Разбрах, че съществуват програми като spy bubble с които може да се контролира телефона ви. Могат да ви подслушват по всяко време. Тази програма струва 60 $. Вие какво мислите? Чували ли сте за други аналогчни програми?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
spy bubble - послушване на телефони
Collapse
X
-
Humppa
Тази тема с оглед вчерашното предаване на "Хрътките" ли се пуска?Както пише и ele, вчера ми направи впечатление, че показаните в предаването телефони са все смартфони с операционни системи. Предполагам, че и на обикновени телефони може да се приложат такива фокуси, но ще коства по-вече усилия...За това обикновени телефони и безгрижие
Коментар
-
Няма телефон без ОС, всички все с някакъв софтуер работят.Въпроса е да има кой да напише бубата за съответния софтуер.Цялата работа е малко шменти капели според мен.Нека някой да се опита да инсталира нещо на моя телефон без аз да знам и да се съглася.Няма да се получи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
iuly_vn написа:Колеги, вас май ва гони яко параноята...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ха ... че то аз се дъня и без да ме подслушва жена ми. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар