Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

автомивки + и -

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

всички са левацине им давам да ми пипат колата :D за две години съм я давал на мивка сигурно 5 пъти - останалите пъти съм си я мил сама вътре не са я докосвали нито веднъж :D в последно време си я мия на една мивка на самообслужване в Студентски
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: .

snake написа:
      malkiq1985 написа:
      В София автомивка ФРЕШ в The Mall имат един голям минус от мен два пъти ходих и двата пъти колата имаше сериозни пропуски както външно така и вътрешно НЕ ходете там все пак е 18лв.
      Какви 18 лв ? В Пазарджик циганите срещу Кауфланд ти мият колата цялостно за 5 (ПЕТ) лв. За тази цена получаваш: външно измиване на ръка с четки и шампоан, прахосмукачка в купето и багажника, измиване на постелките, мажат и таблото с препарати, ако желаеш, а също така и гумите, за да лъскат. +безплатно кафе на някои от автомивките.
      Ами аз да се разходя за по едно кафе до Пазарджик- пак по-тънко ще ми легне В подземието на хотел "СПС’’- 10 лв. за външно и вътрешно. Дават и талонче при цялостно измиване. При събиране на 5 талончета, шестото измиване е безплатно. И не работят през пръсти.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Заповядай . Имам едни познати от Пловдив, при тях си ремонтираме част от техниката. Не пропускат да си измият служебните коли на циганските автомивки срещу Кауфланд (това е към изхода на Пазарджик в посока Пловдив) след всяко посещение при нас. Те си бяха харесали една, която мие цялостно за 6 лв., но аз ги открехнах за тези още по-евтините. Някои от момчетата са наистина много съвестни, особено ако им станеш редовен клиент и им оставяш някоя стотинка бакшиш. 50 ст. правят чудеса. То не е търкане, многократно подсушаване и старателно избърсване на стъклата-нещото, на което най-много държа. Ако на някоя автомивка предното ми стъкло остане на ивици, ме губят като клиент.А аз също предпочитам сам да си мия колата и го правя на всеки 1-2 седмици в периода април-октомври, но през зимата нямам желание да се мокря на студа и тогава ползвам автомивките.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Тази вечер пробвах мивката на самообслужване в Студентски град, която Sev ми препоръча. Останах много доволен. И аз не обичам друг да ми мие колата.
          Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

принципно и аз обичам да си мия колата сам,понеже и отделям голямо внимание,но живея в блок и няма къде иначе има една чешмичка в близко до Габрово село и лятото ходех там,също като си отида на село колата я чистя поне 3 часа,но зимата е доста студено и ползвам автомивка.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Много голям - за мивката до завод метални конструкции ... С + за сега ... не съм очарован ... никъде ... На черни връх само имаше една читава мивка, ама не смея да я препоръчам, че е доста скъпичка ... чак ме беше срам как S класа и новия Range чакаха няк’во пунто с цена колкото 1 от техните джанти :D Но ... не ми дреме много много :D
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Я кажете къде точно е тази в Студенстки?Аз напоследък я мия през 2седмици, че е градът е ужасен. Бях си взел талончета от сайтове за колективно пазаруване за Fruit Machine на Симеоновско. Доста съм доволен като за 8лв.А иначе почти винаги когато имам възможност си мия колата в Кюстендил на Олимпия. До сега на друго място не съм си виждал колата толкова чиста. Включително повечето изгъзици АутоСпа, Сонакси и не знам какво друго.

Коментар

vital написа:
                  Я кажете къде точно е тази в Студенстки?
                  http://www.bgmaps.com/link/54461FADFC1F7521B103EB36D244A013
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колеги, да изтупам малко темата от прахта с една автомивка, която ме "очарова" днес.Става въпрос за автомивката намираща се в Овча купел на ул. Зеленика и Лиляче ("Един лев две минути кеф" им е рекламата). Обикновено използвам услугите на мивки от типа измии сам за да си поддържам колата чиста на сравнително ниска цена. Поне веджнъж в седмицата да сваля прахоляка и не ми се дават по 15лв да ми я мият някъде първо, че са ми много парите на месечна база, второ по-добре да ме е яд аз как съм я измил отколкото да се ядосвам на друг.Така първи впечетления - жетони от заведението, да ама вътре няма никой. Открих някакъв агент до една будка и му поисках жетони. Питах го какво да правя ако ми останат - не можеш да ги върнеш, за следващия път остават. Ок дай ми 3 (обикновено си вземам 4 но все ми остава един - 1 да я сапунисам, 2 да я изплакна). Давам му 10лв, човека рови сигурно 2 минути за ресто, накрая ми даде 4лв. Аз го поогледах така малко странно и тои изтърколи 2 монети от 1лв и тръгна да излиза от будката. Викам му - нещо не излиза сметката. Кво - ами още един лев. Взе пак да рови, въпреки, че имаше монети от 50ст. и 1лв рови сума ти време и едвам ми събра по 10 стотинки до левче. Няма лошо, щерката се кефи да пуска монетки в касичката и татко ще и занесе цяло джобче. Да ама тоя агент пак тръгна да си ходи и го попитах жетони нещо няма ли ? Даде ми 2, казах му, че съм си купил 3. Пак се върна даде ми 3-тия. До тука вече взе да ми тъмнее. Отивам аз в клетката пускам монетка натикскам пяна - тръгна вода. Сигурно поне 15-20 сек само на вода.. .лошо няма ще я разкисна ама и сапун ми трябва. Хайде дойде, като погледнах апаратчето - ми то цъка като бясно. Сапунисах я криво ляво, викам си майната му, няма да идвам тука повече. Пускам жетонче и почвам да плакна - програма супер изплакване. Тука обратното - първо нямаше налягане, после 20 сек пръскаше сапун. Е няма такава греда. Както и да е с останалото време и последния жетон криво ляво я изплакнах. Също така при пускането на 3-тия жетон отново в началото нямаше налягане. Аман от кокошкарски истории. Повече никога там.Един "-" от мен. Не се лъжете.
                    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Аз съм много доволен в София от автомивката на ОМВ на бул.Рожен, към Илиянци.Като бързам си я мия сам за 2-3 лв (1 лв - 2 мин) - машината пуска разни сапуняци, вакса, има програма и за подсушаване.А като искам да стане хубаво - 7 лв е комплексно измиване от техен човек, вътре и вън... през това време пия кафе на ОМВ и с кафето цялата работа няма 10 лв.Доволен съм как мият.

Коментар

Мога да препоръчам тези две автомивки:- "Autospa Bulgaria" - намира се в жк. Борово на ъгъла на бул. България и ул. Пирин.- "Авто Блясък" - намира се на бул. "Черни връх" №175 под околовръстното вдясно посока центъра.P.S: На втората предлагат, като услуга и измиване на шасито.
                        Прикачени файлове
                        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

За пловдивчани препоръчвам Фокс, преди светофара на младежкия хълм посока гарата, 9 лева вътре-вън, много старание влагат, мажат таблото, гумите, чистят решетките на парното.А само външно мисля беше 5 лева.

Коментар

Как чистят решетките на парното?
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

С некъв парцал единия пич се дълбаеше, ми направи впечатление първия път и направо светеха, после като съм ходил пак го правеха, което ме навежда на мисълта че им е практика.Аз съм се опитвал да ги чистя 1 път, ама или не знам чалъма, или просто са ми дебели пръстите и се изнервих и ги зарязах. Ама има полза де, преди от тоя прахоляк по нашите пътища, като набузя парното на макс и чат-пат хвръкваше прах сега няма.Ама и като цяло много старание вкарват джамове, прагове, врати, шаси.

Коментар

Имаше една автомивка тук в София дето Вили ни беше договорила комплексно на 9 лв.Незнам дали още важи.Ама те там не се стараеха много,но става.
                                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Working...
                                X