всички са левацине им давам да ми пипат колата :D за две години съм я давал на мивка сигурно 5 пъти - останалите пъти съм си я мил сама вътре не са я докосвали нито веднъж :D в последно време си я мия на една мивка на самообслужване в Студентски
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
автомивки + и -
Collapse
X
-
Re: .
snake написа:malkiq1985 написа:В София автомивка ФРЕШ в The Mall имат един голям минус от мен два пъти ходих и двата пъти колата имаше сериозни пропуски както външно така и вътрешно НЕ ходете там все пак е 18лв.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Заповядай . Имам едни познати от Пловдив, при тях си ремонтираме част от техниката. Не пропускат да си измият служебните коли на циганските автомивки срещу Кауфланд (това е към изхода на Пазарджик в посока Пловдив) след всяко посещение при нас. Те си бяха харесали една, която мие цялостно за 6 лв., но аз ги открехнах за тези още по-евтините. Някои от момчетата са наистина много съвестни, особено ако им станеш редовен клиент и им оставяш някоя стотинка бакшиш. 50 ст. правят чудеса. То не е търкане, многократно подсушаване и старателно избърсване на стъклата-нещото, на което най-много държа. Ако на някоя автомивка предното ми стъкло остане на ивици, ме губят като клиент.А аз също предпочитам сам да си мия колата и го правя на всеки 1-2 седмици в периода април-октомври, но през зимата нямам желание да се мокря на студа и тогава ползвам автомивките.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
принципно и аз обичам да си мия колата сам,понеже и отделям голямо внимание,но живея в блок и няма къде иначе има една чешмичка в близко до Габрово село и лятото ходех там,също като си отида на село колата я чистя поне 3 часа,но зимата е доста студено и ползвам автомивка.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Много голям - за мивката до завод метални конструкции ... С + за сега ... не съм очарован ... никъде ... На черни връх само имаше една читава мивка, ама не смея да я препоръчам, че е доста скъпичка ... чак ме беше срам как S класа и новия Range чакаха няк’во пунто с цена колкото 1 от техните джанти :D Но ... не ми дреме много много :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Я кажете къде точно е тази в Студенстки?Аз напоследък я мия през 2седмици, че е градът е ужасен. Бях си взел талончета от сайтове за колективно пазаруване за Fruit Machine на Симеоновско. Доста съм доволен като за 8лв.А иначе почти винаги когато имам възможност си мия колата в Кюстендил на Олимпия. До сега на друго място не съм си виждал колата толкова чиста. Включително повечето изгъзици АутоСпа, Сонакси и не знам какво друго.
Коментар
-
Колеги, да изтупам малко темата от прахта с една автомивка, която ме "очарова" днес.Става въпрос за автомивката намираща се в Овча купел на ул. Зеленика и Лиляче ("Един лев две минути кеф" им е рекламата). Обикновено използвам услугите на мивки от типа измии сам за да си поддържам колата чиста на сравнително ниска цена. Поне веджнъж в седмицата да сваля прахоляка и не ми се дават по 15лв да ми я мият някъде първо, че са ми много парите на месечна база, второ по-добре да ме е яд аз как съм я измил отколкото да се ядосвам на друг.Така първи впечетления - жетони от заведението, да ама вътре няма никой. Открих някакъв агент до една будка и му поисках жетони. Питах го какво да правя ако ми останат - не можеш да ги върнеш, за следващия път остават. Ок дай ми 3 (обикновено си вземам 4 но все ми остава един - 1 да я сапунисам, 2 да я изплакна). Давам му 10лв, човека рови сигурно 2 минути за ресто, накрая ми даде 4лв. Аз го поогледах така малко странно и тои изтърколи 2 монети от 1лв и тръгна да излиза от будката. Викам му - нещо не излиза сметката. Кво - ами още един лев. Взе пак да рови, въпреки, че имаше монети от 50ст. и 1лв рови сума ти време и едвам ми събра по 10 стотинки до левче. Няма лошо, щерката се кефи да пуска монетки в касичката и татко ще и занесе цяло джобче. Да ама тоя агент пак тръгна да си ходи и го попитах жетони нещо няма ли ? Даде ми 2, казах му, че съм си купил 3. Пак се върна даде ми 3-тия. До тука вече взе да ми тъмнее. Отивам аз в клетката пускам монетка натикскам пяна - тръгна вода. Сигурно поне 15-20 сек само на вода.. .лошо няма ще я разкисна ама и сапун ми трябва. Хайде дойде, като погледнах апаратчето - ми то цъка като бясно. Сапунисах я криво ляво, викам си майната му, няма да идвам тука повече. Пускам жетонче и почвам да плакна - програма супер изплакване. Тука обратното - първо нямаше налягане, после 20 сек пръскаше сапун. Е няма такава греда. Както и да е с останалото време и последния жетон криво ляво я изплакнах. Също така при пускането на 3-тия жетон отново в началото нямаше налягане. Аман от кокошкарски истории. Повече никога там.Един "-" от мен. Не се лъжете.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Аз съм много доволен в София от автомивката на ОМВ на бул.Рожен, към Илиянци.Като бързам си я мия сам за 2-3 лв (1 лв - 2 мин) - машината пуска разни сапуняци, вакса, има програма и за подсушаване.А като искам да стане хубаво - 7 лв е комплексно измиване от техен човек, вътре и вън... през това време пия кафе на ОМВ и с кафето цялата работа няма 10 лв.Доволен съм как мият.
Коментар
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Bane
За пловдивчани препоръчвам Фокс, преди светофара на младежкия хълм посока гарата, 9 лева вътре-вън, много старание влагат, мажат таблото, гумите, чистят решетките на парното.А само външно мисля беше 5 лева.
Коментар
-
Bane
С некъв парцал единия пич се дълбаеше, ми направи впечатление първия път и направо светеха, после като съм ходил пак го правеха, което ме навежда на мисълта че им е практика.Аз съм се опитвал да ги чистя 1 път, ама или не знам чалъма, или просто са ми дебели пръстите и се изнервих и ги зарязах. Ама има полза де, преди от тоя прахоляк по нашите пътища, като набузя парното на макс и чат-пат хвръкваше прах сега няма.Ама и като цяло много старание вкарват джамове, прагове, врати, шаси.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар