Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Давност стари актове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дата има, обаче съм го забутал някъде... Мисля, че са минали двете години откак е съставен. Евала тогава на полицаите, че ми писаха само фиш, че си бях за отнемане на книжката
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Давност стари актове

Едно издаване на ,,Удостоверение за липса на задължения ’’ ( или както там се казваше ) , няма ли да даде достатъчно информация на колегата от Плевен .Не вярвам подаването на молба за издаване на удостоверение да е причина за прекратяване на давността.
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

dikanio написа:
        Аз нещо не разбрах?! Как така талона е бил у теб и са ти го взели при наскоро написан акт, при положение че имаш стари неплатени актове? Как си го взел от КАТ след като са ти писали въпросните стари актове и не си ги платил?
        Нямах нарушение от преди да приемат закона за задължително плащане на старите актове преди да си вземеш талона, затова си беше в мен пс. И ми го взеха по много тъпа причина, по време на почивните дни ме спират през нощта а застраховката ми е изтекла предния ден......
        Fiat Punto ELX 1.7TD 1996g.

Коментар

Re: Давност стари актове

Румен_Хинчев написа:
          Едно издаване на ,,Удостоверение за липса на задължения ’’ ( или както там се казваше ) , няма ли да даде достатъчно информация на колегата от Плевен .Не вярвам подаването на молба за издаване на удостоверение да е причина за прекратяване на давността.
          Подаването на молбата няма, но получаването на отговора ще. Официално е, подписва се, че го е получил.Ще почне да тече нова давност и няма да може да се възползва от изтеклото до момента на получаването време.Един вид, пак отначало.А така, като са го уведомили официално, е възможно да започнат процедура по принудително събиране.И ако е изцяло в "светлата част" на бизнеса, става неудобно. Писмо да работодателя да ти блокира възнагражденията и подобни.Кофти ситуация общо взето.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Working...
          X