Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Организиране на национален протест срещу цените на горивата.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
-
dikanio написа:Ако бъде блокирана рафинерията, не с полиция ще ги гонят, ами Лукойл сигурно ще поиска от президента да нареди въздушна атака срещу протестиращите.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Airfan написа:Да приемем, че блокирате Лукойл нефтохим и рафинерията спре да дистрибутира в България. Какво ще стане, днес няма да продадат едно малко количество гориво, ще си го преместят от единия крачол в другия и ще го продадат утре в Румъния или Гърция или Бразилия. И от утре спират те да продават тук. Какво става тогава - внос на горива от чужбина, а като помислите малко, ще разберете, че това ще оскъпи и повиши допълнително цените с едни поне 10% от токущото ниво. Така че мислете бе българи, мислете преди да правите нещо, защото иначе само се хабите. И мен не ме кефи 2.60 за нафта, мога да си го позволя, но не ме кефи, обаче не смятам, че формата на протест ще постигне реални резултатите, дори напротив.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
LUK е частно предприятие! С протест с/у частник най много да накарате ръководството му да поиска съдействие от правителството с/у протестиращите ... В правителството гаранция има влиятелни хора , печелещи от Нефтохима. Така, че се събират ЛУК + Управата с/у народа. За да уйдиса на народа , "правителството или ЛУК трябва да се лиши от "доходи" заради някъв си страхлив народ! Как да стане ? И кой от Русе или Видин ще се навие да "отскочи" до Бургас за 2-3 часа висене пред портала на рафинерията? За по дълго - трябват пари за престой... Изглежда мъгляво да се харчат ценни пари , дето ги няма и без тва за кауза неразбрана от повече от половината народ (или тези дето не им пука) ...Ефективния уличен протест се съпровожда с ПОРАЖЕНИЯ по самата ни държава и по джоба на тези дето ни грабят. КОгато гръмнат 2-3 бензиностанции, пострадат няколко десетки коли само заради опит за предвижване, или се разлеят няколко бензовоза , тогава онея горе ще разберат , че работата е сериозна!тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
Колеги, не схващате мисълта ми, а се хващате за детайлите. Правя ви резюме, тъй като очевидно сте неспособни да направите правилен извод: Лукойл ще си го преместят от единия крачол в другия ако спрат да продават в България. Ще продават всичко за износ, тъй като дори и в момента основно се работи за износ. Вътрешния ни пазар е мизерен.
Коментар
-
////Punto//// написа:Според мен, всички трябва да ходим на бензиностанциите в неделя, и да "капваме по една капчица"за по 10-тина стотинки. След това да искаме фактура. Така с тия 10 ст. ще си платим бензина но пък те нека имат разходи за хартия, тонери и т.н. Да има опашки, да не реализират никакви или по-скоро символични приходи на фона на реалния дневен оборот, и т.н.
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Еми дайте тогава да си мълчим и нищо да не правим!!!От цената на горивата се влияят доста други цени, но щом не можете да го проумеете, това си е ваш проблем!!!Лично мен няма да ме "бутне" и 4 лева да стане, но както виждате съм съпричастен.П.С. Съдружник съм във фирма за продажба на горива на едро - дистрибутор на ЛУКОЙЛ!!! Ха сега де!!!!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ivailo rachev написа:Аз като организатор на протеста за Габрово имам Личната подкрепа от кмета на града и от полицията,с това казвам,че протеста е ЗАКОНЕН и нека тези които са против шествието да си спестят коментарите,като ви харесва да давате по 2,50лв. за литър давайте си ги и си трайте.Да може и да е вятър работа този протест,но ние сме длъжни да пробваме.Всички вие се оплаквате,че са ви високи цените на горивата в другата тема,но като се стигна до протест много от вас са против него ами като сте против въздържайте се от коментари.
Коментар
-
blagun написа:Давам ти за пример РОМПЕТРОЛ!! Те имат база в Русе! Тяхното гориво идва внос от рафинериите им в Румъния!! Цената на горивата на бензиностанциите на Ромпетрол да не би да са с 10% по-високи?!!!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
blagun написа:Еми дайте тогава да си мълчим и нищо да не правим!!!От цената на горивата се влияят доста други цени, но щом не можете да го проумеете, това си е ваш проблем!!!Лично мен няма да ме "бутне" и 4 лева да стане, но както виждате съм съпричастен.П.С. Съдружник съм във фирма за продажба на горива на едро - дистрибутор на ЛУКОЙЛ!!! Ха сега де!!!!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
z_sutrov написа:Аз имам следният въпрос и отговор не чакам към "началниците" на Фиат Форум България: Защо го няма в списъка на подкрепилите протеста форуми?
Коментар
-
blagun написа:Еми дайте тогава да си мълчим и нищо да не правим!!!От цената на горивата се влияят доста други цени, но щом не можете да го проумеете, това си е ваш проблем!!!Лично мен няма да ме "бутне" и 4 лева да стане, но както виждате съм съпричастен.П.С. Съдружник съм във фирма за продажба на горива на едро - дистрибутор на ЛУКОЙЛ!!! Ха сега де!!!!
Коментар
-
еле, предлагам в неделя да дойда до вас и да те взема с моята кола (след това ще те върна у вас ),за да присъстваш на протеста. Подочух , че се търси говорителка за протеста и мисля , че ти си идеалният човек за това. Само кажи дали си съгласна ? Надявам се няма да имаш нищо против.П.с Информацията ти за Киро кмета и изборите във Варна ти е изостанала. След края на мандата Киро тимаджията ще се изявява посланник в Швейцария, а и до колкото съм запознат вече няма право по закон да бъде кмет.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
ele и Immortal и още няколко колеги тук имат право, определено тази форма на протест не е правилна, замислете се кого бихте засегнали най-много? Отивате на бензиностанцията сипвате бавно, размотавате се и пречите на работата на бензиностанцията. По този начин единствените хора, които ще бъдат афектирани са персонала на дадената бензиностанция и останалите хора на въпросната бензиностанция... . Главния проблем са доходите в България, тук няма какво да се залъгваме всички знаем, че те са комично ниски, дипломирал се лекар взима като начална заплата 370лв., този човек е отделил 6 години от живота си без да включваме специализация и за какво за 370лв. ? Това не е единствения пример просто за това се сетих, а от каде го знам имам приятелка която си скъса з...кът от учене 6 години и сега взима 370лв и едновременно с работата си все още ходи на "училище" за да вземе специалност, за да може да взима по висока заплата. Добре излезте на протест, но помислете първо кого ще афектирате най-много... . Варианти много, спрете да зареждате и ще паднат цените на горивата най-вероятно, или друг вариант нямам спомен точно каде беше, но преди години в някоя държава мисля че беше Полша хората просто си зарязваха колите на пътя като им свърши горивото и толкова. И да като много от хората тук и при мен от страни изглежда, че всичко ми е наред и "паничката" ми е пълна, но уви не е така студент съм 3-та година в ТУ, от понеделник до петък бачкам нощна смяна, събота и неделя съм в офиса на една фирма за производство на металорежещи машини за да оправям документацията за другата седмица и ако остане време да работя по някоя от незавършените машини, та ако някой си мисли, че просто си говоря то той греши, знам какво трябва човек да пожертва за да може да си "държи главата над водата" в България. Определено решението е в по-високи заплати и като цяло по-висок стандарт на живот. А и нека мислим реално цените няма как да се смъкнат много, особенно от това което прочетох до сега, за качество това е друг въпрос... . Като цяло качеството на всичко в нашата родина е под нивото което бихме искали - образование, пътна инфраструктура, политика, икономика... и куп други неща. Другото нещо "Това е началото...", ами ок нека е началото, но такова ли трябва да е? Да тормозим хора, които са в същотото състояние като останалите - работещи за мизерни пари, в лоши работни условия и.т.н ? Просто не зареждайте или като ви свърши горивото слизате, заключвате колата и пеша останалата част от пътя или с някакъв друг транспорт (макар че и втория вариант е малко неортодоксален).Fiat Marea 1.9 JTD 110
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар