ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Организиране на национален протест срещу цените на горивата.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Щом смятате, че можете да се месите във фирмената политика на частна фирма, пожелавам ви успех. Каузата за мен е изгубена. Със същия успех можете да протестирате за цената на сандвичите в ОМВ (примерно)Колкото до продавачката-консултант - ако хората се съгласяват на такива условия, ще има и кой да ги експлоатира. Не можеш да си слагаш главата под ножа и да очакваш някой да дойде и да те спаси. Хората трябва да свикнат с идеята, че носят отговорности и понякога трябва да се вземат трудни решения. А аз не съм нито идеалист, нито утопист, а реалист и за мен мечката не е нито ЕОН, нито Лукойл, защото, дори да ги изгоните от БГ, другите, които ще дойдат, ще са същите, поради простата причина, че в БГ няма нито един действаш орган, който адекватно да защитава потребителя, нито има глоби, които да стреснат предприятията, които мамят клиентите по един или друг начин. Има една приказка: сит на гладен вяра не хваща. За съжаление е валидно и обратното.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Абе колеги, мислете малко, защото аз се уморих да ви обяснявам. Рафинерията в Бургас спокойно може да не продава в България ако реши. Основното производство е за износ - САЩ, например. За няколко дни работа, рафинерията ни ще засити целия български пазар на горива, така че сещате ли се колко им пука какво си мислите вие за цените им? Разликата е, че в САЩ няма акциз на горивата, за това е по-евтино.
Коментар
-
Цените на горивата у нас се определят от малко неща.....Някой по важни от тях са:- Кефа на Лукойл- Баланса между потреблението в БГ, и вноса от Гърция и Румъния......- Съотвенто цените на едро в Гърц и Рум.....- Спекулата с уж "международното напрежение".....изкуствено създавано тук и там по света, макар че от него на теория нищо не зависи.....Предполагам че ви прави впечатление че в никоя държава която не е много голям, подчертавам - МНОГО ГОЛЯМ производител на петрол, няма орган който да контролира цената на петрола, нещо като ДКЕВР........ако държавата ни някак си сложи и петрола под шапката на регулатор, моментално бидейки фалирала държава ще ни изпратят в трета глуха така наречените велики сили......и моля някой да не се отплесне да почне да ми разправя че сме зимали петрол почте и само от Русия......когато стане дума за петрол, нещото което движи всичко по света, всички са си плюли в устите и са забравили кой от коя държава е......Подкрепям протеста като мероприятие, но чесно казано ако не ми е на път не мисля да го посетя, щото нищо няма да се постигне.......в случая по лесно може да се накара държавата да вдигне пенсите, отколкото да падне цената на горивото.....Единствения начин да падне цената е Лукойл да намали печалбата си......нещо което те няма да направят, ДДС няма как да намалят, акциз тоже....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Планът за действие:http://www.bulforums.com/bgprotest_2....php?f=2ето примерно Русе:http://www.bulforums.com/bgprotest_2...st=0&sk=t&sd=a
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Единствения начин да падне цената е Лукойл да намали печалбата си......нещо което те няма да направят, ДДС няма как да намалят, акциз тоже....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз не мога да разбера, защо не се отиде и да се блокират сички постъпи към Лукойл и Нефтохима, да не мое никоя цистерна да зареди 2-3 дена, и елате да видите къв сейр ще стане......а то ще се зареждало по левче, със по 1-2 стинки да се плащало, дрън дрън......дреме им на Лукойл от това........Лукойл вдигат цените, не бензиностанциите, протеста трябва да е насочен към едно място, а не пръснат на различни паланки......И протестиращите ще е добре да носят значки в подкрепа на принца на Саудитска Арабия, щото ако народа му тръгне да го сваля, тогава ще видим ние цена на бенза......щото ако Либия дава 2-3-4% нефт, ония дават 25-30%......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Айде всички от Варна в неделя на линия !Нема закачате алкохола и цигарите , че ще си внесем от вън.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Засега планирам да се включа в протеста на две места - първо в Пазарджик, след това в София. Напълно подкрепям исканията, но не и формата, въпреки това ще участвам. Да, ще се създаде неудобство за бензиностанциите, които обаче имат най-малка, да не кажа никаква вина за цената на горивата. Може би идеята е по-скоро да се отвори "люта рана в сърцето на тиранина", да се разбере, че има някакво недоволство, отколкото да се постигне реална промяна. Само да не дойдат разни гейзери от някоя партия и да се опитат да "яхнат" протеста
Коментар
-
dikanio написа:Засега планирам да се включа в протеста на две места - първо в Пазарджик, след това в София. Напълно подкрепям исканията, но не и формата, въпреки това ще участвам. Да, ще се създаде неудобство за бензиностанциите, които обаче имат най-малка, да не кажа никаква вина за цената на горивата. Може би идеята е по-скоро да се отвори "люта рана в сърцето на тиранина", да се разбере, че има някакво недоволство, отколкото да се постигне реална промяна. Само да не дойдат разни гейзери от някоя партия и да се опитат да "яхнат" протеста----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар