Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

автомивки + и -

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

автомивки + и -

Здравейте колеги предлагам Ви да пуснем една тема в която да споделяме от кои автомивки и къде сме доволни и от кои не сме доволни, за да не повтаряме грешките си.Надявам се, че темата ще бъде полезна на всички ни.п.с. моля модераторите да ме извинят ако има подобна тема просто не я открих.
    ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
    ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
    Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

.

В София автомивка ФРЕШ в The Mall имат един голям минус от мен два пъти ходих и двата пъти колата имаше сериозни пропуски както външно така и вътрешно НЕ ходете там все пак е 18лв.
    ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.

Коментар

Тази тема за автомивките в София ли се отнася?
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

.

не нека темата бъде полезна за всички.

Коментар

Re: .

malkiq1985 написа:
          В София автомивка ФРЕШ в The Mall имат един голям минус от мен два пъти ходих и двата пъти колата имаше сериозни пропуски както външно така и вътрешно НЕ ходете там все пак е 18лв.
          Какви 18 лв ? В Пазарджик циганите срещу Кауфланд ти мият колата цялостно за 5 (ПЕТ) лв. За тази цена получаваш: външно измиване на ръка с четки и шампоан, прахосмукачка в купето и багажника, измиване на постелките, мажат и таблото с препарати, ако желаеш, а също така и гумите, за да лъскат. +безплатно кафе на някои от автомивките.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ЯМБОЛ:Препоръчвам (добро отношение, качествено измиване)- автомивката, намираща се на малката уличка между Крайречен булевард и улица Крали Марко, до входа на детската градина (не знам как се казва)- автомивката на входа на бившия завод "Стоян Златев" (там дават безплатно кафе докато ти мият колата)- автомивката срещу стадиона, през лятото е денонощна.- автомивката до магазин Сара- автомивката на паркинга на КауфландНе препоръчвам (лошо отношение, некачествено измиване):- автомивката на бензиностанция Мечта, зад Кауфланд, по нагорнищетоБез отношение (добро отношение, претупване на работата):- автомивката на бензиностанцията Омакс на входа от Бургас, в ж.к. Хр.Ботев- автомивката на бензиностанция Геомекс, в ж.к. Златен рог.Почти навсякъде цената е 5-6 лева за цялостно измиване - вътре и вън (не съм ходил скоро, може да има промяна).

Коментар

Какви са тези цени Имотръле Онзи ден измих служебната нива външно само срещу 6 лева...

Коментар

До Метростанция "Сливница", с/у "Нестлето" има хубава автомивка! (незнам името й ). 13.50 комплексно - МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН ++++
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Humppa написа:
                  Какви са тези цени Имотръле Онзи ден измих служебната нива външно само срещу 6 лева...
                  Преди около месец толкова ми взеха на първата от изброените автомивки.Конкуренция, явно.Лятото се вдигат малко цените като правило.

Коментар

В София цените за комплексно са безумни от 15-20 лв ....Кажете някаде найстина хубава и евтина автомивка в София...

Коментар

Даммм...в София са скъпи! За 5 лв можеш само на таксиджииските автоомивки (там където сам си миеш колата) но аз там така и не успях да се науча как да си я измия хубаво :D Аз обикновенно на Радиал си я мия - комплексно е 18лв. Онзи ден си взех една карта за отстъпки и имаше 2-3 автомивки с 10 - 15% отстъпка! Картбланш е картата - мисля, че можете да си я поръчате безплатно! Също и в тези сайтове за колективно пазаруване има далавери от време на време! Ако някой каже автомивка в софия за по малко от 10лв за комплексно ще съм много доволен! Както аз така и колата!
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

За Велико Търново препоръчвам "Автокомплекс Мания" при така известния Кралето (Георги) Това се намира преди Велико Търново посока София-Варна. Външно е само 8лв. Вярно е, че ти дерат кожата, но поне знаеш защо!

Коментар

rebel написа:
                          За 5 лв можеш само на таксиджииските автоомивки (там където сам си миеш колата) но аз там така и не успях да се науча как да си я измия хубаво :!
                          В София явно е скъпо. Аз такси-то си го мия за 6лв пълна програма, а докато ми го мият пия кафе точно до автомивката също за "без" пари.Във Видин препоръчвам мивката на КониРейсинг - момчето работи добре и евтино - 8 лв комплексно.Автомивките на гарата и двете работят добре, но цените вървят около 15 лева.

Коментар

За Габрово препоръчвам Автоцентър "Нейчев" до гробищата,само там ходя и съм много доволен.Комплексното измиване вътре,вън с бензконтактно,пране на стелки и табло за 8лв.Единствения минус е,че в повечето случаи има доста коли,но това е оправдано.
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Re: автомивки + и -

malkiq1985 написа:
                              Здравейте колеги предлагам Ви да пуснем една тема в която да споделяме...
                              Аз предпочитам да си я мия сам, поне външно. Не е до спестените пари, колкото е до спестените на колата драскотини и следи от разтриване с пясък, пароструйката отлюспва и уголемява драскотини по боята. Като тръгнеш да я продаваш и като започнат да ти изследват под лупа всякакви проблемчета по боята, става ясно за какво е реч.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                              X