Честито, с пожелания да ти ръждясва! :D Понеже писа че си го взел от руския пазар в Пловдив, в София има ли такъв пазар и ако има къде е ? Чувал съм за руски пазар от тук от там, но нищо конкретно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за гедоре на ZIMBER?
Collapse
X
-
Мерси колеги , да ви се връщат ръждите по инструментите и все по малко да се налага да ги ползваме, нека са бъдат като талисман да бягат проблемите от тяхВ София може би на илиенци ще има такива, тукашния руски пазар няма нищо общо с руснаците, просто от 90те години така му излезна име, иначе си е битак в неделя, през седмицата си бачкат само магазините, и да ви кажа има комплекти дето никък ама никък не са лошо същия брои чаркове 94 за по 80 лева, малко по грубовата изработка но пък са доста масивни и здрави изглеждат. Е примерно оня зимбер горе дето стана дума за него абсолютно същото го има за 80 лева. Къртача на раидър които бях харесал там е с 20 лева по ниско от наи ниската цена в магазин дето намерих!!! та и къртача ще е от там
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Честито, с пожелания да ти ръждясва! :D Понеже писа че си го взел от руския пазар в Пловдив, в София има ли такъв пазар и ако има къде е ? Чувал съм за руски пазар от тук от там, но нищо конкретно.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар