здравейте,искам да ида в Шоуто на Слави, когато е актьорската вечер. Пишете ми как да разбера кога снимат актьорската вечер /в самия понеделник или преди това/ и от колко часа започват снимките.Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да отида в Шоуто на Слави, ама на актьорската вечер?
Collapse
X
-
Тез всички линкове с объркан таг,написани през 10-15 реда,кво тряяше да значат ?!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Отиваш в билвтния център на НДК и си купуваш билет.Както ти писаха по горе ,записа е от 20 часа,но там ще ти кажат допълнително.Приятно гледане :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
nelegalniq написа:Аз пък искам да отида когато е рождения ден на предаването. Ще взема телевизорче, пък току виж има и томбола за някоя кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 .Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Аз пък бях чул, че за рождения ден билетите се купуват предварително и всъщност никой от гостите не знае кой ден ще се снима шоуто. Ама явно покана могат да получат само редовните посетители .Това за избора кои да са гостите малко ме съмнява, щото тази година момчето което спечели колата е меко казано неадекватен . И надали Слави го е избрал да е сред гостите.
Коментар
-
nelegalniq написа:Аз пък бях чул, че за рождения ден билетите се купуват предварително и всъщност никой от гостите не знае кой ден ще се снима шоуто. Ама явно покана могат да получат само редовните посетители .Това за избора кои да са гостите малко ме съмнява, щото тази година момчето което спечели колата е меко казано неадекватен . И надали Слави го е избрал да е сред гостите.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Билетите за цялата седмица се пускат в понеделник на текущата седмица. Това е кофтито. Че ако искаш да си на актьорска вечер в понеделник - трябва да се наредиш от рано за билет за същия ден. Иначе тогава можеш да си купиш и за всеки друг ден, но не можеш от предната седмица примерно .Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
nelegalniq написа:Аз пък бях чул, че за рождения ден билетите се купуват предварително и всъщност никой от гостите не знае кой ден ще се снима шоуто.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар