юнайтед.Нашия Бербо дали ще се осмели Съра да го пусне?Резултата е 1-3 с гол на Видич,Нани и Бербатов.За Челси най-вероятно някои защитник ще реализира.

Коментар

Руни явно не е наказан, така че да видим ....
            F31 BMW 320d

Коментар

Български футбол не съм гледал от няколко години...
              Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Съра обърка нещата! Да беше почнал с Бербатов и Гигс, а после да пусне Чичерито!Бербатов не можа един удар към вратата на Челси да опита!
                F31 BMW 320d

Коментар

Съра се изложи наистина.Чичарито го нема цял мач,а пък нашия като влезе резерва ......Съдията и той повлия,дузпата е бе доста спорна,трябваше да изгони и техен играч,но не.Нищо,в събота има друго дерби с Ливърпул,ако и него не го вземем пиши я бегала пак тая година.

Коментар

trancer написа:
                    Що бееее, знаеш ли какво шоу е ? :D
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                      trancer написа:
                      Що бееее, знаеш ли какво шоу е ? :D
                      Бих отишъл да правя само безредици като на мача левски-цска :D ама самият мач едва ли ще ме вълнува
                      Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

ха , незнаех , че има нова футболна тема! Наздраве на donna
                        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                          ...
                          Чак сега ли я вида темата, като се поуспокоиха страстите от дербито Наздраве! И дано тази тема е по-изчистена от фенски нападки от предната. Лично аз всичко, което казвам по повод ЦСКА-Левски трябва да се взема на шега.
                          Прикачени файлове

Коментар

Тоя шефа на УЕФА-та, дето играе в ЦСКА-то - нещо много взе да вкарва... Той за 2 години не вкара толкова, колкото за 1 седмица.

Коментар

ogi28b написа:
                              Тоя шефа на УЕФА-та, дето играе в ЦСКА-то - нещо много взе да вкарва... Той за 2 години не вкара толкова, колкото за 1 седмица.
                              не че се правя на Сашо Диков, или пък съм от Черноморец или ЦСКА, ама първите два гола... вратарчето беше хванато за мен... много леки голове... нетипично за Паскал Борел...пък Черноморец вече пеят песента - нема кинти, нема нема кинти.... направиха точки на есен и сега яко ще продават мачове...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X