Колеги, трябва да пиша един реферат, и за тази цел пускам тази тема с анкета. Моля ви да гласувате и отговаряте и споделяте каквото ви хрумне по въпроса! Също така среден разход (тук може и да не сте конкретни).Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На какво се отоплявате през зимата?
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
ТЕЦ.Докато е на държавно дотиране, според мен това е най-евтиният вариант. Все пак дори жителите на Тутракан плащат за това да ми е топло.Ако не се лъжа за тристаен апартамент сметките варират от 150лв до 250лв, зависи от външната температура.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Локално на газ. Колкото искаш - толкова ти е топло.Натискам едно копче есента и едно копче пролетта - това ми е ангажимента. Ако имаш пари за сметки - мързела цена няма!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
мисля, че анкетата не е пусната правилно, защото ми се струва,че трябва да има повече от един отговор.Ние например половината апартамент отопляваме с климатици, а другата с печка на дърва.И в крайна сметка дървата са си дърва.А сметката за тока е около 150лв за апартамент 4 стаи и отделна кухня с отделно баня и тоалетна
Коментар
-
Humppa
Благодаря, колеги!@ donna - все едно, в какво, но за предпочитане в киловати, в тонове и левове@ dimo_j - нали за това са коментарите, цъкаш на един отговор и ако искаш в поста добавяш нещо, все пак този реферат няма да го публикувам в сайта на НСИ.
Коментар
-
аз съм на ТЕЦ в двустаен апартамент съм и плащам около 80 лв. на месец за парно и включвам парното в трите стаи,а в едната не се спира въобще,във втората също не се спира,но в повечето случаи е на слабо,а в третата го включваме от време на време.Доволен съм че не ми се налага да цепя дърва,да паля печки,но топлината не е такава каквато се излъчва от печка на дърва/въглища.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
През деня на ток - климатик + едно радиаторче в детската ако е много студено.Вечер паля камината и ставаме на твърдо гориво - топли ми целия апартамент с водната си риза.Като си лягам - включвам електрическото котле на парното - а сутрин като стана го изключвам и така.Климатика не го изключвам - то акто работят другите неща той почти не включва - само му мърдам градусите ако се налага.Като съм си в къщи събота и неделя и по празници - камината си гори лекичко цял ден и в къщи е рай!Е това ако не е комбинирано отопление - здраве му кажиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар