Е в Гърция като е имало протести какво? Я ги виж, че пак са най-горе в табличката.Ако бензина падне с 10 ст. всички ще са доволни и ще почнат да наливат до горе ли?Майната му и на бензин и на всичко! Нима всички сте си оправили положението, че това е най-важното?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Организиране на национален протест срещу цените на горивата.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не става въпрос за гориво! Става въпрос за пари! Всичко се върти около тях! Въпроса е, че в България живота е скъп, а условия и стандарти за него - няма! Къде отиват всички пари от винетки, от данаци, от глоби? Някой ако ми каже какво се е променило в последните 5 - 10 години освен задълженията на гражданите към държавата! Защо старите хора казват "По хубаво от България няма", а младите нямат търпение да стигнат до летището и да заминат, понеже им е по добре да мият чинии в САЩ! Вчера веднага след протеста отидох в Южния парк да се разходя! Още не мога да си изчегъртам боклука от обувките!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Immortal написа:На мен ми стана интересен друг факт:В Гърция нафтата е по-евтина от бензина, а при нас е обратно... що така?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nikolovvd написа:Усреднените цени на горивата от бюлетин на Европейската комисия от миналата седмица са тези, като EU27 е средната цена за Европейския съюз, а Euro area е Еврозоната, или страните, приели еврото като официална валута.Внасяния от Лукойл нефт е от Тюмен. Този нефт е по-евтин, но много тежък, сиреч от него излизат повече тежки фракции, от колкото леки - повече мазут, битуми, леко корабно гориво, отколкото дизел и бензин. От друга страна самите мощности, въпреки направените немалко инвестиции са стари и недостатъчно ефективни, така че крайния продукт няма как да е евтин. Но и това не е проблем, защото в непосредствена близост имаме пет чужди рафинерии, от които може да се купуват петролни продукти. Проблемът, както нееднократно се каза не е в "скъпите" горива в България, а в ниските доходи.ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Е сега направихме протест стана горе долу добре - пък защо така е станал.Протеста сега беше плануван само с зареждане за до 1лв на бензиностанцийте - получи се и блокада.Ако за другата седмица е - 1 седмица никой да не зарежда на лукойл-а!!! Просто отиваш на еко омв шел ромпетрол която и да е друга не и лукойл.И вече има предложения за блокади на центъра в работен ден - с което ще стане мазало.Еле никой не е зареждал за по 10-20-30 чети от хората който са протестирали за колко са зареждали - аз заредих за 1лв ,колега за 50ст. - много пари са направили омв-то вчера да :Д За хората работещи там вярно идва им повече работа ,но и те карат коли , полицайте и те доста културно се отнасяха към нас - не пречеха като знаят и те ,че сме прави.И за това да се работи за повече пари - ем тя самата икономика като модел е обречена какво ще постигнеш - ще се стимулират кредитите пак понеже хората ще вземат някой лев повече и ще се втурнат за кой каквото го влече с цената на кредит.Понеже толкова пари ,че да си ремонтираш дома , обзаведеш по-модерно , да се погрижиш за здравето си , да се облечеш добре , хубава кола , почивка на море , планина и през останалото време някъде из красивата ни държава - е как ще стане ? Давай да те видя като се бориш за повече пари как ще го направиш за всичките тез неща ? И да в южния парк беше лудница , но боклук много не видях аз понеИ за имортал - хората който взимат над 1000лв не са много ,а и да ги взимат определенно си имат достатъчно разходи та и тези 1000лв да не им стигат.Прегледайте си темата за как се живее с 500лв на месец!
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:....Еле никой не е зареждал за по 10-20-30 чети от хората който са протестирали за колко са зареждали - аз заредих за 1лв ,колега за 50ст. - много пари са направили омв-то вчера да :Д ...!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
M5kov написа:От целия протест загубиха бензинджиите и касиерите, а спечели Лукойл.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Абе вие за страшни простотии се хващате вече! Тази тема има за цел да информира за организацията на протеста! Това кой е спечелил и кой е загубил от цялата работа няма никакво значение! Всеки сам си преценява дали да протестира или не! Според мен дискусиите в тази тема са излишни! Направете нова тема и там дискутирайте кой е загубил 50ст. и кой ги е намерил!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
nasty написа:И за имортал - хората който взимат над 1000лв не са много ,а и да ги взимат определенно си имат достатъчно разходи та и тези 1000лв да не им стигат.Прегледайте си темата за как се живее с 500лв на месец!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар