Здравейте, нека тук пише всеки който мисли да ни подкрепи и да се включи, приемаме всякакви идеи и предложения:П.С. : Това е цитат от един друг форум от днес
.Който желае да се присъедини, а ако се навие някой и от Пазарджик и региона да пише , аз съм твърдо ЗА.
Добре де, направих група, запишете се, обмисля се вариант за протест, обаче всеки вика "кажете кога, кажете къде", един колега от форума (Митко - не му знам ника ) даде няколко предложения, и се почнаха едни коментари - "ооо ама така само вредим на момчетата, които работят на бензиностанциите, а не на шефовете", или " никой няма да ни обърне внимание" и други такива.... Аз го написах на стената, ще го напиша и тука - в Атина като се прави протест се блокира движението и стават лудите задръствания. Хората излизат с лозунги и протестират. Всичко е законно - стига да е предупреден кмета в определен срок преди протеста. Само идея давам, не съм в БГ за да присъствам, но ме е яд като гледам как всички си прехвърлят топката и никой не вярва, че ще стане. Ми ако не стане от първия път се прави втори протест. И ако се предупредят медиите да раздухат, че ще има такъв протест, мислите ли, че няма да се съберат хора?! На всички им е писнало! Така че не сте само вие от форума! Успех!http://www.facebook.com/home.php?sk=...169391766&ap=1
Коментар