pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една тема за пощенска банка
Collapse
X
-
pakumba написа:предполагам има предвид, че може да се пазарува с нея, както с кредитна, но пък средствата са си винаги твойele написа:Е това се отнася за всички дебитни карти виза, не само тези от ПИБ
Коментар
-
Виза е запазена марка и се оправлява от притежателя на правата, не от банките. Всяка банка, която сключи договор, може да издава карти Виза. Виза електрон е дебитната версия. Евентуално представителство в дадена страна може да предлага промоции само за тази страна, но това в никакъв случай не протеворечи на общите условия - т.е. всеки банкомат, всеки търговец и всеки онлайн магазин, който има логото visa приема виза, в частност виза електрон, издадени от български банки. Това какви такси ще събира банката зависи от нейните условия, аз също мога да си платя кафето в Ню Йорк с карта от ЦКБ без да плащам такси.... Освен това не се бъркай от рекламата в сайта, че е като кредитна карта, овърдрафтът е съвсем различно нещо, а написаното в сайта е по-скоро леко изкривяване на действителността.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
pakumba написа:Ichkin написа:Що мислите, че ще оплюват всички ... Някой сериозно, основателно оплакване към прокредит да има ?! Не работя там, нямам нищо общо там, но са ... стабилни откъм обслужване и предпочитам макар и на мааааалко по-неизгодни условия, да не си тровя нервитеFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Аз пък съм доволен от Ти Би Ай Кредит. 4-5 пъти са ми отпускали лизинг и една кредитна карта имам към тях. До сега с преводи и подобни не съм имал проблеми."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Аз съм минал през 7-8 банки като Райфайзен , ПОщенска, Дск , Първа Инвестиционна ,ЦКБ , ОББ ..- пощенска и дск са минал период за мен.. / обслужването и гафовете бяха често срещани .../ Преди получавах заплата през Пощенска и да кажем на всеки 2-3 месеца имаше проблем в системата и ни бавеха парите и грешни наличности и тем подобни..ЦКБ не са лоши откъм обслужване , но не са ми на някое от топ местата..с Райфайзен съм от 6-7г и до момента нямам нито 1 оплакване от тях.. имам кредитна и дебитна карта.. всичко е точно Към първа инвестиционна имам също 1 кредитна карта за всеки случай / ползвал съм я без проблем и обслужването и попълването по сметката в който и да е клон винаги е било на едно много високо ниво и обажданията на оператор винаги са ми били от голяма полза ..Към Обб пък получавам заплата и искам/ не искам трябва да стоя при тях.. За момента нямам оплаквания , дано и занапред да са коректни (;От дадените банки за мен стоят така :1. Първа инвестиционна2. Райфайзен 3. ОББ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар