Какво предлагаш всъщност? Как да покажем на властимащите, че не си вършат работата? Като си зарежа колата на улицата? в какъв смисъл? ако е неправилно паркирана ще си я търся на наказателен паркинг със 40 лв. а ако е паркирана правилно на никой няма да пречи. Още веднъж, какво предлагаш!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Организиране на национален протест срещу цените на горивата.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да ходим с мокър парцал на главата и да казваме тихомълком "ех, мама му да е*а много скъпи горивата" само така ще се оправи положението в жалката ни държава.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Аз освен протеста в Неделя, който ще подкрепя, предлагам да си поспрете малко колите, а ?Казвам поспрете, защото аз вече повече от една седмица не съм я палил и ходя пеш. Хем за здраве, хем в знак на протест. И знаете ли какво? Задръстванията по светофарите като гледам си ги има...значи цената на горивити не притеснява хората...сега и хляба като стане 2 лева о всички храни поскъпнат с 20% заради горивата и пак няма да им пука и така...Мислълта ми е, че ставам свидетел само на силни думи, на приказки и на изсилвания, но не и на действия. Предлагам да има действия!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Това което предлагам е просто да спрем да зареждаме поне за един ден, всеки може да си позволи поне един ден да не зареди гориво... , това е по-добрия вариант. Ако тогава нещата не се променят правим като поляците, ако всеки кара колата си докато и свърши горивото просто я зарязва, заключва и готово, няма достатачно място в наказателния паркинг за да се поберат всички коли. И все пак това е твърде крайно и нямам спомен колко беше ефективно в Полша. За момента най-добрата идея е просто да не зареждаме. Но да се ходи от бензиностанция в бензиностанция и да усложняваме живота на работещите там не е решение... Замислете се ако бяхте на мястото на персонала.ПС: Колата не съм я палил от 2 седмици... Преди 2 седмици:-Слънце ела да погледнеш долу на двора....!-Какво трябва да гледам ?-Новата украса за двора!-(Хмм)Виждам само колата ти !?-Именно.Fiat Marea 1.9 JTD 110
Коментар
-
Ми тва им е работата. Днеска има наплив от клиенти и си бачкат - съответно утре няма да има наплив. Но знаеш ли Аз и Ти ще си зарежем колите, но доста голяма част от българите няма да го направят и само ние ще се мъчим да пълним наказателния .. разбираш ли?Не са ни виновни управниците. сами сме си виновни защото ние сами си го правим. Така, че: Аз НЯМА да си губя времето да правя на българите хубаво. Не съм видял от никого в таз държава хубаво. не се и надявам.Успех на колегите, които си нямат достатъчно интересни неща да вършат, та да ходят да протестират против цените. Ако постигнете нещо - то ще ви бъде дадено и ще е смешно малко, последвано от ново увеличение след няколко дни .. (поради синът на Кадафи, че му дошъл цикълът) и цените на горивата - айде нагоре...Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Аз не съм против протеста, но и няма да присъствам, просто отбелязваме, че начина по който са решили колегите да изразят недоволството си не е от най-правилните. А отностно това че не всички ще си зарежат колите, хората са го казали - В ада само при казана с българите няма пазач, защото те сами се пазят някой от тях да не се измъкне...Fiat Marea 1.9 JTD 110
Коментар
-
Krasi1914: Имах предвид кметът на Габрово - колегата там е шеф на протестиращите. Но пък мерси за инфото за кмета на Варна, надявам се следващият да си върши работата, щото тоя е кмет от както съм във Варна и не виждам нещо да е направил, освен палмите и кърпене на дупки.Благодаря за предложението, но имам други планове. В неделя ще работя - трябва процентно на увеличението да си вдигна месечната заработка. Освен това не искам да ме мерят с камъни, защото едва ли на протестиращите ще им хареса какво казвам. Истината е в заплатите, не в цените. Ние не сме затворена икономика, така че винаги ще се влияем от външни фактори, затова по-добре увеличенията да се компенсират с увеличение на заплатите, не централно контролиране на цените, защото хората не могат да си го позволят. ... Малко на комунизъм ми намирисва.П.П. Като чух колко бензиностанции има в БГ, не се учудвам, че, според изнесените данни от ТВ-то, в БГ се работи с най-голяма надценка. Май в това отношение сме водещи в Европата, пък пари няма.... от къде ги взимат тия хора парите да зареждат.... След като могат да си позволят да зареждат, значи имат пари, значи - няма нужда да се оплакват.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ogi28b написа:А от какви неща се лишава за да пуши и пие - не ми се мисли.Тоя тип мислене е онаследено от комунизма и докато не изкореним това съзнание,ще сме на тоя хал. Защото всички с пари и власт си мислят,че обикновения работник му стигат 200лв...останалото е разхищение нали. Жалко е колеги,че сте образовани и се мислите за нещо...а след подобни изказвания лъсва голата истина....За съжаление не можете да се погледнете отстрани и във вашите очи наистина си се представяте като нещо голямо. Оги,Еле и т.н. ,един балона който си надувате сами се пука и тогава дано не сте литнали прекалено високо,защото падането ще бъде болезнено.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Не разбирам защо ми говориш аз какъв съм, какъв изглеждам или нещо от сорта? Нито някой те пита, нито е свързано с темата. За очевидно неразбралите - обяснявам: масово има хора, които се оплакват, че се лишават от разни неща, а в същото време - за цигари и алкохол винаги имат пари, не минава и ден, без да си изпушат кутията цигари, да изпият поредното шише водка, а напоследък срещам и хора, които си имат бюджет от около 300 лева на месец, за да играят на Еврофутбол. Иначе парите все са им малко. Разбираш ли какво искам да кажа с предишния си пост? Това, че някой се лишава от дрехи и обувки, за да си кара колата - мой проблем ли е, или негов? Аз никога няма да се лиша от дрехи за сметка на колата. А някои се лишават от не само от дрехи, ами и от обувки, и от качествена храна (доколкото може да се намери), но от цигари - не. А един обяд е по-евтин от кутия цигари.
Коментар
-
ogi28b написа:Не разбирам защо ми говориш аз какъв съм, какъв изглеждам или нещо от сорта? Нито някой те пита, нито е свързано с темата. За очевидно неразбралите - обяснявам: масово има хора, които се оплакват, че се лишават от разни неща, а в същото време - за цигари и алкохол винаги имат пари, не минава и ден, без да си изпушат кутията цигари, да изпият поредното шише водка, а напоследък срещам и хора, които си имат бюджет от около 300 лева на месец, за да играят на Еврофутбол. Иначе парите все са им малко. Разбираш ли какво искам да кажа с предишния си пост? Това, че някой се лишава от дрехи и обувки, за да си кара колата - мой проблем ли е, или негов? Аз никога няма да се лиша от дрехи за сметка на колата. А някои се лишават от не само от дрехи, ами и от обувки, и от качествена храна (доколкото може да се намери), но от цигари - не. А един обяд е по-евтин от кутия цигари.
Коментар
-
Andy Capp написа:ogi28b написа:Не разбирам защо ми говориш аз какъв съм, какъв изглеждам или нещо от сорта? Нито някой те пита, нито е свързано с темата. За очевидно неразбралите - обяснявам: масово има хора, които се оплакват, че се лишават от разни неща, а в същото време - за цигари и алкохол винаги имат пари, не минава и ден, без да си изпушат кутията цигари, да изпият поредното шише водка, а напоследък срещам и хора, които си имат бюджет от около 300 лева на месец, за да играят на Еврофутбол. Иначе парите все са им малко. Разбираш ли какво искам да кажа с предишния си пост? Това, че някой се лишава от дрехи и обувки, за да си кара колата - мой проблем ли е, или негов? Аз никога няма да се лиша от дрехи за сметка на колата. А някои се лишават от не само от дрехи, ами и от обувки, и от качествена храна (доколкото може да се намери), но от цигари - не. А един обяд е по-евтин от кутия цигари.
Коментар
-
Airfan написа:Andy Capp написа:ogi28b написа:Не разбирам защо ми говориш аз какъв съм, какъв изглеждам или нещо от сорта? Нито някой те пита, нито е свързано с темата. За очевидно неразбралите - обяснявам: масово има хора, които се оплакват, че се лишават от разни неща, а в същото време - за цигари и алкохол винаги имат пари, не минава и ден, без да си изпушат кутията цигари, да изпият поредното шише водка, а напоследък срещам и хора, които си имат бюджет от около 300 лева на месец, за да играят на Еврофутбол. Иначе парите все са им малко. Разбираш ли какво искам да кажа с предишния си пост? Това, че някой се лишава от дрехи и обувки, за да си кара колата - мой проблем ли е, или негов? Аз никога няма да се лиша от дрехи за сметка на колата. А някои се лишават от не само от дрехи, ами и от обувки, и от качествена храна (доколкото може да се намери), но от цигари - не. А един обяд е по-евтин от кутия цигари.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар