Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На какво се отоплявате през зимата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На какво се отоплявате през зимата?

Колеги, трябва да пиша един реферат, и за тази цел пускам тази тема с анкета. Моля ви да гласувате и отговаряте и споделяте каквото ви хрумне по въпроса! Също така среден разход (тук може и да не сте конкретни).Предварително благодаря!

ТЕЦ.Докато е на държавно дотиране, според мен това е най-евтиният вариант. Все пак дори жителите на Тутракан плащат за това да ми е топло.Ако не се лъжа за тристаен апартамент сметките варират от 150лв до 250лв, зависи от външната температура.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

среден разход - в кВ, кВ/ч, тона въглища или в лева
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ток, климатик.Адски съм доволен, че всички стаи са с южно изложение и използвам максимално слънчевата топлина, когато я има.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Локално на газ. Колкото искаш - толкова ти е топло.Натискам едно копче есента и едно копче пролетта - това ми е ангажимента. Ако имаш пари за сметки - мързела цена няма!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Климатик тая година,доволен съм сметката ми падна на половина от миналата и е топло. :D
            Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Ток и в частност климатик и духалки.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

мисля, че анкетата не е пусната правилно, защото ми се струва,че трябва да има повече от един отговор.Ние например половината апартамент отопляваме с климатици, а другата с печка на дърва.И в крайна сметка дървата са си дърва.А сметката за тока е около 150лв за апартамент 4 стаи и отделна кухня с отделно баня и тоалетна

Коментар

Благодаря, колеги!@ donna - все едно, в какво, но за предпочитане в киловати, в тонове и левове@ dimo_j - нали за това са коментарите, цъкаш на един отговор и ако искаш в поста добавяш нещо, все пак този реферат няма да го публикувам в сайта на НСИ.

Коментар

Ток, радиатори ADAX.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Смесено - половината къща на ток с климатик, другата на дърва.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

аз съм на ТЕЦ в двустаен апартамент съм и плащам около 80 лв. на месец за парно и включвам парното в трите стаи,а в едната не се спира въобще,във втората също не се спира,но в повечето случаи е на слабо,а в третата го включваме от време на време.Доволен съм че не ми се налага да цепя дърва,да паля печки,но топлината не е такава каквато се излъчва от печка на дърва/въглища.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Три климатика вече от тази зима - доволен съм, от 22 до 25 градуса в стаите, както писах и в темата на колегата за сметката за тока, през декември е 124 лева, през януари може и до 150 да стигне, но - доволно.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

През деня на ток - климатик + едно радиаторче в детската ако е много студено.Вечер паля камината и ставаме на твърдо гориво - топли ми целия апартамент с водната си риза.Като си лягам - включвам електрическото котле на парното - а сутрин като стана го изключвам и така.Климатика не го изключвам - то акто работят другите неща той почти не включва - само му мърдам градусите ако се налага.Като съм си в къщи събота и неделя и по празници - камината си гори лекичко цял ден и в къщи е рай!Е това ако не е комбинирано отопление - здраве му кажи
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                            X