Евала много правилно си го написал.Но колкото и да се стремим към по добро то няма как да стане... !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Какво правя за да живеем в една по добра България?''
Collapse
X
-
trancer написа:Евала много правилно си го написал.Но колкото и да се стремим към по добро то няма как да стане... !Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:trancer написа:Евала много правилно си го написал.Но колкото и да се стремим към по добро то няма как да стане... !----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
jenshen73 написа:Така, както ти възприемаш нещата се нарича АНАРХИЯ.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
jenshen73 написа:trancer написа:Евала много правилно си го написал.Но колкото и да се стремим към по добро то няма как да стане... !Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Елена, аз моята чиния най-напред я гледам. За това писах - жалвам се по 4 точки. За момента.И не, бунт няма да вдигам - не аз. Виж автора на темата. Но понеже мен цитираш - да ти го рекна - ходих, когато ме бяха настъпили МЕН. И да, ще вдигна заплатата, когато и заработката на работника се вдигне. Докато си бърка в носа, когато не го гледам - няма да му плащам за което. Пак не си разбрала, но нали трабва да си в опозиция...С риск да си изпрося бан - за теб специално, явно най-правилната позиция е - в партер!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
тая пак си хареса някой да се чекне Голямо дърлене бе,како вземи стани политик -идеална си за там Женшен,може ли само малко отклононение по първия ти пост? Каква е логиката с това заключване на входната врата? Мен пък винаги ме е дразнело следното - работя по авария на клиент,слизам до колата,за да взема инструмент или уред...моля някой,да не затваря входната врата,защото нямам ключ,да не карам клиента да слиза от последния етаж да ми отваря...и същия олигофрен(обикновено на повече то 60 години) без да ме погледне дори затръшва със всичка сила вратата...Един пенсионер,така от малоумност си строши стъклото на ватата като я трясна. Едиствената логика е да не влизат животни във входа,но ако човек иска да те ограби,с тая врата не можеш го спря ...Честно казано 90 процента от входните врати във Търново ги отварям с отверка,без да съм се учил да го правя,просто ми е писнало да вися и да чакам да ми се отвори. И не искам да споря,интересно ми е какви доводи имаш...защото не проумявам много смисъла от тия врати-визирам тия с топка отвън...иначе да спира вятъра и пумиярите ставаex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa и jenshen73: пътят към по-добър живот минава през това да можеш да уважаваш другите и менията им, а не да ги наричаш "тая" и да ги пращаш в партерна позиция. Явно чертата: ти къф си на мене, че да ми даваш тон, е доста добре загнездила се в манталитета на българина - ние мразим някого просто така, за спорта; не харесваме мнението на другите пак заради спорта - въпреки това много обичаме да се оплакваме за дребни неща, като врата ма входа - не можем да уважаваме желанието на живеещите да се затваря вратата, защото е много трудно да помолим някой дъртак да не затваря вратата по някаква причина, вместо това можем да го сочим с пръст и да викаме: глей тоя малоумник как си счупи стъклото и да се надсмиваме. Жалко е, че има такива хора. Проблемът на България е по-скоро в самите хора и начинът им на мислене, а не толкова във външни и политически фактори.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Убеден съм че в живота на средностатистическия българин трябва да се променят съвсем малко неща за да се промени като цяло начинът му на живот.Преди това...Колеги...говорим си какво правим за да живеем в една по-добра България, а вие започвате да спорите на мига...Това е една от основните черти на българина! Да държи да убеди всички, че е прав дори и другите това да не ги интересува!Дайте примери какво сте свършили днес за да убедите хората около вас да не правят глупости или да се почувстват неловко от това, че изхвърлят боклука през терасата! Преди време обмислях да сложа една импровизирана мишена от фазер под терасите ни в Добрич и да напиша, че колкото по точно си хвърлиш боклука през терасата толкова по ТЪП си! ...Пример е как като не минеш на червено на пешеходната пътека, а си изчакаш зелено и тогава пресечеш. Наблюдавал съм това във Варна, Добрич, София, Перник. Когато се спра 80-90% от хората се чувстват неловко и не минават дори и да няма коли. Ако тръгна и те тръгват Това е прост експеримент който може да пробвате! @ФЕРАРИСТ нещо не ти бях прочел поста както трябваRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Малко ни трябва за да станем по добро място за живеене...В момента на почит е простотията наркотиците чалгата курвелъка и т.н. Всичко що е градивно културно се отрича от подрастващите.Аз поне движа в различни среди и знам колко яко е за хората да се хвалят как са се напили колко хапа са испили и как са летяли коя са нае*али,как усилил музиката в 3 през ноща и как кара както си иска щот никой нищо не може да му каже...чист комплексаро-балкански манталитет.Трябва ни добра инфраструктура за да идват инвестициите,трябва ни строг но справедлив съд и кадърна полиция и малко да се дават за пример нормалните хора а не мутрите и ку*вите...Велислав Георгиев, 15-годишен младеж от с. Кладница, почина след автомобилна катастрофа. Инцидентът се разиграл около обяд в селото.Момчето се разхождало заедно със своята приятелка, като двамата вървели по посока на движението. Изведнъж били връхлетени от автомобил "Лада", който бил управляван от техния съселянин Христо Андонов. Колата влязла в насрещното платно и ударила 15-годишното момче, като след това шофьорът избягал.Пет минути по-късно полицията го заловила, като за това време Христо успял да свали номерата на автомобила си и да се скрие в гората. Дрегерът показал, че шофьорът е карал с 1 промил алкохол в кръвта си.Момчето било откарано в най-близката болница, но няколко часа по-късно починал. Извършителят е прекарал 24 часа зад решетките и е пуснат на свобода. източник: http://www.teenproblem.net/news/s/27092.htmlИ как да вярваш,че някога ще се оправим след тази новина?Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
Коментар
-
kiselo написа:Преди това...Колеги...говорим си какво правим за да живеем в една по-добра България, а вие започвате да спорите на мига...Това е една от основните черти на българина! Да държи да убеди всички, че е прав дори и другите това да не ги интересува!Дайте примери какво сте свършили днес за да убедите хората около вас да не правят глупости или да се почувстват неловко от това, че изхвърлят боклука през терасата! Преди време обмислях да сложа една импровизирана мишена от фазер под терасите ни в Добрич и да напиша, че колкото по точно си хвърлиш боклука през терасата толкова по ТЪП си! ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Сега дай и пример как си накарал хората да се чувстват неудобно от това, че си хвърлят боклуците през терасата - да обменим малко опит, защото за мен такова нещо да накараш някой да се почувства неудобно няма - той ако се чувстваше неудобно, нямаше да го прави. Преди 2 дни на излизане една огризка от ябълка се стовари на главата ми - не мислиш ли, че ако на този човек му беше неудобно, щеше да я пусне в коша, а не да я изхвърля през терасата? Ще дам и друг много фрапиращ пример - преди време в Ямбол имаше една програма за почистване на града. Отиват циганите да чистят край един блок в Ямбол и върху тях започват да се изсипват кофите за боклук на хората, които живеят в блока, за тия от Ямбол - блока е на андижан срещу училището. Шефът на програмата отишъл да им чете конско и в момента, в който си тръгнал, пак започнал да се изсипва боклук. И още един пример: В блока асансьорът мина преглед и се лепна лепенка до кога важи - тази лепенка след 3 дни се скъса. Имаше лепенка какво да се прави и на кого да се обадиш, ако асансьорът спре - някой я скъса - и двете лепенки бяха високо сложени, така че възрастен ги е скъсал. Имаше огледало - първо някой го наплю, после го счупиха - това за има-няма седмица. Баща ми хвана хлапето, дето плюеше в асансьора и го замъкна при родителите му, а те викат на баща ми да не се месел в семейните им дела. Имаше лепенка, че не се пуши - всяка сутрин е омирисано на цигари - домоуправителят се е видял в чудо и се е превърнал човека в пъдар и ... глоби налага по 20 лева, пък те му викат - съди ма да си ги прибереш. - според теб как се засрамват такива хора?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Както се казва, нов бардак със стари ку@ви не става.Аз лично много се изкефих на първия пост, и каквото зависи от мен се старая да го правя, но колега съгласи се, че повече от половината изброени неща по никакъв начин не зависят от нас, и точно те когато се подредят както трябва, тогава ще живеем в една по-добра България.Така мисля аз за себе си.
Коментар
-
jenshen73 написа:trancer написа:Евала много правилно си го написал.Но колкото и да се стремим към по добро то няма как да стане... !ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
SUS SCROFA написа:Протести, митинги, милиони хора по-улиците. СДС - митинг над 750 000 на улицата, опожарен партиен дом с масови безредици, нахлуване в парламента с цел саморазправа с депутати и обсада на същия с масови безредици, блокирани пътни артерии с барикади, 500 000 на улицата посрещат Сакскобурготски. Ти, ако пиеш ракийка със салатка, другите действат.Българите не са имали никога пораженческо мислене. А говедата са за обора. Ако зависеше от мен за подобни квалификации към българския народ бих опредилил наказание общественополезен труд и глоба. Българинът действа винаги когато е необходимо, но на него му липсва осъзнаването, че той е част от една обща група, и че благополучието на общата група би означавало и неговото собствено благополучие.Това, че сме търпеливи и твърди пацифисти не ни прави стадо. От капачките ще да не виждаш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар