Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кражба с взлом

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма и смисъл като, че ли да се опитваме да разберем полицията.За инфо само преди 2 дни ми разбиха колата.... яд за мен заради стъклото, отарашили всичко и на близката поляна изхвърлили всичко.... безсмислено.Обадих се в полицията съобщих, дойдоха хората и ..................... миииии казва ми г-н Полицая, че не може да вземе отпечатъци, че стъклото било счупено......Изнервих се и казах, че е достатъчно да се хване за дръжката на врата. И няма как да отвори врата ако не извади "петлето" - е аз ли да им обяснявам.....После иди да търсиш съдействие ..... какво съдействие... една патрулка наблизо не видях 2 дни след инцидента ей така просто да мине.....Ако все пак случайно ги намерят какво ще се случи ....... ми нищо.... освен да постоят малко в ареста и ...... и утрешния ден същото.
    Skoda AMfabia 1.2 12v
    exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

borisov написа:
      Чл.12(2)превишаване пределите на неизбежна отбрана има ,когато защитата явно не съответсва на характера и опасността не нападението ( кирка-ловна пушка)
      М-м-м-м.....ей тва ако съм съдия моа да си го въртя както ми кефне, според това дали ми е симпатичен обвиняемия или не......баси разтегливото понятие.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Абсолютно.И точно там е разковничето на нежеланието ми да се проявявам, като добър стрелец. Знам какво се случва или се е случвало.В института "неизбежна отбрана" има много разтегливи понятия като "защитата да е равна по сила на нападението", "нападението да е започнало, но да не е завършило" и др. такива.Което ... съвсем набързо ... ще рече:Не може да дойде Майк Тайсън, който ако иска, със сигурност може да ме убие само с едната си ръка за по малко от минута, да ме нападне и след първия удар аз да си извадя пистолета и да го застрелям в челото.Би трябвало и аз така да отговоря... с юмруци или поне нещо близко.Иначе, лошо в съда.Следващото е ... дошъл Майк Тайсън, нападнал ме е, пребил ме е, аз съм безпомощен на земята. Той е спрял да ме бие, понеже вече не мога да се съпротивлявам и си тръгва.Аз вадя пистолета и го убивам.Пак не става.Нападението е започнало и завършило. Няма неизбежна отбрана.Имаше колеги, проявяващи черен хумор:"Значи неизбежна отбрана ще имаме само ако го застрелям точно, непосредствено преди да предам Богу дух?"
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

По едно време закона беше променен и моменталически един амтоджамбазин беше гръмнат. Тази случка наложи отново промяна на закона, доколкото помня.
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Закона е така измислен има и толкова вратички, че може за едно и също нещо да бъдеш оневинен и да бъдеш оправдан само заради кефа на съдията например, с две думи късмет.За това е най-добре да се избере несмъртоносно оръжие.И най-важното Внимавай в катринката
            КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Working...
            X