Не е необходима специализирана програма за следене. Всяко едно прокси прави лог файл на връзките от типа IP на работна станция - IP на външен компютър (сайт). Със сигурност има заповед за използване на служебният Интернет само за служебни нужди. Като отворят логовете и те викнат да даваш обяснение какво си правил ХХХ минути в УУУ сайт, който е за забавление какво ще обясниш?Всяка вътрешна централа прави логове на връзките от вътрешен № към външен №, а и да има и да няма централа в края на месеца идва разпечатка от кой № с кой № е говорено и колко време. Или като имаме безплатен служебен телефон, защото друг го плаща дай да го ползваме за щяло и нещяло. Помните ли преди години колко хора бяха уволнени, защото са играли на игрите на късмета от служебният си телефон? Тогава станаха популярни устройствата за ограничаване на телефоните да не могат да набират с "0" и "9". И това ли е следене? Ами ако на някой от съседите ти пуснат по грешка GSM фактурата за месеца какво ще направиш? Съседа ли ще съдиш или пощаджийката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премахване на програма от компютър
Collapse
X
-
Orcinus
JTD RACER написа:Колеги исках да ми кажете само как да си премахна програмата вие го обърнахте на адвокатска кантора тукаnikolovvd написа:Тогава станаха популярни устройствата за ограничаване на телефоните да не могат да набират с "0" и "9". И това ли е следене?
Коментар
-
Orcinus написа:JTD RACER написа:Колеги исках да ми кажете само как да си премахна програмата вие го обърнахте на адвокатска кантора тука
Коментар
-
Според мен, като работодател - личният живот няма място при професионалните задължения. Работното време, ако е регламентирано от 10 до 18 без обедна почивка или от 10 до 19 с час за обедна почивка се счита за такова - работно време, през което служителите трябва да работят, ползвайки служебните благинки за служебни цели. Ако някой мой служител започне да роптае, че му се меся в личния живот, докато е в работно време - единствената му посока е извън фирмата - т.е. хваща си партакешите и напуска. Точка. Който счита, че служебния телефон/компютър/автомобил е за лични цели и има право на "лични" с тях - жестоко се лъже!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Айде и аз да се изкажа по темата, нищо че съм аматьор. 1.Досега да бях преинсталирал тоя Уиндоус 5 пъти.2.Ако пък толкова не става да се деинсталира тая програма, свали си харда след работа, закачи си го на личния компютър, пък си махай каквото искаш."...Работното време, ако е регламентирано от 10 до 18 без обедна почивка или..." Какво е това работно време, че ми стана интересно, тия хора не ядат ли?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Няма такова регламентирано работно време. Задължително има регламентирана обедна почивка по КТ. Обаче има фирми, които не го прилагат, а работниците им ядат набързо за 10-15 минути, и пак са на работа. Не знам дали някой се оплаква от това, в тези фирми, защото така ако си от 8:30 - си тръгваш в 16:30, и имаш много време после да си свършиш нещо полезно. Някои пък са от 9:00 до 18:00, с почивката, и времето което остава е по-малко, а повечето други фирми също са затворили вече.jenshen73 написа:Според мен, като работодател - личният живот няма място при професионалните задължения.
Коментар
-
Работното време е съвсем примерно и в двата случая обхваща 8те часа труд по КТ и Оги е обяснил. Аз лично предпочитам да работя от 10 до 19 с обедна почивка от 13 до 14ч., но има фирми, чието работно време започва стриктно в 8, имат обедна от 12 до 13 и приключват в 17:00 - час пик съответно в тия фирми от 08:00 до 10:00 се пие кафе, пушат се цигари и т.н. Но продължавам да твърдя, че личният живот на всеки служител трябва да остава личен - т.е. извън работното място. За всички останали форсмажорни обстоятелства има платени, неплатени отпуски, компенсации, самоотлъчки и болнични. Всяко едно чатене по Скайп, ако не е дефинирано като служебно задължение е недопустимо.Всякой един разговор по служебния телефон за лични нужди е недопустим. Лично мнение, който иска да се сърди!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Къде го пише това Airfan?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Airfan написа:Ти си като хитлер бре!На всеки 45 мин работа на компютър по КТ трябва да имаш 15 мин почивка. А сега де!
Коментар
-
trace написа:Айде и аз да се изкажа по темата, нищо че съм аматьор. 1.Досега да бях преинсталирал тоя Уиндоус 5 пъти.2.Ако пък толкова не става да се деинсталира тая програма, свали си харда след работа, закачи си го на личния компютър, пък си махай каквото искаш."...Работното време, ако е регламентирано от 10 до 18 без обедна почивка или..." Какво е това работно време, че ми стана интересно, тия хора не ядат ли?
Коментар
-
Immortal написа:Пишеше го, пишеше го, Малоун, не е в КТ, но го пишеше.....Тази наредба е отменена, и сега е в сила горния текст (Нар.8/2005), като продължителността и броят на почивките е оставен малко на свободен избор, щото и в тая наредба 15/1999 няма нищо конкретно.Хм, мислех си, че още е в сила...баси тия сменят наредбите на всеки 4 години бе... затова сме на тоз хал.JTD RACER написа:Колега имам специализирана програма която след това става много дълга и широка за инсталиране.Един път преинсталирах уиндоуса , но пък за късмет след това ми изгоря захраването и пак ми качиха досадната програма.И да го взема в нас пак нищо немога да направя.П.П. ще помоля модераторите да изтрият мненията който не са по темата.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар