Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премахване на програма от компютър
Collapse
X
-
Аз като че ли ще спра да пиша.JTD RACER написа:Логовете няма кой да ги гледа.JTD RACER написа:Ръчното деинсталиране неможе иска паролаJTD RACER написа:а това коети си ми дал за изтриването на файлове и спиране на процеси половината ги няма.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Аз като че ли ще спра да пиша.JTD RACER написа:Логовете няма кой да ги гледа.JTD RACER написа:Ръчното деинсталиране неможе иска паролаJTD RACER написа:а това коети си ми дал за изтриването на файлове и спиране на процеси половината ги няма
Коментар
-
Поредността на написаното също е важна.1. Спираш процесите2. Редактираш регистратурата3. Намираш и изтриваш файловете [като си указал на Windows Explorer да показва и скритите и системни файлове]4. Изтриваш директориите5. РестартирашПринципно, във Windows не е възможно да изтриеш файл, който "играе" в определен процес, ако не си спрал процеса..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
голям зор да влизаш в скайп през работно време и във фейсбук и тва си е Такава програма НЕ се премахва без да те разберат...ако толкова имаш зор за нет,вземи си смартфон или малък лаптоп и си ползвай личния в службата. Ако нямаш пари за това...мисля,че няма да ти се иска да си загубиш работата,затова си налягай парцалите и играй по правилата.Такава програма пак ти казвам,оставя следи,"докладва" какво правиш и т.н. спрял ли си я...въпрос на време е да те разберат и ако не пред нас,пред работодателя си ще обясняваш какъв ти е зора с тоя нет. Прекалено свободно време имаш май,в това е проблема,а не в програмата.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:голям зор да влизаш в скайп през работно време и във фейсбук и тва си е Такава програма НЕ се премахва без да те разберат...ако толкова имаш зор за нет,вземи си смартфон или малък лаптоп и си ползвай личния в службата. Ако нямаш пари за това...мисля,че няма да ти се иска да си загубиш работата,затова си налягай парцалите и играй по правилата.Такава програма пак ти казвам,оставя следи,"докладва" какво правиш и т.н. спрял ли си я...въпрос на време е да те разберат и ако не пред нас,пред работодателя си ще обясняваш какъв ти е зора с тоя нет. Прекалено свободно време имаш май,в това е проблема,а не в програмата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар