ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Организиране на национален протест срещу цените на горивата.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Ако не се лъжа Ферариста беше писал, че протеста е насочен не към когото трябва и май си прав.До колкото ми е известно, ако една фирма държи над 50% от пазара е монополист. В случая става дума не за 60, не за 70, а може би за 90%, което си е абсолютен монопол.Във Видин имаше терминал за продуктите на Еко. Табелата още стои, но терминал няма от години.Самото законодателство е такова, че не позволява на която и да е транспортна фирма да си внесе гориво от вън.Не че е забранено, но условията са непосилни дори за големи превозвачи Точно те, ако спрат да купуват, то Лукойл няма къде да ходят и ще трябва да си намалят печалбата, защото ние отдавна сме ограничили покупката на горива.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Докато си лафим и си чешим пръстите - ей така без протест ЛУКойл се удариха по челото и смъкнаха малко цените. Недоволството на хората изглежда е една от "бързо - променящите се динамики" на пазара :D ...а сега, като обяснявахте как се формират цените на горивата обяснете ми на мен простосмъртния как така се разви пазарът, че след вчерашната динамика днешната изведнъж стана по-малко динамична.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Airfan написа:bachev написа:Не съм чел какво сте писали колеги, за което моля да бъда извинен. Не ме интересува кой какво мисли относно протеста, но аз останах много разочарован, че не видях нашият форум сред присъстващите други такива в списъка с подкреппящите протеста. Ние част от посещаващите "Регулярните срещи в Студентски Град" се организираме и ще присъстваме на протеста на ОМВ Г>М ДимитровИскам да отбележа, че не отиваме, като представители на форума , а като нормални граждани, недоволни от сегашното положение.Който желае да се присъедини, евентуално може да се уговори предварителна среща в Студентски, за да тръгнем заедно.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Сори, ама партийният секретар го няма!Протестите не се организират нито от Фиат форума, нито от Алфа форума или от който и да е друг форум. Участието е според желанието на всеки един и няма задължителен характер, което от своя страна изключва каквито и да е намеси на ръководството.Ако бе обратното, то сигурно нещата щяха да изглеждат по много по-различен начин.Това си е мое мнение и няма никаква , ама никаква тежест и държа никой да не се съобразява с него!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Сори, ама партийният секретар го няма!Протестите не се организират нито от Фиат форума, нито от Алфа форума или от който и да е друг форум. Участието е според желанието на всеки един и няма задължителен характер, което от своя страна изключва каквито и да е намеси на ръководството.Ако бе обратното, то сигурно нещата щяха да изглеждат по много по-различен начин.Това си е мое мнение и няма никаква , ама никаква тежест и държа никой да не се съобразява с него!
Коментар
-
Стига с това законен ли е този протест. Законно ли е държавата да ни ограбва по всякакъв начин ? Законно ли е депутати да имат земя на плажната ивица купена за жълти стотинки ? Законно ли премиери да си присвояват гори , замъци и.т.н ? Законно ли е да плащам като идиот данъците , за да може да си чупя колата в красивите пътища? Законно ли е мангалите да не си плащат тока, водата и да получават помощи от държава , Ами законните им коптори ?Няма да правим като голфУ форумУ ( Запознатите знаят за какво става въпрос. )681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Това са подкрепилите протеста.Сами преценете дали е законен...http://protest2011.weebly.com/105510...410561048.html
Коментар
-
И в продължение на предния ми пост - какво значи даден форум да подкрепи нещо си?Форумът* не е физическо лице, нито дори юридическо.Форумът е МЯСТО, в което всеки споделя своето мнение.Напълно нормално е, във форума да има хора, които подкрепят протеста и такива, които не го подкрепят.Не може някой, който и да е той - някой от десетината модератора или от 2-3 администратора да изразява мнението на всички участници във форума.Ако се каже, че форумът подкрепя протеста ще е лъжа. Ако се каже, че не го подкрепя - също ще е лъжа.*Форум (лат. forum) - в Древен Рим форумът бил главният градски площад, център на обществения живот в градовете под рисмка доминация. Първият форум е бил т. нар. Forum Romanum в падината между хълмовете Капитолий, Палатин и Целий. Около площада били построени най-важните храмовете и обществени сгради. При хубаво време съдилищата заседавали там.
Коментар
-
Мисля, че е ясно кой организира протеста. Остава организаторите да получат съответното разрешение от местната власт с време и маршрут, за да е всичко по закон.Подкрепата от една или друга група е доброволно и ако тя желае може да се определи с плакати, транспаранти и други отличителни материали!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
А този протест е като вятъра, днес го има утре го нямаПомислете малко. Срещу кой протестирате, за какво протестирате?Това е все едно ЧЕЗ (примерно) да увеличава цената на тока, а ние с такъв вид протест да застанем пред магазина за осветителни тела и да не купуваме някакъв вид крушки, защото са енергоемки примерно и ще ни излиза по-скъпо с тях.Всичко е една пародия и просто трябва да се мисли малко по-глобално, човек да погледне малко по-далече от носът си.Я сега се замислете ако държите примерно верига бензиностанции. Освен да им спадне оборота, друго няма да се направи. Те с какво са виновни? Да, има протест. И те го знаят. Просто са си предвидили, че ако протеста види реална светлина, единствено за тях е един по-слаб уикенд от нормалното. И какво направихме с това в крайна сметка?АААА, да, протестираме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз като организатор на протеста за Габрово имам Личната подкрепа от кмета на града и от полицията,с това казвам,че протеста е ЗАКОНЕН и нека тези които са против шествието да си спестят коментарите,като ви харесва да давате по 2,50лв. за литър давайте си ги и си трайте.Да може и да е вятър работа този протест,но ние сме длъжни да пробваме.Всички вие се оплаквате,че са ви високи цените на горивата в другата тема,но като се стигна до протест много от вас са против него ами като сте против въздържайте се от коментари.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар