http://www.cars.bg/u100312 Това е колата, бих искал някой да я огледаи да каже на първа ръка дали всичко работи, пали ли тая каручка и такива неща. Ще съм благодарен ако има колега от региона и не му е в трудност да я погледне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой може ли да огледа една Вектра в Гоце Делчев
Collapse
X
-
Сега виждам темата, но според мен за тази цена ще караш по-нова и определено по-хубава кола.При нас има доста автокъщи, но избора е основно от немски автомобили - такъв ни е района. Като се каже Голф или Пасат и край. Всички си мислят "Made in Germany" ама VW имат 10 завода в Китай и голяма част от колите са произведени там. За това и държат такива нереални цени немските коли в нашият район.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
кола
вярно нещо не хваща око има други например http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&f1=detailsи по нова дори
Коментар
-
SilenceR написа:и на мен не ми харесва особено много , единствено тези 2 000 кубика , ама кой знае пък може и да не върви толкова... едно 1.6 16V от нашата сила би го смачкала вярвам майтапа настрани , търси нещо по-нова година :Ddani389 написа:Оставете мотора че е муден като 1.4 ами докато и се порадваш и след месец се почва с ръждата особено на тея одели купетата им ръждясват по бързо от спирачен диск.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Orcinus
Immortal написа:Това е безумна цена за тая кошница...
Коментар
-
SilenceR написа:и на мен не ми харесва особено много , единствено тези 2 000 кубика , ама кой знае пък може и да не върви толкова... едно 1.6 16V от нашата сила би го смачкала вярвам майтапа настрани , търси нещо по-нова година :DFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
liverpool235 написа:emzo написа:Мотора е много, ама много корав. Издръжлив на идиотско каране.А частите по тази Вектра са смешно евтини.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:liverpool235 написа:emzo написа:Мотора е много, ама много корав. Издръжлив на идиотско каране.А частите по тази Вектра са смешно евтини.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар