Присъединявам се към призива, макар че аз почти винаги карам с включени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Утре е 1 юни. Включете късите светлини.
Collapse
X
-
Vladim написа:Призовавам за внимание към пешеходците (дори лудите) и най-вече към децата не само на този ден, а през цялата година! Защо ли ми се струва, че децата са по-дисциплинирани участници в движението от пенсионерите например...
FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Преди време като въведоха на запад задължителното каране на мотори на фарове си спомням, че имаше отзиви, че това е довело до драстично намаление на катастрофите с участие на мотоциклети. Може пък и да има ефект...За утре - 100%, спор да няма...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Преди време като въведоха на запад задължителното каране на мотори на фарове си спомням, че имаше отзиви, че това е довело до драстично намаление на катастрофите с участие на мотоциклети. Може пък и да има ефект...За утре - 100%, спор да няма...За колите според мен е важно да светят малко преди здрач-така нареченото режимно време в киното! :P
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:За влосипедисти и мотоциклетиски да-определено ще има ефект. Но цяла, кола, ако не може да види някой... да иде при чичо доктор и очилца да сложи!За колите според мен е важно да светят малко преди здрач-така нареченото режимно време в киното! :P
Коментар
-
kiler_4o написа:Aко утре съм си сложил халогени на колелото ще си ги включа(нищо, че и аз съм дете, но все пак не ми харесва, когато някой ми изскочи отпред ... било то дете или някой друг човек ...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар