@Airfan Колега аз също като теб, както и много други( да не кажа всички ) имам глава на раменете си!И аз като теб печеля не малко пари и реално мога да се прежаля и на 2.70лв/л да зареждам. Не мога никога обаче да се съглася с теб , че не ти пука!!! Лично аз на твое място (по спомен имаше и деца) бих заделил парите от скъпото гориво за децата си (които нямам все още) вместо да ги дам на някой си чичко с костюм в парламента. Не ме е яд, че трябва да им дам пари! Яд ме е, че директно си ги крадат от мен!!! Затова утре и аз ще отида за да подкрепя всеки който се чувства окраден. Повярвай ми не се водя от стадно чувство или както ги нарече революционни идеи и подбуди и т.н. Прави се единствено защото не е редно да ти вземат парите неправомерно. По твоя принцип бих искал да ти дам 10 000лв на заем срещу 17% годишна лихва...обаче лихва ще си я променям аз когато и както си поискам и ще се оправдавам с цената на ориза в северен Китай и ниската изкупна цена на пясъка в Сахара. Така за след една година лихвата ще си я направя 30% и ти пак сигурно ще си доволен и няма да псуваш воден от революционни и стадни подбуди. Да...да...

Коментар