Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

spy bubble - послушване на телефони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spy bubble - послушване на телефони

Разбрах, че съществуват програми като spy bubble с които може да се контролира телефона ви. Могат да ви подслушват по всяко време. Тази програма струва 60 $. Вие какво мислите? Чували ли сте за други аналогчни програми?

Мисля, че като си купиш някой стар модел без ОС няма как да ти пуснат някоя муха в телефона С каква цел ще подслушваш някой - от любопитство?
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Тази тема с оглед вчерашното предаване на "Хрътките" ли се пуска?Както пише и ele, вчера ми направи впечатление, че показаните в предаването телефони са все смартфони с операционни системи. Предполагам, че и на обикновени телефони може да се приложат такива фокуси, но ще коства по-вече усилия...За това обикновени телефони и безгрижие

Коментар

Нокиа 5110! :D Всичко е хардуер! Няма софтуер, няма камери, блуту и други изгъзици. Дори и полифонични мелодии няма!
        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
          Нокиа 5110! :D Всичко е хардуер! Няма софтуер, няма камери, блуту и други изгъзици. Дори и полифонични мелодии няма!
          ... или 7110

Коментар

Няма телефон без ОС, всички все с някакъв софтуер работят.Въпроса е да има кой да напише бубата за съответния софтуер.Цялата работа е малко шменти капели според мен.Нека някой да се опита да инсталира нещо на моя телефон без аз да знам и да се съглася.Няма да се получи.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Незнам, но тия дни и на мен ми се струва че ми подслушват телефона, човек и да не прави нещо незаконо, пак се дразни, като има ехо като приказва или разни др звуци.
              Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

Това, че има ехо и/или разни други смущения не е никаква гаранция, че те подслушват!
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Колеги, вас май ва гони яко параноята...
                  Fiat Marea TD100

Коментар

iuly_vn написа:
                    Колеги, вас май ва гони яко параноята...
                    Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Кой и по какъв повод ще ви подслушва бре колеги!? Може би някой иска да научи тайната рецепта зА туршия на баба ви и ще запишат точно като ви я диктува Подлушват се хора от които има полза...далавери и пари...обикновените хорица какво да им послушват?!?! Просто всеки се опитва да ви психира, че едва ли не цялата държава се подлушва и нали нашия си народ е ...лесно податлив на манипулации...и започва да си мисли, че някой го подслушва...глупости на таркалета
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

е тои ако е закачен на слушалката си знае за какво го слушат в този живот няма нищо случайно, всичко си има някаква цел

Коментар

kiselo написа:
                        Кой и по какъв повод ще ви подслушва бре колеги!?
                        Може жената да е поръчала на някой частен детектив да ме подслушва дали съм послушен! :D

Коментар

Ха ... че то аз се дъня и без да ме подслушва жена ми. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                            Ха ... че то аз се дъня и без да ме подслушва жена ми. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                            Отричаш!!! Дори да те хванат на калъп - отричаш!

Коментар

Malone написа:
                              и да те хване гол върху друга жена -казваш :спънах се и паднах ,пък защо си гол и кога си свалил дрехите после ще обясняваш

Коментар

Working...
                              X