15-те стационарни радара с камери в страната - гордостта на КАТ, са незаконни и повечето от тях от няколко седмици не работятСнимките нямат доказателствена стойност пред съда.http://www.automedia.bg/news/article_12265.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стационарните радари - незаконни!!!
Collapse
X
-
Бая хора си изпатиха от тез камери ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
В статията има грешка."Оказва се, че при местенето на радарите от една кутия в друга, трябва да се извършва тест-проверка от БИМ. Такова местене, е правено само веднъж във Варна, но опитът се оказал неуспешен - в новата кутия радарът мерел грешно."Имат предвид, че такава ПРОВЕРКА е правена само веднъж. Защото радарите постоянно ги местеха. Всъщност аз тук не виждам някакъв технически проблем. Всичко опира до нехайството и некадърността на някой умиформен служител, на държавна заплата, който не си е свършил работата и не е назначил задължителната по закон техническа проверка и преглед в метрологията навреме. Сигурно ще кажат, че нямат пари за такава проверка - само от 2 снимки ще им избият парите А сега типично по български - виновни няма. Никой не знае що аджеба не се спазва закона в КАТ... И всички клепат неразбиращо и пак съдът ще им е виновен....БУЛГАРИСТАААААН, БУЛГАРИСТАН!
Коментар
-
И какво стана сега? Като получиш честитка, можеш да поискаш сертификат (или каквото е там) за технически преглед на радара. КАТ няма да ти го предоставят, защото нямат такъв и автоматично наказанието ще падне, защото "уреда" ще се води технически неизправен :DAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Всичко е от незнание и незачитане на ДКМТН. Работя в тази сфера и много хора горят от незнанието си. ПС: Само да вметна: Колко от вас са заявили водомерите си ( например ) за Държавна проверка? Тя е задължителна и е грижа на ...собственика на Средството за измерване. Има си определени срокове. Такъв е и случаят с КАТ.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Между другото, от ВиК Ямбол при едно от засичанията ни казаха, че водомерът е време да мине на проверка, пратиха човек, който го свали, тестваха го и още същия ден го монтираха пак. Аз знам, че е наше задължение, но евалла на колегите на ntodorov от Ямбол.Цялата работа струваше 4 лв, ако не се лъжа.
Коментар
-
Immortal написа:Между другото, от ВиК Ямбол при едно от засичанията ни казаха, че водомерът е време да мине на проверка, пратиха човек, който го свали, тестваха го и още същия ден го монтираха пак. Аз знам, че е наше задължение, но евалла на колегите на ntodorov от Ямбол.Цялата работа струваше 4 лв, ако не се лъжа.A17DTС/S
Коментар
-
Immortal написа:Между другото, от ВиК Ямбол при едно от засичанията ни казаха, че водомерът е време да мине на проверка, пратиха човек, който го свали, тестваха го и още същия ден го монтираха пак. Аз знам, че е наше задължение, но евалла на колегите на ntodorov от Ямбол.Цялата работа струваше 4 лв, ако не се лъжа.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Абе стига простотии. Радара го засекъл с 120, пък той всъщност бил карал с 60. При местенето не бил замерен радара и показвал грешно. Тъпотии. На някой много точно му го пишеше в подписа. Не карай по-бързо от колкото твоя ангел-пазител може да лети. Всеки си има глава на рамената. И понеже некой решил да трупа точки за престиж (Б. Гаврилов от БАУ) се изцепил всички да са спокойни, понеже актовете щели да паднат. Много ме е яд на такива лайномети. Сега разни вчерашни чикита ще почнат да се правят на професионални състезатели по родните "хубави" пътища и новините ще започват с не знам си колко жертви на пътя от днес ... Аман от евтин пиар...
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Тяхно задължение си е , приятелю . Аз нямам зор да измервам потребеното количество на каквото и да е.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
chaveto написа:В нета има клип за затъмнени стъкла, автора им завря уреда за мерене на едно тъмно място
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Immortal написа:Между другото, от ВиК Ямбол при едно от засичанията ни казаха, че водомерът е време да мине на проверка, пратиха човек, който го свали, тестваха го и още същия ден го монтираха пак. Аз знам, че е наше задължение, но евалла на колегите на ntodorov от Ямбол.Цялата работа струваше 4 лв, ако не се лъжа.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар