Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Организиране на национален протест срещу цените на горивата.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кога ще видим, какъв ще е ефекта от днешния протест ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Първият отзив (мисля): http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3675271ПС: Прибирането след работа ще бъде интересно...
      In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

mitkosoft написа:
        Специално към Airfan и ele които вадят добри пари и не им пречи цената на горивото да е над 2.60. Имам няколко въпроса към тях:Ако видите човек да го бият на улицата и минете покрай него какво ще си кажете. Няма да се застъпя за него на мене не ми пречи че го бият. Така ли е? Според вашата логика е така, ролята на биещия го човек поемаме ние които не изкарваме добри пари и държавата ни тъпче постоянно, а вие сте случайния минувач който ни игнорира понеже нищо не му пречи, понеже живота му е нареден и не му пука положението в държавата. Оборете ме ! Някой ден и вие може да сте като нас тогава как ще мислите. Ама така е всеки като види някой лев и забравя от къде е тръгнал.Ако протестирам като спра да зареждам (да речем че може да се случи) то и храната като поскъпва как да протестирам ? Според вас трябва и да спра да се храня.Как да протестирам срещу вдигането на цените на билетите на автобусния транспорт. Трябва да ходя с колелото или пеша между София и Сливен. А градския транспорт като поскъпне предполагам трябва да ходя и по 10 километра пеша из София. Изобще приказвате на изуст заслепени от алчността си. Само за вдигане на заплати говорите. Не виждате ли че положението става все по сериозно вие вдигане на заплати искате..Вие сте много интересни. Щом на комшията му е зле на мене ми е добре
        Не колега, спирам и помагам на всички, помагал съм на много колеги от форума, спирал съм да гася автомобили, когато другите са ги подминавали и съм добър човек. С мненията ми до тук исках да ви насоча към по-успешната, според мен форма на протест. Съжалявам, че оставам неразбран. Ако формата на протест бе по-различна, бих излезнал на протест, но аз не мога да си позволя да протестирам срещу една частна фирма, тъй като тя не е виновна в случая, виновна е данъчната ни политика. Разбира се, това е лично мнение.@niko_ymn - не съм работодател, за сега. Вадя си парите с 8 часа работа и "на частно" след работа, понякога.

Коментар

Бях на протеста и останах силно разочарован. Идеята беше да се излезе да се протестира срещу високите цени на горивото в България и монопола на Лукойл. Наистина много хора се събраха и какво стана??? Политизираха процеса некви пенсионери с знамена на ВМРО русе и т.н докарани с автобусите.... . Не излезнах за да свалям правителство а за да накараме правителството да си свърши работата. Запалих колата и си тръгнах от протеста. Както всичко в България и на това му е***а ма****а.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
          -------------------------------------
          1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

В Бургас нямаше политика в протеста. Поне аз не видях, а и да е имало надали някой е обърнал внимание. Приятно изненадан останах от масовостта и многото коли, които буквално задръстиха околовръстния път към Созопол. Срещнах и момчета от форума. Известно време бяхме в "пакет", но после се пръснахме. Аз не одобрявах зареждането за малки суми, но хубавото беше, че всеки имаше избор във формата си на протест. Имаше хора, които бутаха колите си, други бяха с колела, които вадеха от колите си. Нямаше агресия, чувстваше се еуфория, такава, като през далечното лято 1994 г. Далеч съм от мисълта, че "нещата" ще се случат, като с магическа пръчка, но съм далеч и от мисълта, че всичко е останало незабелязано. Радвам се на единство, което отдавна го нямаше сред нас. Аз съм удовлетворен.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

http://www.ruse-news.com/modules.php...rder=0&thold=0
              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

В София също нямаше политизиране. 1-Во блокирахме ОМВ на Г.М. Димитров, както и движението в 2-те посоки, като обратното с жива верига и няколко коли с туби на тавана . (колегата миткософт незнам какво и къде е чул, ама всичко си беше по-план). След ОМВ се насочихме към центъра в колона, като задръстихме цялото Цариградско шосе посока Софийски университет. Полицията придвидливо запуши пътя към жълтите павета, но след обиколки, голямата част от протестиращите стигнаха до храм-паметника "Св. Александър Невски". Там не стояхме дълго поради опитите на полицията да прекратят протеста. От тук от там се чу, че се връщаме на Цариградско за да блокираме Орлов мост. Естествено полицията отново ни блокира. От там кой минал минал, който не успя паркира и всички отидохме пеша и задръстихме Орлов Мост и Цариградско в двете посоки. Имаше и голеги, които си играха мач на пътя. Общо взето полицията ни разцепи на групи, но не успяха да прекратят протеста. До колкото разбрах протестите ще продължат до постигане на крайната цел.http://www.focus-news.net/?id=n1501936
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

mitkosoft написа:
                  ами исках да ида но трябва да заредя гориво за да ида и отделно да обикалям което означава че не ми дреме за цените и не ми представлява трудност да зареждам
                  И какво излезе накрая?Зареждаме 20-30 лв. в Младост или Люлин и отиваме в центъра да протестираме като зареждаме за 1-2 лв.Уж ни е скъпо горивото!?
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

infirm написа:
                    Бях на протеста и останах силно разочарован. Идеята беше да се излезе да се протестира срещу високите цени на горивото в България и монопола на Лукойл. Наистина много хора се събраха и какво стана??? Политизираха процеса некви пенсионери с знамена на ВМРО русе и т.н докарани с автобусите.... . Не излезнах за да свалям правителство а за да накараме правителството да си свърши работата. Запалих колата и си тръгнах от протеста. Както всичко в България и на това му е***а ма****а.
                    И защо не ги изгонихте като кучета тия пенсионери?
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Жалко, че промениха часа за София, щях да се включа и в него. Днес прочетох някъде, как се казва тази форма на протест, при която не протестираш, но даваш акъл - седящо-пърдящ протест :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        И защо не ги изгонихте като кучета тия пенсионери?
                        Незнам но те си движеха между тълпата. Ставаше въпрос за София. Поне в центъра където спряхме с колоната която бях. Иначе за цяла София може и да не е имало опити за политизиране . Важното е че цяла България днес излезе за да изрази мнението си.
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                        -------------------------------------
                        1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Бтв за Варна: Над 1500 души бяха заявили участие в интернет , но в действителност бяха 2-но повече.
                          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Я който го даваха в бТВ новините да си признае! Много приятно ми стана като видях емблемата на клуба!
                            Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Krasi1914 написа:
                              Бтв за Варна: Над 1500 души бяха заявили участие в интернет , но в действителност бяха 2-но повече.
                              В Бургас много хора се включиха в движение. Станах свидетел на масово "включване" на автомобили в колоните. В Меден Рудник влязохме с малко коли излязохме с много. :Dhttp://www.bszone.info/
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

В Пловди ввв. пловдив24.бг Вижте коментарите!
                                LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                                ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Working...
                                X