Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евровизия 2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Евровизия 2011

Какво мислите? Има ли шанс тазгодишната песен да стигне поне до финал! Мен лично доста ми харесва и смятам, че с малко повече подкрепа от наша странаи стискане на палци - можем да минем 5тото място! Лошото е, че по повечето форуми главно българи обясняват как не им харесвала песента, колко тъпа била и тн...ама простички сме си, какво да се прави....http://bnt.bg/bg/news/view/47685/pol..._na_evrovizija
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Несъмнено е по-добра от предишните избирани песни.Лично аз прихващам някакъв чалга привкус към цялата тая работа И отгоре на всичкото: http://vbox7.com/play:7e0a533f
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз лично не вярвам ТАЗИ песен да има някакъв успех изобщо. Не че не е хубава, беше една от най-хубавите. Просто всички песни бяха изключително слаби.Тия не гледат ли телевизия?!?! Не виждат ли какво правят румънците??? Че тия разбиха всички класации.Клиповете на някои румънски песни са гледани по над 150 МИЛИОНА пъти в Ютуб...Нашите някакви напъни правят, някакви изхвърляния... накрая вземат, че от много напъване произведат нещо, дето да се чудиш какво е...А имаме таланти, не е като да нямаме...Едни Мери Бойс Бенд например са супер! Ама...

Коментар

Има ли евровизия ще има срам плюене и яко рушвети....Всеки който е бил избиран да представя държавата му е падал яко рейтинга....нз защо така се получава избират най-некадърните или има нещо вярно,че в ада само в казана на българите нямало дявол понеже ние сами се дърпаме надолу... :P
        Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Мене тази песен грам не ми харесва...Ужас....

Коментар

Ми незнам....според мен няма никакво значение коя е песента! Никой не го интересува дали ти харесва или не! Колкото повече шум се вдига около песента - толкова повече популярна и харесвана става тя! Има супер много песни които не харесах изобщо когато ги изслушах за 1ви път, но при непрекъснатото им въртене по телевизия, радио и тн няма как да не да я слушаш и в един момент започва да ти харесва! Ние обаче с непрекъснатите си коментари и тъпи забележки толкова много пречим на песента и на изпълнителя, че аз ако бях на негово място - щях да се откажа! Във всички сайтове все българи плуят песента и то на английски, за да могат всички да разберат колко сме тъпи! Супер много ме е срам!А песента от 1вото слушане ме грабна и много ми хареса!

Коментар

rebel написа:
              .... Има супер много песни които не харесах изобщо когато ги изслушах за 1ви път, но при непрекъснатото им въртене по телевизия, радио и тн няма как да не да я слушаш и в един момент започва да ти харесва!
              Прав си и аз съм го забелязал т’ва при мене :D ха-ха Кой въобще избира коя песен да отиде на евровизия?

Коментар

Еми от една страна - ние! Ако помогнем за разпространението на песента и за рекламата и шанса да спечели ще е с поне 20% по висок! Много ми е интересно как като дадат някоя простотия по телевизията се качва в интернет по 500 пъти на минута, а тази песен я има 2 пъти в youtube и нито един с представлението от снощи във vbox7...абе нз но сме яко прости и винаги гледаме да прецакаме себе си! Аз изобщо не съм фен на този конкурс, но супер много ще се радвам и ще се изкефя ако спечели българска песен и следващия път се проведе тук! Ама като ги гледам какви глупости се изписват и то с правописни грешки - едва ли някога ще стане!

Коментар

Най-забавен беше младежът, който навсякъде, където съм го гледал да пее, все с мама участва. Става дума за Ваня Костова и синът и. http://bnt.bg/bg/news/view/47460/pre...vrovizija_2011
                  преди - TIPO
                  сега - VOLVO XC60

Коментар

Точно с тази песен... не! А пък и като се има пред вид, как се гласува и определя победител... няма шанс!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Песньовката ми харесва, изпълнителката също, но без тази футуристична прическа, а както си беше преди.Беше си красива млада дама, а не приличаща на транс/техно наркоманка.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Пълна нула.....Обаче за сметка на това, трети ден не спирам да слушам новата песен на ПИФ "Сън във съня"..лелеееееее!!!!!!!

Коментар

Песента е много добра и който не може да изпее нещо по-добро да не дава отрицателен коментар!
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                            Песента е много добра и който не може да изпее нещо по-добро да не дава отрицателен коментар!
                            То т’ва е лошото ... че мога
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Бе аз не мога, ма познавам едни хора, дето могат

Коментар

Working...
                              X