Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Утре е 1 юни. Включете късите светлини.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре е 1 юни. Включете късите светлини.

Присъединявам се към призива, макар че аз почти винаги карам с включени.
    Shit happens, sometimes...
    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Децата са си деца не само на 1 юни. Аз затова си карам на къси целогодишно. Съветвам и вас да го правите.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

аз винга си карам поне на халогени,даже и не ги изключвам като гася/паля колата

Коментар

Интересно, и аз не съм си гасил фаровете повече от година. Има ли някой в форума който да не кара денем на къси

Коментар

1115 написа:
          Интересно, и аз не съм си гасил фаровете повече от година. Има ли някой в форума който да не кара денем на къси
          Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

1115 написа:
            ... Има ли някой в форума който да не кара денем на къси
            Аз

Коментар

Призовавам за внимание към пешеходците (дори лудите) и най-вече към децата не само на този ден, а през цялата година! Защо ли ми се струва, че децата са по-дисциплинирани участници в движението от пенсионерите например...
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Всичко е толко относително. Българите сме като стадо овце. Загледайте се на светофарите. Дори да им свети червено на пешеходците, един като тръгне и "стадото" по него ...

Коментар

само в София ,звука е по бърз от светлината Преди да ти е светнало зеленото и някой ти е бибипнал
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Vladim написа:
                    Призовавам за внимание към пешеходците (дори лудите) и най-вече към децата не само на този ден, а през цялата година! Защо ли ми се струва, че децата са по-дисциплинирани участници в движението от пенсионерите например...
                    Подкрепям на 100%!!!А колкото до включените светлини целогодишно... не мисля че те по някакъв начин намаляват риска от ПТП...За един ден - ДА! Уважавам традицията!!!
                    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Преди време като въведоха на запад задължителното каране на мотори на фарове си спомням, че имаше отзиви, че това е довело до драстично намаление на катастрофите с участие на мотоциклети. Може пък и да има ефект...За утре - 100%, спор да няма...
                      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                        Преди време като въведоха на запад задължителното каране на мотори на фарове си спомням, че имаше отзиви, че това е довело до драстично намаление на катастрофите с участие на мотоциклети. Може пък и да има ефект...За утре - 100%, спор да няма...
                        За влосипедисти и мотоциклетиски да-определено ще има ефект. Но цяла, кола, ако не може да види някой... да иде при чичо доктор и очилца да сложи! За колите според мен е важно да светят малко преди здрач-така нареченото режимно време в киното! :P

Коментар

Vladim написа:
                          За влосипедисти и мотоциклетиски да-определено ще има ефект. Но цяла, кола, ако не може да види някой... да иде при чичо доктор и очилца да сложи! За колите според мен е важно да светят малко преди здрач-така нареченото режимно време в киното! :P
                          да, има идиоти които и почти на тъмно не си включват светлинитеще стане някой фал, после ходи разправяй на полицая че другия е бил без светлиниа за светлити през деня , според изследвания на запад имало ефект
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Aко утре съм си сложил халогени на колелото ще си ги включа (нищо, че и аз съм дете, но все пак не ми харесва, когато някой ми изскочи отпред ... било то дете или някой друг човек ...

Коментар

kiler_4o написа:
                              Aко утре съм си сложил халогени на колелото ще си ги включа (нищо, че и аз съм дете, но все пак не ми харесва, когато някой ми изскочи отпред ... било то дете или някой друг човек ...
                              Не забравяй задните светлини за мъгла! А за лятото е добре и климатик са сложиш!

Коментар

Working...
                              X