Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой може ли да ми преведе нещо (от френски)...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой може ли да ми преведе нещо (от френски)...

http://hotimg3.fotki.com/a/81_244/54...appel-2bis.jpghttp://img254.imageshack.us/img254/9494/campagnerappel5044bisju7.jpgБлагодаря.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Доколкото разбрах с ученическия ми френски, и в двата случая викат собственика да представи колата за отстраняване на установени фабрични дефекти

Коментар

Да, да, такова е, но причината ме интересува.Какво искат да излекуват.Благодаря ти все пак.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Във второто е за дефект в амортисьорите.В първото казват само, че е за повишаване на сигурността, няма точна причина.

Коментар

Ясно, ако намеря още нещо ще те тормозя на л.с.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ирина може ве! Дай и го по скайпа!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми да, ко се тормозя тука да си припомням романските езици...Прати и и тези, че аз може да не съм схванал всичко (и не съм де).

Коментар

В първото писмо се говори за несъответствие в параметрите за сигурност, което ще бъде отстранено. Казва се също така, че всичко е безплатно и молят ако сте продал колата да дадете адреса и данните на новия й собственик. Във втория случай е нещо, че амортисьорите може да са се спукали/сцепили в случай на интензивна употреба...
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Мда, намерих инфо и аз по втория въпрос, викали си ги да им сложат допълнителна подложка под пружината (нещо такова).Мерси още веднъж.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

можело да се счупи пружината и искат да избегнат контакт с амортисора в такъв случай
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да, нещо такова. В първото съобщение всъщност не се описва проблема (
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                      X