Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Организиране на национален протест срещу цените на горивата.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето снимки от протеста в Пловдивhttp://doniboni.snimka.bg/other/prot...77466.22717623

Коментар

Изпуснах патакламата на ОМВ-то ,и се разминах на цариградско с колоната ,но се разкарах до омв-то и с заредих аз и един приятел за по 1лв дизел - 0.42лт.От там мислех да си измия колата ,но се отказах и по цариградско към центъра - на отбивката за към румънското бяха паркирали кран напряко и полицайте отбиваха - от там повъртях малко и пак на цариграското и на сфетофара и аз си спрях - Да имаше от атака хора - събираха подписи май против новините на турски и имаше един дядка с колело с колонки и си беше пуснал Боя настана :Д После един човек каза ,че протеста ни е до 16ч и ако не се вразумят - ще се протестира пак и този път с блокади и през работните дни.И да едни момчета си извадиха топката и си ритаха и ги снимаха май от нова
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Управата на Кино Арена добре беше решила да блокира паркинга , но пък ние блокирахме лентите около киното и то от желаещи .. силно се надявам поне да има някакъв частичен успех..

Коментар

Прост народ слаба държава!вместо да се иска вдигане на заплатите,доходите искате ниски цени,срамота.Отново някоя партия,група,групичка и такива ви използваха за агитки.Докато не се изезе с оръжие нищо няма да се промени,мирни протести не съществуват и историята не помни някога нещо да се е постигнало мирно,за съжаление повечето протестиращи не могат да държат обувките си а за оръжие даже е смешно :D :D Другото уникално нещо в протестът е че болшинството са тинейджъри което е съвсем смешно.Днес "протеста" ме хавана на Кауфланд, влязох си там да си пазарувам, като бял човек с децата. На излизане се оказах блокиран от "протестиращи". Абе нали идеята беше да се протестира на бензиностанциите?Но не група тинейджъри просто си направиха сбирка през "фейса" на споменатия паркинг, за да си покажат пернишкия туниниг. Ето и типичния "протестиращ".- Възраст 18-23 години за "мъжете".- Възраст 15-20 години за "жените". Грим като за вечерен бал, по-скоро като за бал с маски.- Типичен автомобил: -- години около тези на "жените" и повече :D -- марка/модел. Преобладаващо Гоуф,Фиат, Опел тигра, Фиат Пунто,Рено и подобни тук там някой роувър други няма.-- Надписи и лентички, от типа "Аз съм супер-турбо-гъзар".-- Шумосъздавател на ауспуха. Единствената цел му е да ръмжи. - Музика надута до дупка и задължително с бас който прави туп-туп--туп. Нищо че собственика през останалото време слуша чалга.Как протече "протеста"- Форсиране на двигателя за да се чуе, бумтенето на ауспуха.- Музиката до дупка за да се види кой има по-силна уредба и к’ъв бас има. - Блокиране на всички пазаруващи на въпросния хипермаркет. А не трябваше ли да се протестира по бензиностанциите или поне по пътищата? Има бензиностанция на около 50 м.- Викове "Едикой_си има бал" и всичко свързано с това.След приключване на гъзарията, около 10% отидоха на една бензиностанция, като след това около 2/3 от тези 5%, се отказаха да чакат.

Коментар

AMG_1968 написа:
            Прост народ ,,,.
            Споко човек, не се ядосвай. По новините казаха, че бензиностанциите са вдигнали леееко цените, без лукойл да ги е вдигал. Бензинаджиите не са тъпи - те знаят, че много хора ще сложат бензин или нафт да обикалят няколко часа като калинки да протестират против цената на горивото... Приготвено е и последващо леееко повишение на горивото за следващият протест и се таи надеждата повече коли да се включат, т.е да се продаде повече гориво предходните дни. Дори, ако може, протестите да са всяка седмица... най-ще им е добре на бензинаджиите.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              AMG_1968 написа:
              Прост народ ,,,.
              Да прост народ сме щом сме на това дередже да ни прави всеки на маймуни а ние да си траеме. Надявам се вече да Поумнееме и да си търсиме правата както днес Стига толко спане вече!!!

Коментар

Ха ха ха , чета и се чудя , да се смея или да плача , смешно ми е на написаните коментари по горе, а ми се плаче като гледам какви хора живеят тук и как разсъждават но здраве да е - демокрация , всеки има право на глас пък бил той и глас от една заблудена и изгубена душа .Няма да коментирам повече тях само искам да кажа:Благодаря на всички Българи които излязохте и ни подкрепихте, не съм очаквал да се получи толкова голям национален протест , още веднъж ви благодаря и нали знаете , след 2 седмици ще се видим пак , но този път ще пипнем по грубичко.П.С. Най - ще ми стане хубавко като блокираме пътищата да се окажат блокирани и песимистичните коментатори по горе и да им скапем и на тях деня , явно всички други дни са слънце за тях
                ----------------------------------------------------------------------------
                Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

IvanIanushev написа:
                  П.С. Най - ще ми стане хубавко като блокираме пътищата да се окажат блокирани и песимистичните коментатори по горе и да им скапем и на тях деня , явно всички други дни са слънце за тях
                  Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ето как мина протеста в Пазарджик http://www.youtube.com/watch?v=QDZsr...FCC5mo&index=2

Коментар

А бе вие имате много хубави улици http://www.youtube.com/watch?v=AQraBdpHR8oето и част от Благоевград

Коментар

AMG_1968 написа:
                        Прост народ слаба държава!вместо да се иска вдигане на заплатите,доходите искате ниски цени,срамота.Отново някоя партия,група,групичка и такива ви използваха за агитки.Докато не се изезе с оръжие нищо няма да се промени,мирни протести не съществуват и историята не помни някога нещо да се е постигнало мирно,за съжаление повечето протестиращи не могат да държат обувките си а за оръжие даже е смешно :D :D Другото уникално нещо в протестът е че болшинството са тинейджъри което е съвсем смешно.Днес "протеста" ме хавана на Кауфланд, влязох си там да си пазарувам, като бял човек с децата. На излизане се оказах блокиран от "протестиращи". Абе нали идеята беше да се протестира на бензиностанциите?Но не група тинейджъри просто си направиха сбирка през "фейса" на споменатия паркинг, за да си покажат пернишкия туниниг. Ето и типичния "протестиращ".- Възраст 18-23 години за "мъжете".- Възраст 15-20 години за "жените". Грим като за вечерен бал, по-скоро като за бал с маски.- Типичен автомобил: -- години около тези на "жените" и повече :D -- марка/модел. Преобладаващо Гоуф,Фиат, Опел тигра, Фиат Пунто,Рено и подобни тук там някой роувър други няма.-- Надписи и лентички, от типа "Аз съм супер-турбо-гъзар".-- Шумосъздавател на ауспуха. Единствената цел му е да ръмжи. - Музика надута до дупка и задължително с бас който прави туп-туп--туп. Нищо че собственика през останалото време слуша чалга.Как протече "протеста"- Форсиране на двигателя за да се чуе, бумтенето на ауспуха.- Музиката до дупка за да се види кой има по-силна уредба и к’ъв бас има. - Блокиране на всички пазаруващи на въпросния хипермаркет. А не трябваше ли да се протестира по бензиностанциите или поне по пътищата? Има бензиностанция на около 50 м.- Викове "Едикой_си има бал" и всичко свързано с това.След приключване на гъзарията, около 10% отидоха на една бензиностанция, като след това около 2/3 от тези 5%, се отказаха да чакат.
                        Типичният "хейтър",събрал цялата си омраза от всичко заобикалящо го,решил да се регистрира в произволен форум и да излее всичката си злоба в първото си мнение...

Коментар

AMG_1968 написа:
                          А-а платените драскаци на комуниагите се поиавиха. Долу мръсните комунета и техните подлоги Потника, Тиквата...
                          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Нека и тука да благодаря на всички българи,които се събраха на протеста.В България се събраха над 90000 протестиращи,което показва,че можем да бъдем единни.Благодаря и на всички габровци които се включиха в колоната.Лично аз като организатор за моя град не очаквах повече от 30-40 автомобила,а имаше към 1000 човека и над 200 автомобила,което показа,че има хора,на които има е писнало да бъдат мачкани.
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

AMG_1968 написа:
                              Супер си колега като ти вдигнат заплатата какво ще стане , защо не помислиш малко като ти увеличат заплатата с 5 лева повече, но разходите вече са с 50 лв повече, какво ще стане - ще пестиш повече ли или ще живееш по - добре???? Нали не вярваш в дядо Коледа, че някой ще направи мин. заплата от 500 евро, така че на този етап единственото е цените да започнат да отговарят на стандарта на България, да се намалят първо ,а после да се увеличат заплатите . Явно и ти си от простия народ, има математика,логика, икономика.Смееш се на тинейджърите - кой ще живее тук след теб няма ли да са те ,защо да не са на протест, нали се сещат че младите не живеят с робското мислене което жиееш ти.
                              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Аз ще направя една сметка. Пише, че във Варна е имало 500 автомобила. Всеки един автомобил е заредил вероятно между 10-20-30 лева, за да се включи в протеста (да сметнем средно 20). Излиза, че в касите на бензиностанциите са влезли средно 10 000 лева само за няколко часа протест. Няма да смятам за цялата държава, нито месечно, ако протестът се повтаря ежеседмично, както прочетох в новините. Предвид горното, в мен изникват следните въпроси: Не мислите ли, че е глупаво да спонсорирате бензиностанциите по този начин, макар това да не е голяма сума спрямо оборота им, и да протестирате против цените? Не е ли по-добре да излезете пеш или на велосипед и да спестите на бензиностанциите тези пари и по този начин окажете натиск? Все едно да протестирам против цената на салама и да си купя няколко кила и да седна на площада и да ям Между другото, протестът се политизира не от кой да е, а от БСП - честито да ви. ДОбре е организаторите да се замислят за политизирането на протеста и съответно да вземат някакви мерки, ако това не им харесва.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X