Честито, с пожелания да ти ръждясва! :D Понеже писа че си го взел от руския пазар в Пловдив, в София има ли такъв пазар и ако има къде е ? Чувал съм за руски пазар от тук от там, но нищо конкретно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за гедоре на ZIMBER?
Collapse
X
-
Мерси колеги , да ви се връщат ръждите по инструментите и все по малко да се налага да ги ползваме, нека са бъдат като талисман да бягат проблемите от тях В София може би на илиенци ще има такива, тукашния руски пазар няма нищо общо с руснаците, просто от 90те години така му излезна име, иначе си е битак в неделя, през седмицата си бачкат само магазините, и да ви кажа има комплекти дето никък ама никък не са лошо същия брои чаркове 94 за по 80 лева, малко по грубовата изработка но пък са доста масивни и здрави изглеждат. Е примерно оня зимбер горе дето стана дума за него абсолютно същото го има за 80 лева. Къртача на раидър които бях харесал там е с 20 лева по ниско от наи ниската цена в магазин дето намерих!!! та и къртача ще е от тамПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Честито, с пожелания да ти ръждясва! :D Понеже писа че си го взел от руския пазар в Пловдив, в София има ли такъв пазар и ако има къде е ? Чувал съм за руски пазар от тук от там, но нищо конкретно.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар