оказа се че живея в много хайдушки квартал. Преди 5 месеца ми разбиха колата, а вчера ми разбиха входната врата на жилището. Откраднаха ми телевизора и две якета.Телевизора разбирам, ама якетата!!?? Много ме е яд особено за едното, и при мисълта, че ще го носи някой мазен мангал направо пощурявам.Полицията вчера ми обяснява, че процента на откриваемост на кражбите с взлом е около 20%. Много нисък процент ми се струва. То ако е така, да го направят както с преброявването - да си регистрираме кражбите по интернет, ще качим по някоя снимка и готово. Докато оформяха документите, на следователите постоянно им звънеше шефа по телефона да им разправя, че работили бавно, и вече трябвало да приключват, така, че вероятно предполагам са си претупали работата. Абе нямам думи за полицията. Спомням си миналата година ми разбиха една селска къща до Велоко Търново. Полицията ме питаше по телефона, трябвало ли да идва!!??. Тогава им викам, че аз за какво ви се обаждам тогава. Накрая знаете ли какво - пратиха ми катаджии да местопрестъплението ( тези дето седят на разклона за с.Добри дял ) за да не вдигам врява по телефона. Те тогавяа не заведоха преписки , както следователите вчера. Та сега като се замисля - работи ли полицията въобще!?Дано от Застрахователната компания ми покрият щетите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кражба с взлом
Collapse
X
-
Ако си застраховал откраднатото срещу кражба, сигурно да..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Трябва да се направят нещата като в белите държави. Щом ти е влязъл в имота го гърмиш и готово. Ама бил полицай, бил кмет, щом не е поискал разрешение да влезе е виновен и никой не може да ти търси сметка. Да видим дали след 10 години ще има цигани в страната! Всички имат права! И циганите, и мечките, и дори уличните кучета. Само ние нямаме права, а имаме само задължения - да си траем и да им плащаме сметките. Бе няма ли Българи в тази държава?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Да ви кажа ... само по филмите разкриваемостта на кражбите с взлом е по голяма от 20%.Това с инспектора, който открива едно косъмче на мокета и конец от вълнен пуловер и след разкрива група от 15 роми за 12 часа, не се случва нито тук, нито някъде другаде.nikolovvd, ти прочете ли в поста на колегата някой някого да е заварил да краде?Или казваш да избие всички мургави по улицата?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Това са само някой мазни мангуси или наркомани! Тях само бой ги оправя....полицайте даже не смеят да им влизат в гетата и затова не са ти обърнали внимание! Попринцип търсят само злато, гсм-и и лаптопи....щом са ти взели телевизора - ясна работата! Тук вариантите са или да хванеш най-близкия циганин, да го спукаш от бой и да не барат повече, или да си застраховаш имуществото за по-сигурно - направи и 2те! И аз съм присъствал на оглед от полицията, провериха за отпечатъци за 5 мин. обясниха как действали престъпниците и какви били вариантите и дадоха съвет, да не пускаме жалби, защото трябвало няколко пъти да се ходи до районното За щастие нямаше нищо откраднато! За нещастие момичето което живее там, от половин година не смее да спи самичка, защото като видя как 5-те ключалки са отключени без никакъв проблем - вече я е страх!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
кола
Сложете си брави ГЕРДАили централно заключаве подобно на кола /скрито е и от вън не се вижда нищо /Electronic Locking Systems Elock-B100 Bolt Action LockЕлектромагнитна брава-монтира само на врати с външно отварянеАко слагате скъп патрон трябва вратата да е здрава и да има здрава защита да не може да се троши . Касовите също са податливи на отваряне щото отворачките ги продават в интернет . по добре сложете нещо правено и по здраво а не нещо красиво и не здрво
Коментар
-
Иначе и на мен ми се случи да ми откраднат чантата с документите, с ключове, и около 600лв пари от колата пред очите ми, и да не усетя нищо, и полицията даже неси мрадна пръста. А най-интересното, че миналата седмица приятелите били на барче, и пред бара излезнал бой, един приятел ходил да викни патрулка(до бара някаде имала 1 която са мотаела) разправял им че има бой, а полицаите са казали "извинете но ние не отговаряме за тази зона" запалили колата и трагнали, след това са звънали на полицията, и жената казала че нямали свободни патрулки. Просто ужас...Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
.
Полицията определено не прави нищо,от опит го казвам.1откраднат автомобил,4 разбити и 3 влизания с взлом, накрая спряхме и да им се обаждаме няма смисъл. Решението е застраховка домашно имущество.ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
Fiat Croma 1.9 16V 2008г.
Коментар
-
Malone написа:nikolovvd, ти прочете ли в поста на колегата някой някого да е заварил да краде?Или казваш да избие всички мургави по улицата?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Има такива наркомани извършващи кражби от апартаменти докато хората са си у дома, толкова дръски , че дори да знаят ,че има вероятност да ги гръмнат пак ще влезнат без да го осъзнават, така че единственото решение е да си държиш очите на четири и отворени ушите Ако пък разрешат свободна продажба на огнестрелно оръжие това няма да спре кражбите и обирите, даже биха се усложнили нещата защото повечето престъпници ще са въоръжени.Внимаване това е!КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Абе за убийство на един наркоман/мангал няма смисъл да се лежи. Но виж да съм си вкъщи или да го заваря как бута, вярно, че няма да го убия но ще му се иска да е мъртав . Първо ще му тегля здрав бой , после ще извикам някой да помогне да го до набием, че може да нямам сили. И чак тогава на улицата го пускам. Е виж ако са двама и аз съм сам, ще измисля друга тактика, която може да включва щанга или дърво , все пак имат числено превъзходство. А и в някоя отдалечена хижа/вила да го заведа за 2-3 дни на "почивка"(мъчения) ще му дойдат добре .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар