Снощи в района на ОМВ,кв.Кършиака гр. Пловдив е разбито задното дясно стъкло на автомобила ми Фиат Браво с цвят зелено-бяло.От колата са откраднати сиди Pioneer DEH-P735 и 7 инчов монитор използван като ДВД плеър,също така и усилвател V12(бас касата са я оставали явно им е тежала).Монитора беше вграден в таблото над жабката и беше тапициран с черна кожа , а при ОТКСУБВАНЕТО му от там са останали следи и по самата платка (например : парченца кожа,монтажна пяна или кит).Надеждата ми с тази тема не е да си върна техниката , понеже съм наясно,че най вероятно няма да се случи,а да предпазя някой от това да си закупи крадена стока!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кражба на техника
Collapse
X
-
Re: Кражба на техника
Tqnkata написа:Снощи в района на ОМВ,кв.Кършиака гр. Пловдив е разбито задното дясно стъкло на автомобила ми Фиат Браво с цвят зелено-бяло.От колата са откраднати сиди Pioneer DEH-P735 и 7 инчов монитор използван като ДВД плеър,също така и усилвател V12(бас касата са я оставали явно им е тежала).Монитора беше вграден в таблото над жабката и беше тапициран с черна кожа , а при ОТКСУБВАНЕТО му от там са останали следи и по самата платка (например : парченца кожа,монтажна пяна или кит).Надеждата ми с тази тема не е да си върна техниката , понеже съм наясно,че най вероятно няма да се случи,а да предпазя някой от това да си закупи крадена стока!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Много съжалявам за случилото се. Нямаше ли аларма а у гиролтия да вдигне някой да погледне какво става, монитора и сидито бързо се свалят ама стъпалото как? И пак беля че и стъклото счупеноwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
u_bo
Re: Кражба на техника
Tqnkata написа:Снощи в района на ОМВ,кв.Кършиака гр. Пловдив .....
Коментар
-
Гледай тунинг форума.Там доста често хора дето са им откраднали джанти,музики и тунинг части си ги намират в разделите за продажба ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Orcinus
-
Princo написа:Гледай тунинг форума.Там доста често хора дето са им откраднали джанти,музики и тунинг части си ги намират в разделите за продажба ...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар