Интересува ме има ли колеги които заплащат комуналните си услуги през Ипей. Просто след поредното висене на опашки (а пред мен колона от тинейджърки на средна възраст 900 години !!!) ми писна и реших да си ги плащам през нет-а. Консултирах се с банката в която ми е картата (СЖ Експресбанк) и те ми казаха, че предлагат услуга (нещо подобно на електронно банкиране) с което да се плащат комунални услуги, но не към всички. Можело за GSM, ток и още нещо казаха. Но парно, вода и т.н. не ! Чудих се, и реших да си направя регистрация в www.ePay.bg . Ползвал ли е някой услугите им? Имало ли е издънки (например да си плати телефона обаче да не е отразено при операторите)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация относно И-пей
Collapse
X
-
Re: Консултация относно И-пей
////Punto//// написа:Интересува ме има ли колеги които заплащат комуналните си услуги през Ипей. Просто след поредното висене на опашки (а пред мен колона от тинейджърки на средна възраст 900 години !!!) ми писна и реших да си ги плащам през нет-а. Консултирах се с банката в която ми е картата (СЖ Експресбанк) и те ми казаха, че предлагат услуга (нещо подобно на електронно банкиране) с което да се плащат комунални услуги, но не към всички. Можело за GSM, ток и още нещо казаха. Но парно, вода и т.н. не ! Чудих се, и реших да си направя регистрация в www.ePay.bg . Ползвал ли е някой услугите им? Имало ли е издънки (например да си плати телефона обаче да не е отразено при операторите)?
-
От както е създаден ги ползвам.Плащам абсолютно всичко през тях. До сега нямат дори една издънка.Даже ако някоя фирма, която трябва да я избера за някаква услуга не предлага плащане през ипей я пропускамA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Благодаря на всички отзовали се Само искам да попитам, таксите които събират от Ипей са само тези които са при прехвърляне на дадена сума от дебитна карта към "микросметка" или има и други. Поне от това което прочетох от общите правила, събират по 0.65 % от сумата която се прехвърля от картата към тази микросметка. Ако е само тази такса, супер. Преглъща се и на фона на безцелното висене по опашките и разходките ... направо е нищо.
Коментар
-
BO написа:От както е създаден ги ползвам.Плащам абсолютно всичко през тях. До сега нямат дори една издънка.Даже ако някоя фирма, която трябва да я избера за някаква услуга не предлага плащане през ипей я пропускамSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Регистрираш си картата в акаунта ти и директно си плащаш сметките от нея.Не се занимаваш с тази микросметка.Нямаш абсолютно никакви такси.Имаш да плащаш ток 5.48лв и от картата ти взимат 5.48лв и това е.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Регистрираш си картата в акаунта ти и директно си плащаш сметките от нея.Не се занимаваш с тази микросметка.Нямаш абсолютно никакви такси.Имаш да плащаш ток 5.48лв и от картата ти взимат 5.48лв и това е.
Коментар
-
При плащане на битови/и/или регистрирани сметки - платецът не дължи такси на ипей. Не злоупотребявайте с незнанието си моля!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ele e права.Аз плащам, с дебитната си карта в ДСК, чрез сайта на банката, но това плащане пак е чрез ePay, само интерфейса е на ДСК.0.20 лева на транзакция [за комунални сметки]. Нямам представа кой ги взема или как се разпределят между ePay и банката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:От както е създаден ги ползвам.Плащам абсолютно всичко през тях. До сега нямат дори една издънка.Даже ако някоя фирма, която трябва да я избера за някаква услуга не предлага плащане през ипей я пропускамAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар