vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Организиране на национален протест срещу цените на горивата.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Здравейте, може ли някой да открие следната информация:1.От къде Лукойл доставя петрола си в България.2.На каква цена го купува?3.Колко е пороцента на акиза върху горивата в държавите членки на ЕС.4.Колко в момента е акциза върху горивата във България и с колко е скочил последните 2 години.5.Има ли право държавата да се намеси върху ценообразуването на горивата във България със пускане на част от резервите си или намаляване на акциза, ДДС, или регулиране на процента който си качва Лукойл и самите бензиностанций?Благодаря ви предварително.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
ele написа:nasty: Къде съм казала всички да фалират - айде да не ми слагаш думи на клавиатурата, които не съм написала.И горивото не ни е най-големия проблем ,а заплатите така е - ама ако искаме трябва за тях да се борим ,ама ще е трудно по-ред причини.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Имайте предвид колеги, че аз съм един от многобройните превозвачи в страната, и искам да ви съобщя, че повишението на цените за транспорт още не е започнало, така че се стягайте освен за досегашното поскъпване на стоките, за още поне едно сериозно поскъпване.И за незапознатите само споделям: в момента караме на цени, при който карахме не нафта 2,16лв/литър.Така че спрете да си чешите пръстите, че веднъж като се вдихнала нафтата и билетчето се вдигнало и после не паднало повече.Държавата отказа да се вдига тока, така може и да сложи таван на цените според средната работна заплата в страната.Примерно на мен ми е удобно да карам на 2лв/литър с моята заплата.
Коментар
-
Dimo_J написа:Имайте предвид колеги, че аз съм един от многобройните превозвачи в страната, и искам да ви съобщя, че повишението на цените за транспорт още не е започнало, така че се стягайте освен за досегашното поскъпване на стоките, за още поне едно сериозно поскъпване.И за незапознатите само споделям: в момента караме на цени, при който карахме не нафта 2,16лв/литър.Така че спрете да си чешите пръстите, че веднъж като се вдихнала нафтата и билетчето се вдигнало и после не паднало повече.Държавата отказа да се вдига тока, така може и да сложи таван на цените според средната работна заплата в страната.Примерно на мен ми е удобно да карам на 2лв/литър с моята заплата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Черни прогнози за икономиката ни заради поскъпването на горивата:http://www.btv.bg/videos/novini/vide...chakvayte.html----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
IvanIanushev написа:Здравейте, може ли някой да открие следната информация:.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ей тоя последния пост ме изкара от кожата ми- Колега ти езика ли ще си чешеш тук или какво? Ти нямаш отговори на зададените въпроси,затова не заблуждавай всички с ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ!!! Всичко което си написал са твои предположения,а не отговори,не си пускай партенки моляА тези,които ги "кефят" цените на горивата БРАВО,радвам се за вас,идете и пълнете до горе и се наслаждайте на брояча. Но се замислете -мазохизма не е нормално състояние
Останалите,които не желаят да зареждат на тези цени,нека го покажем със ЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ,това е наше право
На който му бъркаме в здравето може да спре да спре да чете тук,вместо да се излага оплитайки във фалшиви доводи и оправдания. Останете си безгласни букви щом ви харесва,но не се опитвайте да влачите и всички в посредствеността.Не ви се протестира -ок,но спрете да убеждавате и всички останали ,че са глупаци гонещи вятъра.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
IvanIanushev написа:5.Има ли право държавата да се намеси върху ценообразуването на горивата във България със пускане на част от резервите си или намаляване на акциза, ДДС, или регулиране на процента който си качва Лукойл и самите бензиностанций?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ele написа:Dimo_J написа:Имайте предвид колеги, че аз съм един от многобройните превозвачи в страната, и искам да ви съобщя, че повишението на цените за транспорт още не е започнало, така че се стягайте освен за досегашното поскъпване на стоките, за още поне едно сериозно поскъпване.И за незапознатите само споделям: в момента караме на цени, при който карахме не нафта 2,16лв/литър.Така че спрете да си чешите пръстите, че веднъж като се вдихнала нафтата и билетчето се вдигнало и после не паднало повече.Държавата отказа да се вдига тока, така може и да сложи таван на цените според средната работна заплата в страната.Примерно на мен ми е удобно да карам на 2лв/литър с моята заплата.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
IvanIanushev написа:Здравейте, може ли някой да открие следната информация:1.От_къде Лукойл доставя петрола си в България.2.На каква цена го купува?3.Колко е пороцентЪТ на акиза върху горивата в държавите членки на ЕС.4.Колко в момента е акцизЪТ върху горивата във България и с колко е скочил последните 2 години.5.Има ли право държавата да се намеси върху ценообразуването на горивата във България със пускане на част от резервите си или намаляване на акциза, ДДС, или регулиране на процента който си качва Лукойл и самите бензиностанций?Благодаря ви предварително.ele написа:И не разбрах какви са предложенията за мерки за намаляване на цената на горивото... има ли изобщо такива?
Коментар
-
Malone написа:Държавния резерв [по Закон] се употребява само и единствено, цитирам, "при кризи, при положение на война, военно или извънредно положение"***Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Организиране на национален протест срещу цените на горивата.
,,Криза’’ звучи много общо и с тази дума се злоупотребява от дракачите , Слави , президента , ББ , бабите на село , от децата вече дори . ,, Извънредно положение’’ няма обявено .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Какво искаме ? Знаем всички ... евтини горива и услуги спрямо нашия стандарт ... !Или ще се направи нещо в тази крачка или във другата - повишаване на стандарта на живот.Защо аз не казвам как ще стане това ... защото не съм назначен и не ми се плаща за това, но като гражданин и свидетел на ниския стандарт на живот и постоянното увеличение на цените и усугите имам право да го поискам , а и мисля че е редно да го получа.По един или друг начин нещо трябва да се промени, тук и сега.На който му е писнало, да заповяда с нас, който е доволен-спокойно,по лошо няма да стане за него.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар