Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Организиране на национален протест срещу цените на горивата.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги , а не мислите ли , че спамите в темата ?Мислим, затова и разчистих.А вие не нарушавайте т.1.3 от Правилата!Модератор
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
      Исканията са прости и ясни-намаляне на акциза/ддс-то, което ще доведе до падане на цените на горивата,което ще доведе до поевтиняването и на други стоки понеже транспортните разходи ще са по-малки!
      Точно така ще стане!!! Да знаете! Колкото това стана, когато бензинът поевтиня до 1.60 лв/литър. Четете какво ви е написал nikolovvd преди няколко страници, толкова ли нямате спомени отпреди 2 години?

Коментар

http://vbox7.com/play:b43ef76cА ето и за мераклиите http://www.bulforums.com/bgprotest_2...wforum.php?f=2
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Krasi1914 написа:
          Колеги , а не мислите ли , че спамите в темата ?
          Аз също мисля,че има доста спам из темата и никой не обръща внимание на това.Аз мисля, че и вие нарушавате т.1.3 от Правилата.Модератор

Коментар

За последен път в поредното различно място питам: НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ЩЕ МЕ АРЕСТУВАТ??? ЗА БАВНО ЗАРЕЖДАНЕ ЛИ? ИЛИ ЗА ТОВА,ЧЕ ЗАРЕЖДАМ САМО ЗА ЛЕВ? Писна ми от такива,които реват от високите цени,но опре до реални действия(независимо какви) стоят отстрани и усмиват опита на останалите . Ако искате,протестирайте...ако не,не пречете на останалите!!! Защо усмивате хората? Защо се подигравате на опитите на някой да промени нещо? Овчи народ,с овчи манталитет В Румъния нямало ефект...е хубаво,но цените там са с по 15 стотинки по ниски-факт!!! В последния месец ги минахме,след протеста им спряха да им повишават така цените...не и през ден. Там арестуваха ли някой? На какво основание ще ме арестуват,когато с група от 15 приятели минем през някоя бензиностанция и заредим за по лев? След това минем през следващата бензиностанция и пак за по лев.... С какво сме нарушили "обществения ред" ? Аз съм клиент и имам само лев,затова зареждам за толкова-точка...Нито крещя,нито се бия,нито се държа неадекватно-нищо.Докато обаче се държим така и вместо заедно да измисслим как да покажем недоволството си,ние се плюем един друг колко смешни сме били. Приказката за казана ,дявола и българите я знаете...на вас не ви трябва дявол да ви връща в казана,сами се дърпате един друг
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Колеги, аз искам да ви питам, каква цена на горивата ви устройва?В момента бензина е 2.45... Колко искате да свалят цените?Аз лично месечно зареждам средно за около 100 лв (когато не ходя в командировка някъде). Сега зимата в града карам само на бензин, газ слагам само когато пътувам извън града. 100 лв са почти 40 литра бензин.Ако цената му спадне до 2 лв, това ще ми спести 20 лв на месец.Вас лично каква цена ви устройва?!?

Коментар

Krasi1914 написа:
                НА 13 МАРТ 2011Г. ЩЕ Е ПЪРВИЯТ ПРОТЕСТ ЗА ВСИЧКИ ГРАДОВЕ.Пазарджик - Среща в 11:30 на битакаСофия - 18:30, Бензиностанция OMV на бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл. ОхридскиСофия 2 - запад - 18:00 - Сборен пункт: Паркингът на Кино Арена ЗападПловдив - Сборен пункт изхода на паркинга на Метро в Тракия 13март 11:30часаГаброво- от 12:00 ч на паркинга на жп гараВелико Търново - 11:00 ч. на паркинга на Практикер.Бургас - 18:30 ч среща на паркинга на мола (2-ри етаж)Русе - Среща в 12:00 ч на Кауфланд (кръговото)Варна - От 13:30ч. започваме да се събираме на паркинга на крайбрежната алея(след пикадили на 200 метра в дясно от там има още около 150-200 метра,един голям десен завой и сте там)Плевен - 13:00 ч Паркинга на Кауфланд (до парк "Кайлъка)Троян - колите ще се съберат на паркинга на ЕЛПРОМ.. ( не са казали в колко часа още)Повече инфо тук http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... um.php?f=2и тук http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... =group_r2jСЪБУДЕТЕ СЕ !!!
                Момчета, нека от тук нататък, който не иска да се присъедини да не пише в темата, та като не иска да помага, поне да не пречи. Дано се организира по-бързо и следващата стъпка- насрещно искане на електроразпределителните дружества за 25% намаляване на цените на електроенергията. Всички тия монополисти задушават живота в страната и все повече я отслабват, което в крайна сметка бие и по националната ни сигурност, защото в случай на нападение от враг едно, че нямам пари за гориво, за да достигна до калашника ми, който ме чака в отдалечен от местоположението ми склад, второ, че не съм много функционален вече, като се храня само с все повече поскъпващи боклуци, а и отдавна вече не мога да избутвам на лежанка 140 кг...
                Immortal написа:
                Вас лично каква цена ви устройва?!?
                Да не го мисля много- най-ниската, каквато е била в последните 2 години.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Мен лично ме устроиваше цената на пропан-бутана да е 69-70ст за литър,ама никой не ме пита.Затова търся по евтини алтернативи като метана например.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
                    Колеги, аз искам да ви питам, каква цена на горивата ви устройва?Ако цената му спадне до 2 лв, това ще ми спести 20 лв на месец.Вас лично каква цена ви устройва?!?
                    Не е важно това, че ти ще спестиш 20лв. и не ти пука за тези 20лв. ако толкова не ти пука мога да ти дам iban-а си. Въпросът е, че като помислиш глобално от 2млн. водачи като се вземат по 20лв. повече на месец става доста сериозна сума, това в глобален мащаб се нарича ОГРАБВАНЕ!!!
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

А като се замислите 20лв. по-малко,че тези 20лв. са ми обяда за 1 седмица като съм на работа,кой ти ги дава тея 20лв. в днешно време.Аз в момента също изкарвам с около 100лв. на месец за гориво и ако смъкна разходите до 80лв. ще е добре дошло за мен.
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

А като се замисли човек, че една транспортна фирма ще икономиса 40-50 000 лв. докато вие се радвате на вашите 20 лв.Плюс увеличението на цените, което вече е факт и ето ви един чисто нов мерцедес за собственика само за 2 месеца.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

Те не са и 20 лева. Аз не знам, с колко се очаква да се намалят горивата? Мисля, че максимум с 10-15 стотинки е реалистичното. Това, за един резервоар от 63 литра, са си има-няма 4 литра, значи по-малко от 10 лева. Иначе и аз помня, когато газът беше 37 стотинки, а бензинът - 74, но тези времена са безвъзвратно отминали.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

popara801 написа:
                            Мен лично ме устроиваше цената на пропан-бутана да е 69-70ст за литър,ама никой не ме пита.Затова търся по евтини алтернативи като метана например.
                            Мен пък ме устройва бензинът да е 1.26, нафатата - 0.89, пропан-бутанът - 0.37, колкото бяха цените точно преди 10 години. paralesa, никой няма да те/ви арестува, може би. Но е твърде възможно управителят на бензиностанцията да се обади на шеф-директора, да му докладва, а той от своя страна да звънне на добре-облечени момчета в анцунзи, с липсващи вратове, които да дойдат на място и да ви "посъветват" да напуснете бензиностанцията и да не пречите на бизнеса. Мислете преди да правите нещо, хора! Това са частни обекти. Все едно да ми дойдеш на сергията да ми протестираш че ти продавам ябълки по 8 лева килото.

Коментар

Immortal написа:
                              Колеги, аз искам да ви питам, каква цена на горивата ви устройва?В момента бензина е 2.45... Колко искате да свалят цените?...
                              не ти е правилен въпросът. Трябва да питаш каква заплата устройва хората, за да могат да си позволят цените на горивата, защото пазарът едва ли ще се регулира според желанията на хората, но хората могат да се адаптират според пазара. Не се подигравайте на хората - като искат да протестират - да протестират - тяхно право е.Krasi1914: Не си спомням в Египет да са протестирали спрещу цената на горивата, тъй че не можеш да правиш сравнения. Освен това ти наистина ли вярваш, че цените ще паднат? До колкото си спомням, при предната цена на нафтата от 2,62, всички автобусни превозвачи вдигнаха цените и не ги свалиха. Сега пак протестират, въпреки че в цената на билетчето е калкулирана дори по-висока цена на нафтата. Направи ми впечатление, че кауфланд вече са вдигнали плодовете и зеленчуците с 20-50 ст. за кг - това според теб връзва ли се процентно с увеличението? На мен - не. Така че не живей с илюзии, а слез на земята.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Plastex написа:
                                Момчета, нека от тук нататък, който не иска да се присъедини да не пише в темата, та като не иска да помага, поне да не пречи. Дано се организира по-бързо и следващата стъпка- насрещно искане на електроразпределителните дружества за 25% намаляване на цените на електроенергията.
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X