Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАК МОЖЕ ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ ??????????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    Започна в 18:30 и си тръгнах към 20:00 ... не ми се вярва да работят до толкова късно ... Мерси за приятната вечер от мен и котката ми и подобно на вас
    До много късно учите бре! Това е майтап.. да не се засегнеш!!!Специални поздрави на котката!!!!!!!!!!!!!!!! Тя к’ва e?! Като чу за котка и легна веднага на клавиатурата.... хм, вече мърка!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

хах, ами обикновено свършваме към 18:30-19:15 ... а за котката -> "казанска превъзходна"
      Прикачени файлове

Коментар

Ей, жестока е!!!!Ето го и нашия:
        Прикачени файлове

Коментар

хмм, не бях виждал невидим котарак едит: ее. .. това е друго Много як котарак ако някой път го взимаш в Бургас, обади се да ги запознаем

Коментар

kiler_4o написа:
            хмм, не бях виждал невидим котарак
            Тук е вече, трябваше да намаля снимките.Той е една от първите Норвежки горски котки в България.Около 11.5 кг е стряска посетилите ни инкасатори.Та хич не е невидим! Също любител на Фиат!!!! Реното хич не го обича...откача в него.Като го качим във Фиата е спокоен,кефи се и си гледа през прозорците.

Коментар

/offtopic: супер е ... а моята не съм я пробвал във фиата как е а трябва .../offtopic of offtopic: ох ... много на офтопик минахме /offtop... aaaaaaaaaaaaaa много станаха

Коментар

Като беше излагация преди около една година, ся що даде на баща си да купи Тойота, а не го убеди за Фиат ?

Коментар

Nino написа:
                  Като беше излагация преди около една година, ся що даде на баща си да купи Тойота, а не го убеди за Фиат ?
                  Внимавай kiler_40 това е въпрос уловка - и Nino е фен на Тойота.
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

Тооочно пък при кафеджията ще ида, те хората в сервиза му го мразят, че ние ли да му ходим на крака
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Nino написа:
                      Защото си я купи майка ми :D

Коментар

kiler_4o написа:
                        Мдааам, жената е направила верният избор! Ся да не ме биете ей!

Коментар

Nino написа:
                          kiler_4o написа:
                          Мдааам, жената е направила верният избор! Ся да не ме биете ей!
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

spark написа:
                            Тооочно пък при кафеджията ще ида, те хората в сервиза му го мразят, че ние ли да му ходим на крака
                            Мразят го ????? Как така ? Аз не го мразя Ако разбираш какво имам предвид

Коментар

Иди няколко пъти в сервиза и няма да стъпиш повече там
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Според мен е похвално, че има хора с други марки автомобили, които са се насочили към Фиат. Тоест имат интерес. Ние вече си знаем преимуществата на тези автомобили и понеже нямаме нито време, нито плануваме /поне за сега/ да си купим нови такива сме си останали по работните места. Иначе е хубаво някой да уведомява предварително, а не да се ядосва след"варително" :P
                                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Working...
                                X